500:- billigare hehe

Hej allihop!! Idag har det varit full rulle. Började med att lämna in bilen på service.... Mindre kul men det måste man ju! Ja så skulle de kolla igenom den. De ringde vid 10 tiden och sa att de behövde inte byta kamremmen MEN..... det var fel på nån styrled och nåt bränsleshit.. Jaha där såg jag resten av alla våra pengar flyga iväg. Efter en stund fick vi en prisuppgift och det skulle bli 500:- BILLIGARE hahaha. Tro det eller ej men så var det! Lite glädje i pengavärlden iallafall hihi!

Har provat ut en massa kläder nu, vet ej vad jag ska ha på mig ikväll..... Jobbfesten hos Catti är då. Men ja varför inte jag får väl gå naken haha!

Ses sen puss puss

Olycka när vi kom hem.......

Ojoj. Hände en lite olycka nu när vi kom hem. Ludvig trillade i hallen och slog i munnen så det började blöda. JAg blir så rädd att det är i tänderna så det blir men för livet.... Tror jag ska ringa tandläkaren imorgon så det får kolla.

Efer jobbet hämtade jag barnen hos farmor och farfar. De hämtade dem lite tidigare från förskolan för det är ju lov denna veckan så det är många vikarier på kvällen, det kändes bäst att de blev hämtade!!
Väl där så fick jag helt jättegoda nybakade scones. Mmmm med lite marmelad och ost på. Underbart gott!!
Sen var vi på Maxi en vända. Skulle köpa jelly shots till jobbfesten imorgon, men tror ni inte det är slut..... Sååå himla typiskt. Jag var där i Onsdags med men då hade de inte heller nåt hemma.... Det är väl så typiskt när man ska göra nåt speciellt... Jaja man kunde ju varit ute i mer god tid... Men ta mig som jag är, sån är jag haha!!

Nu ska jag gå och mysa med Albin i dett ruggiga väder vi har. Förresten så snöade det idag.... Kul??! Nja kanppt. Det kan vänta till julen tycker jag!!

Sov gott
vi ses
pussélipusspuss

Försent till jobbet....

Shit vilken stressig lunch det blev, jag kom t.o.m försent 10 min....  Brukar alltid hålla tiderna men idag tänkte jag att jag skulle hinna och bränna ner en bild till vår tävling på jobbet som vi har med skylten, men det tog ju tid som vanligt med datorn.... Men jag fick ner bilden. Kom till jobbet med andan i halsen och säger vad jag gjort.... Då är sista inlämningen den 30 nov inte okt..... Jaha så helt i onödan stressade jag och grejade...... Men det är typiskt förvirrade lilla mig......

Så nu sitter jag på ett dött jobb och regnet öser ner med snö i faktiskt! Kanske man skulle gå och jobba lite. Ja det får ja nog!!!

Ses igen kram kram

Vilken dag....

Vilken dag... Pengar pengar pengar, jag hatar när det är såna här månader då det är knivit med pengar. Vi fick en jätteräkning på vatten och el, skit.... Precis när man varit i ullared oxå JÄTTEBRA!!! Men det är till att spara och gneta....
Jag är sån att nu går man och har skuldkänslor för detta och går och tänker hur tusan det ska gå... Men det är bara att tänka positivt....

Nu ska jag hem till min sjuka familj, alla är förkylda, själv mår jag inte alls bra utan har huvudvärk och ont i halsen, men lite alvedon så kan man jobba ändå..... Pojkarna är snuviga och så men ingen feber iallafall. Henke är oxå kass, men han ska jobba ändå han med.

Vi ses sen, hoppas dagen har blivit bättre då!!

Puss puss

Sabina: Jag vet ju inte vad det är men det känns som nåt, men kanske min känsla är fel haha.

Kanske man lever i en bubbla för sig själv hahaha!!

Jaha så har man varit hos doktorn, blev man klokare för det?? NEJ! Men vi får väl se. Det är nog inget allvarligt!
Hmmm ingen har kommenterat mitt inlägg TYSTA VÄNNER!!! Nja hur ska man tolka detta nu då??? Ja kanske man lever i en drömvärld, i en lite bubbla för sig själv hahaha!!!

Det var en tuff månad ekonomiskt, så det blir spara snåla månad! Så nu ska jag sätta mig och fundera ut vad vi ska äta alla dagar och sen handla lite, ojoj vad det lät seriöst, men vill vi inte leva på nudlar i slutet av månaden så är det nog bäst att göra så här hehe! Det är ju inte kul att behöva göra detta innan jul, men vad tusan ska man göra...
Det blir inga dyra julklappar i år, så ni alla som jag brukar köpa till: Det blir bara nåt litet, så ni vet det, jag förväntar mig i och för sig jätte många klappar själv hihihi, nej det behöver inte vara så märkvärdugt, det är bättre att lägga det på barnen!!

Nej nu ska jag gå och planera haha!

Ses igen
puss puss

God morgon!!

Godmorgon! Vilken kväll igår. Vi var i vä och åt såååå gott! Smörgåstårta och kladdkaka mmmm det var sååå gott.
Sen när vi körde hem så var det snorhalt! Men vi tog det lilla lugna och det gick bra!
Inatt har jag nog sovit i ja ca 3 timmar. Ludvig har haft ont i magen eller nåt, han har skrikit och skrikigt hur många gånger som helst. Så det blir en seg dag, tur man är ledig idag!

Nu ska mina hanar åka och klippa sig så vi har lite bråttom!
ses sen
puss puss

linsträning med en 90 åring!!!

Hej mina vänner! Ännu en förmiddag som bara sprang iväg... Nu har jag haft linsträning med en dam som är 90 bast!!
Ganska häftigt, men det är av medicinska skäl hon ska ha lins. Det var en eller ÄR en riktig utmaning att lära henne sätta i och plocka ut linsen. Får se hur det går, hon kommer igen på Torsdag.

Ska äta lite nu hörde micron pep KLART!!!

Ringde hem och hörde hur läget är. Då fick ja veta att Albin är bombförkyld, Henke är bombförkyld och Ludvig håller på att bli kass..... TRÅKIGT!!! Men vi får se hur det blir det kan ju vara nu när det bryter ut bara. Vi som ska på kalas ikväll, Stefan fyller ju. Och det skulle bli smörgåstårta och kladdkaka med marchmellows(hur det nu stavas om vissa lärare i svenska läser detta hihihihi!! Det är ju i och för sig engelska, men ändå hehe) så det kan man ju inte missa, men vi får se hur de små liven mår.

Ses sen
puss puss

Bilder säger mer än tusen ord, FEL FEL FEL

Varför ska det vara så himla svårt att veta... JAg ska ju ordna nåt kul till Henke och mig när han fyller i Feb. Men allt är ju skitdyrt för han råkade födas på sportlovet, vilken oerhörd bad timing!!! Jag kan ju inte berätta för er vart resan styr så ni får hållas, jag vet nämligen att han är här inne och snokar ibland haha!! Så tyvärr Henke älskling det blir inget avslöjande nu heller hihi!!
Var inne på min facebook och kollade, shit vilka bilder från halloweenfesten...... Jag ser ju ut som värsta fyllot, men så var inte fallet. Det där ordspråket "bilder säger mer än tusen ord" FEL FEL FEL iallafall i mitt fall. Jag ramlade med Fia och då var naturligtvis kameran framme. Så med cidern i högsta hugg i famnen på Fia,BLÄÄÄ det såg inte bra ut, men kul hade jag iallafall!!! Det är ju huvudsaken, det andra bjuder jag väl på hahaha!!

Jaja nej var bara tvungen att lätta mitt hjärta lite
Godnatt igen då!!
puss o Kram

Tysta vänner??!!!

Då ska man jobba imorgon. Både kul och inte! Jag känner jag skulle vilja vara hemma och pula lite med ett och annat. Men det får man ta på Onsdageftermiddag istället.
På onsdag ska vi serva bilen. J-a skit egentligen med bilar. Det är ju bara pengar pengar och pengar. Ska det kosta så förbannat mycket att kolla igenom en bil.... Ja vad vet jag det är väl dyrt med bildelar....men jag tror de snuvar oss på rätt mycket. Men måste man så måste man ju!

Ska betala räkningar. Det är ju inte heller så himla kul. Jag önska så att man hade lite mer pengar att spendera(vem tusan gör inte det...)
Nej tänk att få, bara en enda dag, gå in i massa affärer och inte behöva kolla på prislappen och bara handla allt man vill ha och slippa tänka på vad allt kostar. Ja dream on Camilla, det lär ju aldrig hända men drömma kan man alltid.

Hmm jag luktar ugglor i mossen haha! Känner att det nog är nåt på G..... Kanske nån kan tala om vad det är hehe!!
Nej för alla är tysta som muren och vet inget... Beteé er för tusan hahahahahahaha Jag lär väl få veta sen, snart nån gång hihi!

Jaha nej nu får jag avrunda hehe!
Sov gott mina tysta vänner =)
så ses vi
puss puss

GODMORGON!!

Godmorgon!! Fy tusan vad kallt det är idag. Det var ju inte alls kul att gå upp från den varma goa sängen!!
Igårvar ju vi på kalas hos morfar Sten. Det var jättemysigt! Fick god mat och mös hela kvällen, synd bara att man var tvungen att köra för fy vad räligt det är att köra när det är mörkt och regnar.... Men vi klarade oss vi låg och "söndagskörde" i 50-90 hela vägen!!

Idag ska vi inte göra så mycket. Jag är ju ledig idag, ja tvätta det måste jag men annars ingenting SKÖNT!!

Ses igen sen
Puss puss

GRATTIS SABINA PÅ NAMNSDAGEN
PUSS PUSS

Kulig fest igår!!

Vilken kulig fest det var igår!! Det var riktigt kul att se alla som hade klätt ut sig. Prblemet var ju att man inte kände igen dem. Så i början innan man fattade vilka alla var så gick man och ville dra av masker och kolla under!!
Det var rätt lugnt för oss. Henke skulle ju iväg nu på dagen och barnen sov hemma så man fick ju ta det lilla lugna. Men det gick bra och roligare var det ju att vakna imorse haha!!

Så nu är vi på väg att åka buss. Vi ska ta bussen till Kivik och hälsa på morfar Sten som fyller år! Så som vanligt har man bråttom!.........

Ses sen puss puss

Halloweenfest 1 !!!!

Precis kommit hem från stan och köpt lite "underkläder" till ikväll!! Det blev ingen body utan en korsett hahaha!! Så vi får se om det hjälper nåt!!

Nu kan jag inte göra så mycket mer än att vänta lite tills klockan blir mer så jag kan duscha. Mamma kommer och ska passa barnen så vid halv fyra kan vi börja göra vid oss.
Ska bli kul att inte behöva orora sig för hur man ser ut, det ska ju vara "fulast" denna festen hehe!

Jaha vi får se om jag hinner skriva mer annars ses vi imorgon!!

Ha en bra Lördag!
Puss o Kram

Melodifestivalen!!!! Kuuuul!!

Vad gör man inte för sina vänner!!!
Då var det Fredag kväll igen. gissa om jag tycker det går fort om dagarna...eller veckorna, vips så är det fredag, känns lustigt att tiden går fort. 
Imorgon är det dax för halloweenfest 1. Ska bli kul, men man får hålla igen på förfriskningarna, barnen sover hemma och det är ju inte så kul söndagmorgon och vakna med världens baksmälla då!! Så det får bli lite lugnare!! Man har ju inte roligare än vad man gör sig hehe!!

Det har inte blivit mycket bloggande idag inte. Nej det har varit en del på jobbet så då kan man ju inte sitta där och skriva haha!
Idag släpptes biljetterna till melodifestivalen. Shit vad kul det hade varit att få komma på det. Men sen som man är som vanligt lyckades jag inte planera in. Så kom vi fram till att vi ska ju iväg 2 gånger när vissa fyller jämt så det blir lite väl dyrt.... Men åhåhåh vad kul det hade varit. Jaja, det kommer fler år. Det är bara att bänka sig i soffan och titta!!

Nej nu är det dax att umgås lite med familjen!
Puss på er och godnatt!

LUNCH!!

Är hemma på lunch nu! Känner mig helt ofokuserad idag. HAr gjort några tabbar på jobbet, men det är ju fredag så det är väl en ok ursäkt.... hehe.
Nu ska jag tillbaka och ut och gå en runda med Petra som är hos grannen idag!!

Ses sen puss puss

Godnatt hela detta avlånga lustiga land!!

Vilken jäkla dag de varit. Trodde aldrig den skulle ta slut. JAg är helt slut. Vill bara gå och lägga mig. Men nej... måste det och måste det... Jaa det är väl bara att bita ihop och göra det. Inget bra på tv idag så jag struntar i det och lägger mig sen. Skulle vlja börja läsa boken jag har,Stieg Larssons del 1, men börjar jag somnar jag nog efter 3 meningar eller nåt så det får vänta!!

Ringde och pratade med nån på vårdcentralen om mitt recept och fick prata med en jätte trevlig kvinna. Efter jag förklarat och berättat vad som hänt fixade hon det! Det är ju fantastiskt att det funkar ibland, efter alla gånger man får kämpa för att få hjälp så gick det ganska smidigt denna gången, NÅT positivt inom denna vård...... Men det finns inte mycket det är lätträknade gånger man är nöjd efter ett samtal med hälsoringen.

Jag fattar inte vem det är som trackar Ina på hennes blogg... Vad tusan gör man det för, som hon själv skriver så är det ju inget tvång att läsa någons blogg. Men jag har sagt det innan och säger det igen, den siste idioten är inte född!!

Nej nu somnar ja nog mellan tangenterna så Godnatt hela detta lustiga avlånga land
ses imorgon!

Puss puss

Tror faktiskt jag ska skriva ett argt brev denna gången!!

GÅ FÖR TUSAN!!!! pallar inte

Jaha det känns som om hela eftermiddagen har det kommit en massa problem. JAg har inte lust att lösa andras problem idag. Alla kommer in med frågor och olika saker man måste stå och ta tag i. Men innerst inne tänker man kan du vara snäll och gå nu! Nej förresten det var för snällt jag tänker snarare GÅ FÖR I TUSAN hehe!
Ibland känner man så. Man kan inte alltid vara på topp. Kan ju i och för sig kunderna inte hjälpa men jag tror jag inte visar det alltför tydligt iallafall!
Ska jobba hela dagen imorgon oxå..... Så har Henke tagit pappaledigt... Men jag kom just på att självklart får man god middag serverad när man kommer hem då och kanske en lite rackarbajsare oxå hehe!!

Nej nu ska jag gå och snacka lite mer skit med CAtti!
Så ses igen

puss puss

J-A Skit vård....

ÅHHHH J-A skit vård. Jag blir så trött på denna helskottas "servicen" man får i vården. Jag skulle ha ett recept och ringer till apoteket och kollar om jag har ett sånt där elektroninskt. De säger nej det finns inga fler uttag på det. Okej, jag ringer då till vårdcentralen och säger det apoteket sa till mig. Hon går in och kollar i sin lilla data och säger att min doktor skrev ut 3 omgångar alltså 3oo tabletter. Jag har nu ätit upp 100 i min burk och ska ha två burkar till att ta ut. Okej sa jag då får jag väl gå till apoteket och ta ut. Ja och nu har jag varit där..... Gissa vad han sa.....
Nej här finns inget recept på dig. Är du säker på att det var elektroniskt recept?? Döhhh vad tror hon jag är knäpp eller (ja hon känner mig ju inte hehe) Men nu står jag här och och har inga tabletter till imorgon nu och ingen som vet nåt. SÖRENS SKIT! Nej det blir snart K-bladet igen hehehe!!!

Is på rutan!!

Sitter på jobbet och det är allmänt lugnt. Tusan vad kallt det är idag. Jag måste nog hem och ta påmig nåt varmare!! Det var ju t.o.m is på rutan i morse... JAg som trodde det var vanlig sån där morgondagg och tryckte på vindrutstorkarna men det satt fast!!!

Catti börjar kl 14 idag och chefen är ledig, så det är jag och en annan kollega själva på förmiddagen... Men det är lugnt!!

Tack för era kommentarer från igår. Jag ska försöka att andas och så men hur lätt är det... Jaja det löser sig!!

Kram på er
får nog gå och jobba lite nu så det inte blir fel hihi!!

Ses sen

TA OCH BRUKA ALLVAR FÖR TUSAN!!!!!

Nu är allt snurrigt. Det är mycket nu! Allt jag gör är bara helt förvirrat. JAg har liksom ingen kontroll, jag bara stressar på. Det är sukt, ibland undrar jag om livet är uppbyggt på stress. Det är ju tusan det enda man gör. Idag tex. Min lediga dag och allt. Börja med att gå upp och städa sen var det tandläkaren och innan var jag ju tvungen att hinna duscha och klä mina änglar. Sen skulle vi ha middag och efter det kom Jonathan och Eva en runda. Sen var det kvällsmat och badning och sova. Nu sitter man här på sin lediga dag och är helt slut..... När ska jag hinna andas då????
Nej, det är nog snart så att det får bli lite ändring på detta! Känner panik oxå över alla helger som är inbokade. Fredag och Lördag.... Sen får jag inte glömma att det är ju roliga saker man gör. Mina vänner är ju en av de bästa grejorna som finns i mitt liv, så det får man ju inte glömma. Det är väl därför man känner den här ångesten att man inte hinner med allt.
Det jag vet är ju att de vänner som jag har finns där ändå!! Kram på er och tack för ni finns för mig!!

Sen skulle jag vilja kasta lite ris på er alla som dumpat en vän pga en partner. Flickvän som pojkvän, SKÄRP er för tusan. Att ni inte fattar att vänner är ett av det viktigaste man har och ska vara mycket rädd om de som finns. Det är svårt att hitta en riktigt bra vän så har man det ska väl inte en relation med en pojk/flickvän komma emellan. Nog för att man inte ses lika mycket kanske, men det är det lilla som räknas för att visa att man finns där och är en bra vän tillbaka.
Så till er alla som känner er träffade TA OCH BRUKA ALLVAR FÖR TUSAN. Sätt er ner och fundera på vad ni har misst och gråt tusen tårar och tyck synd om er, den vännen ni mist kommer förmodligen inte tillbaka igen!!!

Ja så var det sagt!! Det kändes skönt hehe! Har mycket på huvudet som sagt så det bubblar i mig, men det skulle bli för mycket att skriva allt på en gång så forts. följer!!!

Sov gott på er och dröm sött om era vänner PUSS!!!

godnatt!! Kram

Tandläkaren idag!!

Vad en dag bara springer iväg. Klockan är ju redan 2. Ja det har varit fullt upp. Fick lite sovmorgon idag, gick upp och hämtade Ludvig vid 8. Så det var helskönt! Sen var det städning på schemat. Klockan 12 var Ludvig hos tandläkaren. Han var duktig. Lite rastlös bara, för man skulle ju sitta stilla och det är ju inget för den lille mannen haha!
Nej hon kände på tänderna och kollade att allt var ok så det gick på ja ca en kvart! Helt ok!

Nej oj nu får vi gäster.
ses sen
puss puss

Såååå osexigt!!! men han får väl blunda haha

Ojoj vad gripen jag blev. VAr inne och kollade Inas blogg(biiiina.blogg.se), hon hade skrivit om cancer. Det var så bra skrivet. Hon skrev att man ska tänka om, att cancer inte måste betyda död. Det finns otroligt många som blir friska och klarar det. HAde man fått upp det till ytan så hade man kanske inte tänkt att det är kört så fort man hör cancer! Läs själva hennes blogg, skitbra tycker jag!!!

När jag kom hem ikväll så var det fullt ös. Ludvig blev så glad att han kramade mig och skrattade hysteriskt, och Albin sprang fram och gav mig en stor kram!! Så vill man att det ska vara efter en dag på jobbet! Vilket välkomnande man fick av sina änglar!! Det värmer hela hjärtat!
Nu ligger de små liven och sover så gott. Själv tänkte jag kolla på DH på femman och sen ska jag lägga mig.
Imorgon är en lång dag. Det blir tandläkaren för Ludvig(ett års kontroll) vi får gäster, och jag måste inhandla till halloween!
Jag ska ha en klänning som är rätt tajt, så jag tänkte fuska lite och köpa en body!!! HAHAHA! Det är ju sååå osexigt men vad tusan Jag ska inte visa den, ja Henke kanske men han får väl blunda hahaha!!! Nej det drar ju in magen jättebra så det blir det nog en sån!! Känner mig som mamma, oj det fick jag nog inte avslöja hihi!! Sorry mamma lilla det gick av rena farten hehe!! Men nu är vi ju två som bär det i familjen haha!!

Så sov sött och dröm söta drömmar!!

puss puss

Hemgång!!

Snart hemgång!!! Jippiiii. Det ska bli skönt. Jag pallar inte med den sura saken mer nu hehe.
ses ikväll.
puss puss

mycket

ojoj vad vi haft och göra faktiskt ett tag nu!! Men det är kul. Bara det är att göra hela tiden. För det värsta som finns är att inte ha nåt att göra. Att vänta på kunderna. Visst det finns alltid arbete att hitta, men tillslut tar det ju oxå slut. Men nu är det full rulle och mycket inslip! Det är kul, min chef kallade faktiskt mig för "vår verkstadsoptiker" idag!! Där växte jag nog nån cm!! hihi

ses igen kram

Nu har jag lunch!!

Nu har jag lunch!! Gött! Har ätit siciliansk rispudding!!! Det var skitgott!! Jag har inte ätit det på länge, eftersom man inte ska äta ris när man håller på med Gi. Men nån gång måste man ju äta det! Jag älskar ris! Skulle kunna äta det varje dag. Men det får man ju inte eftersom mannen älskar potäter!!
 
Nu kom chefen så jag måste byta data! Sådär det var ju smidigt!!

Idag när jag lämnade Ludvig så skrek han och klängde kvar runt min hals... Men jag ringde sen när jag kom till jobbet
och då var han och lekte! Så det hade gått över lika fort igen. Tur det men synd att man inte kan se det! Det är en himla trygghet att personalen är så fantastisk och underbar mot mig och hela familjen!! Tack hela nyckelpigan!!

ses igen
puss

Känner sig inte som nån bra mamma,men...

Hej hopp gummisnopp!! Idag har jag varit på öppna förskolan och haft det mysigt!! Nja det är klart det var lite väl många där så det kändes som om vi satt i knät på varandra. Och nere i en källare och lite luft.... Men förutom det så var det bra!!
 Ludvig har fått spruta idag... tvi det är hemskt! Han vet ju inte vad som väntar när hon kommer där med en stor hemsk spruta och ska sticka... Ha är lika glad för det. Fram till han känner denna olidliga smärta(okej lite överdrivet, men sprutor är hemska) Nej det var nog så kanske att Ludvig var jätteduktig och mamma lite mer nervös och svimfärdig när hon såg nålen... Men jag klarade mig denna gången!!!

När vi kom hem så hade jag ett bråk med Albin. HAn har varit omöjlig hela dagen och kaxig och struntat i vad jag sagt. Det går till en viss gräns sen orkar man inte mer. JAg orkade fram till eftermiddagen vid 5 tiden. Då blev det in på rummet, men då springer han iväg. Då blir det en liksom kokande känsla i kroppen och man vill bara skrika. Men man får ta sig samman och jag fick tag i honom och bar in honom på rummet. Sen fick han sitta där tills badet och sen la han sig. Man känner sig inte speciellt bra som förälder, men man måste ju visa var gränsen går. Det bästa var att han sa förlåt och jag frågade honom varför han sa förlåt. Och det hade han förstått, så nu i slutändan så blev det ju bra iallafall. JAg var ju tvungen att hålla fast vid vad jag sagt om att det blev sängen direkt. När vi sa godnatt sa han "mamma, imorgon lovar jag gör som du säger.Får jag se bolibompa då?". Söta unge!!!!

Jaha nej nu ska jag förbereda inför imorgon!!
Ses igen
pusspuss

(en fråga bara!! Vem är den anonyma kommentaren, och vad menar du? Vilka bilder??Fattar noll pusspuss)

Beverly Hills i ny tappning!!! Jaaaaaa

Åh vad kul det kommer att bli!! Jag fick veta att Beverly Hills ska komma i en ny tappning!! Fatta att få se Brenda, Dylan och alla de andra igen!!! Vilken nostalgitripp det blir!!! Wow vad jag kommr att sitta klistrad vid tvn när det går!!! Vi hoppas bara att alla ska vara med. Jag läste att Dylan ev inte skulle vara med för att han tyckte det blev fel utan Aron Spelling! Men Dylan vi kan ju inte ha nåt Bevan utan dig!! Du och Brenda är ju bara bäst! Ja så är det jag var ju helt klar Brenda fan! Inte Kelly hon var ju en ....ja jag vet inte vad men hon knyckte ju Dylan från Brenda haha!!!

Har precis blivit bjuden på varma mackor med svamp stuvning på. Jätte gott. JAg tycker att Henke ska gå en kockutbildning. Han är bra på att laga mat bara han vill. Men det gäller ju att få tummen ur R.... oxå!! Han skulle kunna gå en sån utb. och sen måste han ju öva så det är ju välkommet hemma hos oss. Tänk att få lagad mat serverad och kockmat... WOW säger jag bara!!! Jaja dream on.....

Undra om det är nåt på tvn idag??? Vet inte ännu men det får jag kolla upp!

Ses snart igen!!

Kram kram

In med mer dansband i hemmen!!!

Hej mina vänner!! Herregud vad denna dagen gick fort! Jag har gått och pulat lite här och där och tänkt att jag ska gå ut och blogga. Tittade på klockan och såg att det är ju för tusan nästan kväll. Så jag måste ju skriva nån rad nu innan kvällen.
Idag så har jag som sagt inte gjort så mycket men ändå en del. Jag har varit ute en bra stund med grabbarna! Henke har spelat paintball och kom hem vid middag. Svärfar kom och målade de sista brädorna till oss som vi ska panela med, Henke har ju tennisarm nuförtiden så han ska inte anstränga den.... Men undra hur mycket ett gevär eller ett paintballgevär väger....hehe. Men det är ju så att man kan allt om man vill hihi!!

Ludvig är på g idag. HAn springer runt mig just nu och inspekterar allt i datarummet. Det går vilt till.
Kollade lite på den där dansgalan igår...Jajaja ni får tycka vad ni vill om det hehe. Men det ska jag säga er att den där gruppen...eh..scotts hette dem. De var bra!! Hade allt. SNYGGA sjöng bra och var yngre och kan definitivt vara nåt för svenska folket!! Det var iallafall helt OK att titta på hihi!!
Dansband är ju stämplat som töntigt i mångas ögon. Men tusan ta mig så dansar de flesta, märk väl de flesta sa jag nu det finns ju en del som inte dansar ...hehe. Men iallafall så är det ju nästa folkmusik. Alla lyssnar nån gång p det och de flesta svänger de lurviga till. Så in med mer dansband i hemmen! Så fick jag det sagt!!!


Nej nu skriker mitt lilla hjärta. HAn är nog trött på att mammas fingrar dansar på tangenterna hehe!!

Ses sen
puss puss

Min hals i uppror!!

Min hals är helt i uppror!! Har precis sjungt singstar med Henke oc Albin! Det är ju skitkul, vi får nog börja göra det oftare. Det var ett tag sedan nu så det kändes lite nykommet!! Klart att man vann överlägset över Henke hihi!! Albin och jag sjöng mot Henke och då vann vi oxå!! Känns bra att vara bäst nån gång hehe! Men det är u jag i och för sig för det mesta hahaha!!

Idag har varit en perfekt dag. Inga grejor att fara på hela familjen har varit hemma tillsammans. Det var ju ett tag sedan det hände en hel dag! Man får nog ta vara på det så länge barnen är små, sen är det ju en massa farande hit och dit!!

Jag kom att tänka på ladys night. Det var en sån kul kväll. Jag måste bara fixa nåt snart igen för oss alla(med några extra till bara =)hihi) det är ju skitkul när man gör såna saker tillsammans och har kul! Nej det får bli skärpning att fixa nåt snart!!

Nu vankas lite god räkmacka med aioli och en kul film!

Ses sen

pusselipusspuss

Avslöjad! jag vet vem du är!!

Idag har jag verkligen fått sova. Lilleman vaknade inte förrän klockan var 9. Så paff ja blev när jag såg vad klockan var! Idag så ska vi vara hemma och mysa. Albin fick bestämma vad vi ska göra ikväll... Det blev sjunga singstar!!!Det är ju aldrig fel hehe!
Angående min blogg igår så vet ja vem du är K så du har avslöjat dig, det finns bara en ja vet som jobbar där hehe... Men vad kul att du läser min blogg.

Nej nu har jag en hyperaktiv Ludvig runt benen som inte vill att jag ska blogga. Så det är bara att sätta in ens pedagogiska sida och aktivera leksinnet!!

Ses sen puss puss


Alternativ 1: H.... Alt.2: K...... ???????

Efter en LÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅNG härlig dusch så ser jag nu sängen nalkas närmre och närmre!!

Jag har gått igenom allt vi handlat HERREGUD man får en del för pengarna faktiskt! Det är värt det, hade man handlat detta i stan så hade det gått på minst det dubbla, om det räcker. Men det vill man ju inte nu med finanskriser och allt!
Hörde faktiskt på rix FM att det bästa att klara denna finanskrisen att shoppa sig igenom den. det rådet följde jag hehe!!

Och vad händer i helgen?? INGET!!! Det ska bli helt underbart att inte man måste iväg. Det har vi nog av 530000 helger framåt haha!
Läste bland mina kommentarer att chefen skrivit haha... Du är ju allt för söt du. Det finns ju två alternativ vem det är:
1: Henrik
2: K......
Ja så vem kan det va....Eftersom Henke inte är inne så mycket på min blogg så svarar jag B, eller 2 hihi. Jo det måste vara K......!!! Så tack för det du din lilla snörvalp!

Idag gav vi en slant till rosa bandet! Det tycker jag verkligen ni ALLA ska göra. Det kan vara vem som helst det drabbar, er mamma, syster mormor eller kanske rent v DIG. Så för guds skull hjälp till att hindra denna HEMSKA sjukdom som smyger sig på och PANG så finn den där utan man vet. När ni lägger er lilla slant(för det behövs inte mycket) så tänk på att det kanske är någon du känner som får din peng....
Men naturligtvis så tänker vi alla positivt och det måste alla fortsätta med!!!!

Jaha nej nu är det Fredags mys vid tvn (om ja nu kan vara vaken hehe). Ha en fortsatt trevlig Fredag så ses vi!!

Sov sött.
pusselipuss

Vilken dag!!!

Vilken dag!! Äntligen är man hemma från Ullaredet!! Det var verkligen kul men det är ju lite trött i ögat. MAn har ju liksom varit uppe sedan 5. Men det är det värt, eller ja hur man nu ska se på det! JAg har ehh..... spräckt budgeten KRAFTIGT. Men det var ju massa saker som vi behövde. Jag hittade knappt nåt till mig själv men det gör inget, det var kul ändå!!

Nu kom min lilla ögonsten!! Måste pussa på hnom!

ses puss puss

Dunkade en säck i huvudet....

Nu har vi packat klart och allt är förberett in i minsta detalj! Så nu är jag helt jätte trött och ska faktiskt krypa till kojs redan tidigt!!
Ska bara rota fram en sak till och sen är allt natti natti!

Idag har jag och Catti börjat med att skylta om i vårt skyltfönster. Vi har ett tema och det är svart och en viss sorts båge. Det märket har nämligen en tävling som man kan vinna en Ipod (eller hur det nu stavas hehe) Vi tänkte att vi skulle vinna det!! De har skickat lite material från leverantören så det bli nog coolt!!  Ina får fota lite imorgon och fixa det sista så ska ni se att vi vinner!!

Nej mina vänner nu kom John Blund och dunkade en säck i huvudet på mig, så GODNATT!!!

puss puss

Nere....

Är hemma en sväng på lunchen! Det är ju lite att göra just nu så man behöver ta lite luft och få ny energi. Känner mig väldigt nere idag.... Men det vänder kanske så småningom..... Tänker mycket på saker.... KRAM KRAM

Jaja nog om det nu är det ullared imorgon, har varit och handlat och fixa till bilresan. Det fattas bara en person i bilen annars är ju allt som det brukar med chokladmjölk och mackor i Våxtorp =)
om jag nu hittar vårt lilla ställe hehe. Det ska nog gå bra jag har ju en levande kartbok med mig, Henke är grym på att hitta men det är INTE jag!!

Ses ikväll!!
Puss puss

Kram till familjen

Mrs Adams på halloween????

Äntligen onsdag!! Då är det ju GREY!!! JIPPIIII.
Det ska bli riktigt mysigt att krypa ner i soffan och titta på nåt riktigt bra!!
Det är ju nystädat och det bästa av allt nybäddat! VIsst är det en sååå härlig känsla när man kryper ner mellan lakanen och de luktar nytvättat! Ska gå och ta en dusch oxå så man inte skitar ner dem de första man gör!

På Fredag bär det av till Ullared! Ska åka med Henke och Albin. Ludvig får vara hemma med farmor. Det mår han bäst av! Det ska bli kul, hoppas bara de inte har en massa skit bara utan lite bra oxå. Jag ska mest handla kläder till barnen men det kanske finns ett och annat plagg till mig oxå!! Får se det blir nog inga problem att tömma besparingarna hehe.

Jag håller på att fundera ut vad jag ska vara på halloween.... Vill vara nåt häftigt! Jag har en peruk med svart långt hår, kanske man skulle satsa på mrs Adams!! Hon är ju rätt fräck att va... hmhm det är svårt! NI får gärna ge lite tips till mig hihi!!

nej mina vänner!! 
sov sött och ha en fortsatt bra kväll så ses vi

puss och kram 

TRÅKIGT!!!

Hej mina kära vänner!!!
Har precis ätit lite köttfärsås och spagetti. Tusan så gott det var!!
Idag är en sån där dag då jag känner mig helt off. Det är inget kul väder och jag har nån lustig känsla i kroppen. Kanske håller man på att bli förkyld eller nåt. Men jag har inte tid med sånt tjafs så det ignorerar jag!!!

Något som måste göras idag är städas... TRÅKIGT men det man måste måste man haha

Ses igen sen

puss puss

PUMPA till Halloween !!!!

Skönt jag är ledig idag! Ska inte göra nåt idag. Vi har inget inbokat. Och det ska så förbli!! Ska bara åka en liten runda och fixa lite smågrejor. Sen kanske vi tar och går en sväng!!
Jag ska hälsa från Carro!! HAHA, det var så när vi satt och snackade igår så frågade hon vad jag gjorde, jag sa att jag ska blogga, hälsa sa hon, och det har jag nu gjort!! (ja vet vi har lite dålig humor men såna är vi hihi)

Har precis fått beskedet att det finns en pumpa att hämta som jag beställt! Spännande, den ska vi skära i till halloween!!!

Nej jag skriver mer sen när lilleman sover middag! Har lite svårt för att koncentrera mig när jag vet att han är där inne!!!

Ses!!
puss puss

Klimakteriekossa!!!

Så äntligen är man hemma. Denna dagen var den mest långsamma på mycket länge. Det var såå segt på jobbet. Sen visste jag ju att jag skulle hämta barnen på förskolan så då känner man sig stressad för man vet att det är sent och de är trötta. 

Jag satt och kollade i kalendern innan. HERREGUD det är ju snart December..... Jag vill inte att det ska bli den där dagen D.... Kanske jag kan ändra mitt personbevis med några år. Det hade verkligen känts bra hahaha!!!
Nej men allvar så kanske jag ska börja fatta nån gång att man inte kan vara 25 för alltid...... Inte 20 heller för den delen hehe. Nej man får väl försöka ta in det alla säger "varje ålder har sin charm", jo men visst jag ser bara en stor klimakteriekossa framför mig hehe. nåja det ordnar sig nog!!!

Ska gå och lägga den store grabben nu, sen återkommer jag!! 
puss puss 

Chefen går runt och skäller på bankerna...

Sitter på jobbet och har lunch. Tänkte jag skulle blogga lite först så man inte får skäll sen hihi!! Har inte hänt alltför mycket på jobbet idag. Chefen går runt och skäller på bankerna och finanskrisen så man håller god min och skäller lite oxå på bankerna!!!
catti skulle göra vid linserna. Visst det kommer bli jättebra! Hon hade beställt ett nytt ställ att sätta linser i, det fanns inga ställ utan linser så vi fick ett fullproppat. Hon skulle bara mäta där det skulle sitta och håller stället mot väggen. Vad tror ni händer??? Jajjmän hon tappar det och ca 500 lins förpackningar ligger på golvet! Det var bara att börja plocka HAHAHA!! Så mycket har vi att göra hos oss!!!

Nej nu kallar maten!
Ses puss puss

FÄRJAN..... Kom igen..sämre finns inte....

Alltså vad är det för program 5 an sänder... Färjan. Att man överhuvudtaget kommer på att göra en serie om en färja. Bara massa fulla typer, eller största delen pensionärer.... Den där bartendern såg ju trevlig ut tills han började sjunga de sista ljuva åren... HALLÅÅÅÅ.... Nej det var urtöntigt, gillade det inte alls. Kom på nåt bra!!

Vilka karlara jag har!! Den ene somnade vid halv sju(lilla bocken), den andra (mellan bocken) somnade efter 2 minuter i våra sängar vid halv åtta, och stora bocken bruse ligger och drar stora stockar på soffan sedan sju.... Så det man får göra är att få ut det man tänker till er mina kära läsare!!!
Tänkte gå och kolla på ett väldigt bra program på femman faktiskt! CSI!! Kanon serie!!! Där har de lyckats med underhållningen iallafall!!!

So long, farewell, aufwiedersiehen, goodnight (jaja stavningen spelar kvittar hihihi)

Sov sött!!!
Puss puss

Ja men HALLÅÅÅÅÅ hur många älgar finns det???????

Ja jag fick precis veta att jag skriver för lite på min blogg. Ja det är ju alltid kul att folk saknar mig hehe. Jag kan säga att jag är helt ur gängorna.. Vet inte varför men allt tar sån tid och jag känner mig helt ofokuserad. Jag är helt förvirrad.Jag skulle betala en fest vi ska på, den kosta 100:-/man fick jag veta men vad gör jag ,jo jag förväxlar det och tror det är 200:-/man. Fick frågan om jag inte tyckte det var dyrt...men lite kanske annars så ser jag bara det roliga i det och ärligt talat tänkte jag inte på det.... Va tusan är det med mig.... För inte så länge sen så skulle jag på ett mary key party. Det började kl 18.... trodde jag. När jag kom kl.18 så tittade Carro lite konstigt på mig och sa, du vet det börjar kl 19...... Ja men det var ju rätt dag iallafall!!! så J-A förvirrad. Vad ska jag nu göra åt detta??
Har tänkt jag ska köpa mig en filofax och skriva in ALLT i... Bara det att jag vet ju att jag glömmer kolla i den...;)

Jaja det löser sig nog, får börja gå igenom mig själv lite och se om det är nåt jag tänker på innerst inne!!!!
Idag så skulle vi på öppna förskolan... Vi gick upp och var där kl. 9 som vanligt. Det såg lite mörkt ut... Läste en lapp:
"Måndag 13/10 inställt"... Jaha så vi fick trampa hem igen. Vi tog bilen och åkte och hälsade på mamma istället, köpte god fika och mös en stund!!
Men det är väl sååå typiskt att man lyckas träffa in den dagen just när det är inställt. Vi har inte varit där på några gånger nämligen för Ludvig har haft sin inskolning. Men det är väl min vanliga tur.

Henke har varit på älgjakt idag, det var ju premiär idag! Bra eller dåligt??? Ja det kan man nog vrida på båda hållen! Jakten i sig har jag väldigt svårt för. Ja, att sitta och vakta i skogen på ett oskyldigt djur och döda det.... nja inte min stil alls. Men det har man ju hört några gånger i sitt liv att man måste hålla stammen nere... Jamen hallååååå hur mycket älgar har vi?????? Sen får man bara skjuta kalvar´, inga hondjur, men då hinner ju inte älgen växa upp och bilda nytt.... nej jag fattar inte det är tusan ta mig politik överallt....
Det jag kan se positivt med jakt är isåfall att man tar bort sjuka djur så det inte sprids, och ........ ja det var nog allt!!!

Nog om denna tråkighet! (sorry mina jägare men jag tycker så..... Vet ni är 1 eller 2 som läser detta puss på er)

Har gjort lite god mat och äppelkaka ikväll till oss.... Men Henke kunde inte hålla sig så han hade ätit med Jerry på hemvägen.... jaja men nu förväntar man ju sig att man själv får samma service EN dag nån gång hehe....!!!!

Nej nu ska jag gå och kolla lite mail, kanske vi hinner ses idag igen.... Annars
Ha det och sov sött!!!

Puss puss

Skönt att vara normal i knoppen igen hehe

Åh vad skönt det är att vara helt som man ska i bollen igen. Jag lovar att det snurrade i planeten hela dagen igår, så skönt det var imorse när jag vaknade och gick upp utan att vara yr! Igår låg jag där och tänkte aldrig mer.... Men ändå så vet jag att man tänkt så ett antal gånger innan. Hur dum är man egentligen! Men man dras in i det när man har så himla kul och allting är på topp har man ingen tanke på att livet går vidare imorgon hihihi!!!! Så förmodligen kommer jag hamna i denna sits igen, men helt omedvetet såklart haha!!!

Idag har vi tagit det kugnt. Vi har handlat lite, för det dammade i kylen hehe..
Sen gjorde jag god mat och nu är man uppbåst så mätt man är. Albin är inne och leker med grannen. Jag kom in och skulle hämta honom men han hade visst ätit där. När de frågade honom om han ville ha så svarade han vet inte om jag får.... Söta unge, han visste ju precis att vi snart skulle äta hemma. Men det är ju godare borta!!!!

Ha det jag måste verkligen gå och sträcka ut mig så allt sjunker ner i magen hihi

Puss puss

Stemnark, Stormare, Hjelt vilken kväll!!!!!!!!!

Oj oj oj vilken dag igår.... Först jobb o några timmar och sen hem och göra vid sig inför kvällen. Det blev en KANON kväll. Vad roligt vi hade. Stenmrak stormare och hjelt helt otroligt bra!!! Han var oxå där Da Silva som konfrensier. Sen i slutet kommer bygglovs matte och visar sin härliga mage hihihi!!! Vi åkte hem vid ett tiden då styrde bussen dit våra grabbar var. Efter några glas till cyklade vi hem, Idag hade jag verkligen inte behövt ta de där sista glasen. MÅR URKASST!!!
Har legat precis HELA dagen. Nu börjar man kvickna till men mer är det inte......... Tur det är Lördag, så har man en dag till innan helgen är slut.

Nej nu måste jag lägga mig igen nu snurrar hela tangentbordet.......

Ses puss puss

Planerade den lilla hejdå.........

Så var det kväll igen... Har precis lagt den lille busen och den store sitter i soffan en stund till. JAg ska nu förbereda allt inför morgondagen. Det ska verkligen bli jätte rolig!!!

Hur har jobbet varit idag?? Jo tack! Det har varit ok. Jag gjorde ju en synundersökning, men det blev jag ju inte klokare av.... Men får reda i det imorgon. Catti och jag har inte haft så mycket nu på eftermiddagen, men vi planerade den lilla hejdå festen vi ska ha för Catti. Hon ska åka till Thailand i 3 månader............. hm kul för dig Catti =)

Nej nu ska jag kolla mina mail och sen ska jag gå och prova lite kläder inför imorgon!!!

Ha en bra kväll, vi ses kanske igen annars: Sov sött!!!

Puss puss

Dream on Camilla!!!

Är på jobbet och ska äta lite lunch. Har med mig nån lustig röra med korvstroganof och quorn... men det blir nog bra!
Har varit på synundersökning idag. Jag hade bättre syn än innan.... det är ju ovanligt att det går på det hållet.. Men min boss påstår att man kan få sämre syn när man är gravid och sen kan det ändras och då i mitt fall till det mycket bättre! Jag som tänkte skaffa linser, men nu går det ju inte alls. För det finns inga linser till mina amå styrkor. Jag är så känslig för lilla minsta så det går inte att trixa till det heller. hmhm skit oxå.... Jaja det är bara att gilla läget.
Det är inte många som vill ha sämre syn...tyvärr får jag nog erkänna att lite sämre vill jag ha så jag kan ha linser iallafall...
hihihi.

Nu går det runt i skallen hela tiden. Måste packa till barnen måste ta ut pengar till imorgon måste plocka fram allt....... jag har inte tid att jobba... Tänk vad skönt det hade avrit om amn kunde komma och gå till sitt jobb hur man ville...flexa.
Då kunde jag ju göra allt och jobba lite och sen gå hem och fortsätta. Naturligtvis skulle det vara jättebra betalt och så lite timmar som möjligt!!! Dream on camilla!!!!!

Nej nu pep det i mat och sov klockan!!! Dax att äta!!

Ses senare
puss puss

Vilken härlig dag!!!

Vilken härlig dag det blev! Vi gick i skånes djurpark och bara njöt av det fina vädret och de djur som var framme! Såg järv för första dagen i mitt liv! De är ju stora som tusan. Tur att det är galler mellan den och mig!
Ludvig tyckte oxå det var kul att se djuren. En stund iallafall. Sen ville han sova så efter halva rundan sov han gott där i vagnen! Albin däremot ville verkligen se varenda djur. Han gick vid varje karta och kollade av alla. Men vissa kan man ju inte se för de sover i sina bon, men det tyckte Albin var FEL!!! Men vi såg de flesta. Så han var rätt nöjd iallafall!!!

Typiskt oxå, vi körde ju naturligtvis ifrån Albins jacka i Wä.... Så den ligger där fint ihopviken i mammas ryggsäck.... Men vi får ta till nåt annat imorgon och fredag!!
Jaha så var det äntligen bestämt att vi ska åka till ullared... Albin ska minsann följa med. Men det är jag inte ett dugg bekymrad över, han brukar vara så duktig! Ludvig han får vara med farmor den dagen det är bäst så hihi!!!
Oj vad det ska handlas.... Ja om man hittar nåt förstås. Det är ju inte alltid man gör det, men till barnen iallafall är det bra!!

Och nu börjar planeringen av högsta grad! Imorgonkväll ska det packas inför fredagens bravader! Barnen ska till farmor och farfar och innan dess ska Henke ta Ludvig till BVC på ett års kontroll. Och jag åker kl 16 så mig kan de inte ha nytta av hahaha!!! Men det krävs ju planering.... Så vi får se om de kommer fram dit de ska!!! puss hihihi!

nej minsann nu ska jag förbereda mig inför GREY!!!! Jippiii vad kul det är varje Onsdag vid denna tiden, men lika trist om ett par timmar när det är slut!!

Ha det! Vi ses

Goodnight my friends
puss puss

Mot Karlskrona på Fredag!!!!

wow vad kul det är att se att man har så många läsare!! Jag kan ju se en liten statistik på hur maånga läsare man har per dag. Och det är så kul att man har en del!!!

Nu sover lillemannen och Albin håller på att klä sig. Jag ska hoppa in i duschen och sen packar vi in oss i bilen efter middagen! Då bär det av mot skånes djurpark. Ska bli himla mysigt. det är ju hel bra väder så det kommer nog att synas ett och annat djur!

Det tråkiga är att jag vaknade med sprängande huvudvärk imorse... Men som tur är finns det ju alvedon som kan lindar det!
Nu är det bara några dagar kvar sen bär det av mot Karlskrona! Fick veta häromdagen att karlarna ska oxå festa....det passar väl på nu när vi är borta. Vad är det nu man säger......När katten är borta dansar råttorna på bordet!!! Det stämmer ganska väl hihihi! Så vi får väl se vad som väntar oss när vi kommer hem sen mitt i natten..hahaha!!!

Jaja men vi ses igen sen.
puss puss

Istället för 5 timmars väntan blir det nu det dubbla.....

Ja det är så sant som jag säger hela sverige är felvridet....  Nu har de lagt ner akuten i Hässleholm... Vad händer då. Jo då får ännu fler sitta och vänta på alla stackars doktorer på CSK. Ja så istället för 5 timmars väntetid så blir det väl det dubbla. Så för guds skull bli aldrig sjuka mina vänner!!!!

Idag känns faktiskt jättebra med förskolan! Det var samma visa idag, Ludvig grät inget när jag lämnade honom idag heller. Så det känns bra! På Torsdag när det är dax för "riktig" lämning och man ska jobba så kommer det nog bli kanon!

Imorgon ska vi ha sovmorgon. Och med det menar jag inte att sova till 9-10. Utan det är att vakna i lugn och ro och sen mysa en stund i sängen och sen frukost! Ska bli skönt att slippa stressa upp!
Sen efter lunch ska vi hämta mormor och åka till skånes djurpark. Ska bli mysigt och packa lilla korgen med fika och åka på utflykt!!

Åh vad härligt det är att höra att folk ska gifta sig! Våra grannar ska ställa till bröllop i Maj. Jag önskar så att man kunde få komma på bröllop igen snart! Det är ju sååå vackert! Och gärna nån möhippa oxå. Det är bland det roligaste som finns. Min möhippa kan jag tänka tillbaka på ofta. Alla som gjorde nåt för lilla mig. Man blir såå glad och varm i kroppen när man konkret får bevis på att det finns vänner som tänker på en!!! Så tänk på det alla som går i giftas tankar! Ni lär aldrig ångra er, iallafall inte före möhippan hahaha!!!

Nej nu hägrar lite konversation med min kära make, sen lite godnatt till Albin som fortfarande är uppe och myser med pappa. Så jag måste gör de sällskap!

Ses!!
Sov gott hela svenska folket!!

pusspuss

Börja tänk nån gång, era tröga politiker!!!

SHIT alltså! Parisaren (eller frasses på långbro som det heter idag..)har brinnit ner... Det hade luktat brandrök som tusan inne på Bongs när Henke kom till jobbet imorse! Sånt är ju så overkligt. Undra om det är nån idiot till pyroman som varit i farten...Den i Sbg kanske tröttnat och dragit vidare till stan!!  Hoppas inte det.. Är så trött påmänniskor som bara fördärvar för andra. Det blir ju vi "vanliga" som får betala det hela i slutändan!
Igår tittade jag på matakuten på 4 an. Alltså man blir ju rädd. Vad är det för mat vi ger barnen? Det kom fram att det var mer näringsrikt i kattmat än i skolmaten... HALLÅÅÅÅÅ alla ni pengafixerade tröga politiker. Börja TÄNK någon gång. Allt handlar inte om pengar. Om vi ska ha ett bra samhälle så får man ju kanske börja värna om våra barn....
Men det är ju bara att prata med en vägg. Inte tusan lyssnar nån på mina åsikter. Man kanske ska gå till K-bladet hihihi!!!
Nej jag blir så trött på allt vad heter politik. Man skulle tagit sitt pick och pack och flyttat utomlands, där man inte lurar och bedrar befolkningen.

Nog om sånt elände!!
Just nu har jag varit och lämnat barnen igen. Det gick ganska bra idag oxå faktiskt! Lille Ludvig blev ledsen fram till han såg frukten=)  Då var allt bra igen hihi!
Så det ska nog gå bra på Torsdag när jag ska lämna innan jag sk jobba hela dagen! Imorgon är vi lediga. Jag ska njuta varenda sekund av dagen!!!

Nu ska jag gå och sätta mig i soffan och läsa en stund, helt tyst och lugnt!!!
Ha det!
puss puss

Känner mig väldigt bra just nu!!!!

Herregud vad jag har varit duktig idag!!! Efter jag hämtade barnen då vid 2 tiden så var vi ute en stund och lekte på gatan. Ludvig åkte bil och Albin cyklade!! Sen kom Henke hem och vi fikade lite. Efter det så tog jag tag i gräsklipparen och klippte gräsmattan!! Sen var det dax för kvällsmat och Henke förberedde medan han höll på med uterummet, Så jag tog över när jag kom in. Och nu har jag precis varit ute och gått en halvtimme. Ingen kan påstå att jag varit lat idag iallafall!!!!
Det är klart det jämnar nog ut sig med dagen igår som verkligen slutade illa.... Den slutade med en pizza.... Så allt står nog på noll idag efter att ha varit aktiv haha!!!

Nej nu hägrar duschen och sen soffan!!

Ha det tll nästa gång!
puss puss

Vad ska jag göra nu????

Nu har jag lämnat mina änglar igen. Men idag gick det faktiskt mycket bättre för Ludvig...! Han bara gnydde lite och sen var han inte ledsen. SKÖNT!!! Då kändes det ju mycket bättre för mig oxå! Så nu sitter jag i min ensamhet hemma och vet inte riktigt vad jag ska göra faktiskt. Alla tänker nog nu, herregud vet hon inte vad hon ska göra....alla vardagssysslor finns ju. Ja det gör det men det gjorde jag igår... då när det var så himla fint väder...hihi
Så jag tvättar lite nu men sen är det inget mer... Jag har faktiskt köpt lite tidningar. En skvallertidning...som man bara måste ha hihi. Sen köpte jag CHIC, den verkar bra så vi får se.

Så mot tidningsläsandet nu då!!!

Ha det!
puss puss

Det ä 20 grader varmt och strålande sol.............NOT!!

Och det bara regnar och regnar och regnar.... Nu klättrar alla i min familj på väggarna utom jag. Fattar inte att man inte kan tycka det är skönt med en slappdag. Visst är man 1 och 5 år så förstår jag men är man 29,5 år så får man ju lära sig koppla av hihi!!!

Ska göra en äpplepaj idag så vi får tröstäta med den i detta vackra väder... Fick precis en inbjudan till på en halloweenfest. KUL!!! Hmm undra vad jag ska vara!?? Tips tack!!!

just nu sitter Albin bredvid mig och pratar och pratar så jag knappt kan koncentrera mig. Han vill spela dataspel, och det kan man ju inta neka honom i detta vädret!!

See you!!
kram


Ingen rast ingen ro!!

God morgon....eller kanske godmiddag!!
Oj igår var det ingen rast ingen ro. Jag for som en...ja jag ve inte vad. Det städades och fejades och lagades mat. Men lyckat blev det! Sofie och Pär gick inte förrän sent inatt. Så idag blev det INGEN sovmorgon. Men det var det värt!

Idag när man vaknade så var det strålande sol och minst 20 grader varmt...... NOT!!!! Sååå trist regnväder så man blir ju för tusan rastlös. Men det är bara att hitta på nåt kul inne istället.
Vi har inte bestämt nånting idag, ännu.... Men känner jag min kära man så kommer vi att göra nåt sen för annars klättrar han på väggarna haha!!!

Jag kom just på att jag inte ska jobba på flera dagar! Jag har tagit mammaledigt på Tisdag så nästa gå¨ng jag jobbar blir på Torsdag! Skönt!!!! Får se om det funkar med Ludvig dessa dagarna. Men det ska nog inte vara nåt problem. Iallafall för Ludvig......

Jaja nu är det dax att köra upp mannen från soffan och se till att han fixar undan disken... Nej förresten ska ge honom ett alternativ disken eller tvätten....pest eller kolera hahaha

Ses sen
puss puss

Dax att sätta igång med mina sysslor!!

Godmorgon mina vänner!
Dax för frukost!! Jag har fått min sovmorgon, ända till 9 fick jag sova sen kunde inte Albin hålla sig längre!! Men det var jätteskönt. Har ju en del att förbereda inför middagen ikväll!! Men oj vad man saknar lillemannen nu då!!
Det är ju på morgonen som han är så himla go och mysamed. Men det gör vi imorgon istället!!

Då är det väl bara att sätta igång med sina "sysslor"!! hihi
Förresten det känns så himla kul när vänner och bekanta kommer fram och undrar varför jag inte skriver oftare!! Min vän och kollega Petra har utvecklat ett litet beroende av min blogg haha!! Kul att man kan skapa något för andra!!

Puss och kram

Inte Sj. JÄKLA SABOTÖRER!!!

Ojojoj får ta tillbaka det där med jäkla sj... Det var ju JÄKLA SABOTÖRER!!!!!
Sorry SJ.
kram

Jäkla SJ.......

Vilken dag. Det började med att Henke och jag var och handlade helt själva! Det gick jättebra! Nästan mysigt(hur det nu kan vara det när man handlar hihi).
Kom hem från jobbet och då åkte mamma och Ludvig till vä. Jag och Albin tänkte åka till Kristianstad och äta god kinamat. Det önskade Albin! Men.... vi tänkte ta tåget, och det kom som det skulle men då visa det sig att någon har saboterat något på spåret mellan Sbg och Bromölla, så det kom inte längre. Vi hoppade på tåget och väntade.....och väntade.... och väntade.... Men det skulle komma bussar och hämta alla resenärer. Så hungriga som tusan cyklade vi vidare till Böckmans. Där åt vi en jättegod middag bestående av tacos!!! Så vi blev nöjda ändå. Vi spelade spel och nu är vi hemma och myser med pop corn och ljus i hela huset!!!
Slutet gott allting gott!!!!

Måste gå nu Albin står bredvid och säger STOPP det räcker nu!!!

Ses igen
puss o kram

Dax att tjäna pengar!!

Jaha då var det dax igen att snart börja tjäna lite pengar!! Börjar klockan två idag och jobbar till 18. Det går väl an när det inte är varje fredag, Var på mötet imorse. Det gick över förväntan bra! Så nu är nog allt OK på lilla jobbet!!!

Ikväll ska Ludvig sova hos mormor. Mormor ringde och frågade om han fick komma själv en kväll så hon kunde ha lite mer tid. Är man ensam så är det inte lätt när två grabbar slåss om uppmärksamheten samtidigt!!
Henke skulle på nåt jaktmöte eller nåt. Och jag och Albin ska bara mysa hela kvällen. Och det bästa SOVMORGON imorgon!!! Ska bli helt underbart. Albin har sagt att "mamma jag väcker inte dig, jag sätter mig i soffan direkt" =)
Han är ju bara för go den sötnosen hihi..

Jaha nej nu får man väl dra sig ner till jobbet. I såna här läge så ska man tänka på att tack gode gud för jag har ett jobb. Pratade med en vän innan som blivit uppsagd från Ifö. Det är ju för tråkigt att det ska behöva bli så. Trist! Tänker på de stackarna som har familj och hus och hela baletten.....

Så då ändrar vi åsikt nu!! Jippiii nu ska jag till jobbet!! hihihi

ses senare!
puss puss

Irriterad!!!

Godmorgon! Vilken morgon. Jag upp och duschade, sen gjorde jag vid barnen måttligt irriterad att Henke låg kvar i sängen och halvsov. När jag väl fått i mig frukost och barnen ätit kom han. Ooops det visade sig att barnen inte skulle vara på förskolan förrän 10 istället för 9.... Mitt fel... hihi Ja så nu är allt bra igen haha.

Ska på möte med jobbet nu på morgonen det kan ju bli spännande....
Sen börjar jag inte förrän klockan 14. Så Henke och jag har hela förmiddagen själva. Vet ni vad vi ska göra..... åka och handla WOW vad kul...haha. MEn måste man så måste man. Kom på att det var ett bra tag sedan vi var och handlade helt själva så kanske det kan bli skönt.
ses sen.

Puss puss

Ett gott skratt "med" chefen hihi

Hej svej!! JAha så var det ännu en kväll igen. Jag har jobbat hela dagen och är helt slut. Hm tänker ni du som jobbar halvtid och är ledig resten... Ja men tänker du så, då tror jag att du inte har några barn. När man kommer hem så är det soffan som hägrar, men MYCKET långt bort. Det ska badas och ätas och läggas först, men sen kan man ha lite tid över och slappa!! Men jag skulle aldrig byta bort nånting, soffan den står alltid kvar hihi!!

Idag var vi med om nåt kul på jobbet. Jag skrattade så tårarna sprutade. Jag hittade nåt som låg uppe på en hylla och frågade CAtti vad det var. Hon sa det är en klocka, en sån där med bara jättelånga visare som man hänger på en stor vägg. Åh tyckte jag den var ju häftig. Ska vi inte hänga upp den då!? Jo sa Catti vi hänger den här och tar ner chefens tavla(som är mindre fin). Okej sagt och gjort så gjorde vi det. Men när jag skulle spika i spiket som klockan skulle hänga på kom jag på att de var en undersökning i rummet intill så det fick vänta.
Chefen kom ut och sa rätt som det var om hans tavla hade ramlat ner.... Vi tittade lite på varann och jag visade honom den fina klockan som vi tänkte hänga upp. Till svar fick jag mmm den hade jag med mig för den hade gått i sönder så den skulle lagas på guldsidan... Det var fräckt säger min chef... Och hänger upp klockan...
Efterår så skrattade vi gott kan jag säga. Vi trodde det var nån reklamgrej vi fått, men så är det chefens egna som vi la beslag på. Och hans konstiga sätt mot oss blev lite komiskt.... Låter kanske konstigt men kul var det!!!

Och min Henke är så stolt över alla sina vänner på facebook. Kul för dig mitt hjärta att du äntligen insett hur kul det är!!! hihi

Nej nu hägrar LARS!!!

Puss puss

Ladys night!!!

Sitter på jobbet och har middag. Skulle synda med en god kola och öppna skåpet där vi har kundgodiset! Oj ojoj vad det var länsat där. Eftersom jag inte var här igår så undrar jag vem det kan vara.....!!! Era små gottgrisar!

Vilket program det är Greys anatomy. Jag fick så mycket att tänka på, tänk vad en serie kan sätta spår i ens huvud. Jag är helt inne i deras liv där på sjukhuset så jag skulle kunna gå in dit själv och börja styra och ställa!! hihi

Henke ringde innan och sa att Ludvig hade blivit lika ledsen idag när han lämnade. Så jag har tagit ledigt på Tisdag så vi förlänger inskolningen lite! (jag daltar inte..hihi). Det är jobbigt detta, men det ska nog gå bra. Han hade slutat gråta bara Henke försvann. Så det är på G!!!

Blev bjuden på en tjejfest på Lördag, men kan inte. Sofie och hennes familj kommer. Men det hade ju varit kul, grannen där hemma ska ha stor fest oxå med paintboll grabbarna haha!! Men jag ska ju iväg nästa helg. Då är det Ladys Night!!! Ska bli JÄTTE roligt! Ser fram emot att se Stormare sjunga!! 

Jaja, vi ses senare!
Puss puss 


Bläää dessa känslor......

Åhhh vilken hemsk dag det har varit. Stress stress stress... Först iväg med barnen till förskolan och sen när jag skulle gå efter en si sådär tre kvart så ville INTE Ludvig det. Han skrek och var jätte ledsen. Jag vinkade som man ska göra fast det kändes som en kniv i hjärtat. Kom till bilen och hade denna bild av en skrikande Ludvig på näthinnan, och världens största skuldkänslor. Så på väg till Linda brast det för mig oxå, så hemskt det är att inte kunna kontrollera sig. Så det kändes skit. Men jag kom till Linda och snackade av mig och ringde till förskolan och hörde hur det var. Då säger hon att ni har världens goaste kille. Han hade showat på samlingen och dansat och sjungt och ätit banan. Det var såå skönt att höra det. Men tankarna är där ändå. Jag tycker detta är jättejobbigt. VARFÖR??? JAg intalar mig själv att det är ju okej och jag vet att han har det bra där. Men ändå...... Bläää dessa känslor!!

Sen var det dax att skynda och hämta de små gullen! Då skulle Albin leka med en kompis medan jag var på mötet i Rinkaby hos chefen. Så han blev hämtad och jag körde, försenad som vanligt!
Som tur var så sov Ludvig under hela mötet så vi kunde snacka igenom hela vårens schema!! Jättebra blev det jag är faktiskt nöjd med det schemat. Jag vill ju inte jobba till 18, men i handel så måste man ju det. Så det blev en kompromiss på 2 stängningar i veckan. Man får ju se det så att hellre det än att jobba i vården och jobba helger och sena kvällar!!

Efter mötet hämta Albin och hem som tusan. Göra kvällsmat och Carro kom samtídigt och hämtade lite skojiga grejor till en maskerad hon ska på, hmhm i helgen tror jag det var! Kul med sånt. Längtar oxå till jag kan få en inbjudan till maskerad!! (ingen pik till alla som jag känner....inte alls...hihihi)

Och nu är det lugnt, men PUH vilken ledig dag man fick...
Nu till det mest kuligaste (hihi) på hela dagen GREYS börjar ikväll!!  Gissa om jag ska sitta bänkad kl 21 vid Tvn!!

Om ja pallar så ses vi sen. Annars HA DET!!!

Sov sött.
Puss o Kram 

RSS 2.0