I LÖÖÖVE

Ojoj vad det inte har varit tid till att blogga!! Har ju varit i husvagnen några dagar och myst. Helskönt har det varit! Älskar det livet, och speciellt känslan när man kommer hem sen, att man liksom har allt det där extra, sominte finns i husvagnen. I LÖÖÖVE!!!

Igår var jag i Tyskland med Eva och hennes granne Ann, och Gun.Britt. Vi hade mycket trevligt, handlade som vanligt för mycket men vad tusan det är ju gött hehe!! Kom hem ganska sent, in i duschen och hopp i säng. Idag väntar en del, vi ska fixa lite ärenden och sen ska jag sy oh sy!! Min svärmor har kämpat med denna klänning, det blev lite svårare än vi trott att göra den, men duktig som hon är så blir det kanon!!!

Och imorgon väntar 30-års fest i Åhus!! Men glitter tema!! Det ska bli så tusans skoj!! TJOHOOO!!!!

Nej mina vänner jag har ett väldigt pressat tidsschema så nu hinner jag inte sitta här mera!!

XOXO

Ha det så bra, vi ses ju igen puss

Efter en sjukt kul helg så ska vi packa ihop oss och åka till husvagnen några dagar! Det ska bli skönt. alla på plats tillsammans utan en massa åkande hit och dit!
Sista året nånsin som vi bestämmer att vi inte ska göra nåt. Vi är ju nästan inte hemma ihop ändå, nej det får bli semester på anan ort nästa år!!

men skönt ska det bli, slippa titta på tvätten och allt annat! Man behöver komma ifrån lite!
Malin ringde igår det skulle vara Ahlberg/Holmström kväll på Tisdag, men jag kan ju inte..:(  Hoppas verkligen det kommer fler gånger, hade gärna velat vara med, jag blev jätte glad att hon ringde mig!

Så mina vänner jag kommer vara iväg några dagar nu så sakna mig inte för mycket ;)) jag kommer tillbaka hihi

ses XOXO

12 timmars fest, märks man inte är 20 längre hehe!!

Ojojoj!!! Vilken hellyckad kväll igår. Vi spelade brännboll och sen grillade vi, 18 personer!! Vi hade JÄTTE kul, festen höll på till halv fem på morgonen, så exakt 12 timmar höll vi på, men det var värt varenda minut!!!! Så jäkla kul har jag inte haft på mycket länge!!!

Idag har vi bara röjt upp och slappat, imorgon blir det picknick vid sjön, kankse Ture ska få ta sitt första dopp i Ivösjön :-D

Så mina vänner nu ger jag upp! Ska slänga mig på soffan och bara va!!
SES
XOXO

Jaha..

Jaha då var man där igen då....RESPEKT?? vad är det?? Nej man kan undra.... GRRRR

Sitter uppe nu för man har varit ute på power walk nu i en halv timme. Men det brukar vara en timme, men min man "glömde" så han ska iväg och fiska nu...så JAG fick ändra mitt till en halvtimme....

Ikväll ska vi festa lite, men känner inte alls för det nu....mitt humör ...ska leta upp det genast!!

XOXO

HÄRLIG DAG MED ALBIN!!!

Åhh vilken härlig dg jag och Albin har haft idag! Vi tog tåget till K-stad och sen shoppade vi, kanske en aning för mycket, men det var skoj. Vi handlade kläder och naturligtvis skulle vi ju göra ett besök på BR, leksaksaffären!!
Albin handlade lite där, så var båda nöjda hihi!!

När vi kom hem fick vi besök av Patrik och Christina och Alexander. Mycket trevligt besök! De, som alla andra, föll direkt för Ture, och Ludvig han showade som vanlgt. Albin fann en ny vän. Alex är bara 2 år äldre än Albin så de lekte kanon. Efter de gick kom svärmor och hjälpte mig med klänningen lite. Så nu har jag suttit och tråcklat i flera timmar, ska göra det sista imorgon, och sen ska den provas tjohooo!! Får se om det blir bra!!

Ses imorgon go natt!!

XOXO

Solen??Var är du???

Semester var det ja....Men vilket jäkla väder sen då.... Men jag är ju iallafall ledig!!
Idag har jag blivit klippt, jag och Ludde. Skönt var det!! Sen fick man ju kela med världens sötaste Nora, hon är en riktig liten solstråle!!
Ikväll har mamma varit här och träffat Ture. Som alla andra smalt hon så söt han är hihi!!

Imorgon ska jag och Albin in och göra stan. Vi ska ta tåget dit, och shoppa fika och mysa. Känns som om jag har skällt på Albin i två dagar nu. Han har varit så jäkla kaxig. Men jag vet varför. Det handlar bara om uppmärksamhet. Han blir sån när han känner sig åt sidan, så det blir mamma Albin dag imorgon!!

Nej, nu ska jag krypa till kojs så man får lite sömn iallafall. Det var ju ett tag sedan man sov en hel natt, det är ju för tusan som att få en liten bebis igen, fast denna gången kan Henke oxå gå upp hihi!!

ses
XOXO

:((

Jaha då var man där igen....Fattar inte varför bara ....Humöret är nere och man har semester...hmm varför??
Hatar att känna mig down...allt är ju bra.... hmm...rannsakan av mig igen krävs NU! Så man kan börja njuta att man är ledig!

Så är det med det!

SES
XOXO

Hmmm, fattar noll..

Mycket konstigt, alla mina inlägg jag skrev igår har inte kommit med, de har sparats i halvor som utkast...hm....
Jaja det kan ju inte ni hjälpa haha!
Idag har jag min allra första semester dag!! GÖTT!!!! 4,5 veckor fråmför mig. Det är nu man njuter så in i tusan när hela ligger FRAMFÖR mig!!

Ikväll ska jag och Albin till Sara på kalas. Henke och Ludvig ch Ture får stanna hemma, Ludde är inte jättebra, och vi ska vara i en liten lägenhet så därför får ture va hemma, Henke får vara hemma och ta hand om bebisarna!!!
Ludvig hade lite förhöjd temp och han är bara gnällig, inte kul då att ta med honom på kalas själv då, han och Ture och pappa kan vara hemma och mysa, det mår han nog bäst av tror jag!!

Imorgon har vi INGET planerat och det tänker jag hålla så. Jag ska städa hela huset, vilket verkligen behövs, om vi inte vill att det snart går iväg själv hehe!!

nej mina vänner nu ska jag fixa med Saras present hihihi!!

XOXO

GÖTT!!

åhh vad skönt nu ska jag snart hem och äta grillat med mina fyra grabbar!!
Det känns ju lite konstigt att ha en lite vovve springandes runt benen, men han är såå go! Det kommer bli gött att ha någon bredvid sig när Henke jobbar kväll sen!!! Oxå kan ju Svante kanin få mat på kvällen innan Henke kommer hem, för Ture skyddar matte när hon går ut, så inte mörkemasse tar mig hihi!!

Nej nu skajag packa ihop och förbereda stängning!
ses imorgon för ikväll ska jag bara softa!!
XOXO

11 timmar kvar att jobba :-D

IHHHH vad det skriker i kroppen på mig. Det är bara idag och imorgon kvar nu!!! Jag har nog redan kopplat på semesterhjärnan, jag känner mig helt off!!
Igår hämtade vi ju hem lilla ture! han var så duktig oc sov hela vägen hem i blen. Han kom hem och sprang runt och kollade överallt. inatt har han sovit sådär. han har gnytt lite och vi har sovit dåligt. Vd 6 vaknade ludvig och sa VOVVE!!
Men han somnade om igen, bara det att jag skulle ju upp sen och jobba, så det är duktigt segt idag!

JAG HAR BARA 11 TIMMAR INNAN JAG HAR SEMESTER HAHAHAHAHAHA!!!!!!!!

Ses
XOXO

Kunder...Vad är det???

ALLVAR!!! Jag har haft 3 kunder på hela eftermiddagen.....Detta är verkligen katastrof.....Skitkul att sitta här och glo...Har gjort allt man kan göra och lite till.. en sak kvar, städa kylen här...Men den är så äcklig så jag vill inte, jag klöks bara jag ser den...BLÄÄÄ nej det lämnar jag över till mina kollegor, kanske min chef vill göra det imorgon HAHAHAHAHA ELLER HUR!!!???

Nej nu ska jag förbereda stängning och sen ska vi hämta TURE <3

SES
XOXO

BF3A återförenas 12 år senare :D

Ojoj vilket väder vi hade i Kivik. Man har allt fått lite färg av solen!! Det gjorde ju inget eftersom man var vit som ett lakan!!!
Det var jättemycket folk och den gassande solen värmde lite lätt bland folkmassan haha! Men härligt var det iallafall! Synd bara att man missar idag..... Jag hade minsann premiär i att stå på parkeringen. Jaa det kan ni tro efter 30 år...bättre sent än aldrig hehe!! Det funkade ju helt okej. Så det blir nog att vi delar på det nästa år!!

Nu vet ni mina vänner!! Jag jobbar bara 1 dag och 9.5 timmar sen har jag semester!!!! Åhhh vad jag längtar! om nu någon missat det hihi!!

Idag sitter jag återigen själv på jobbet. imorgon ska jag jobba med chefen och likaså på Fredag.Idag var det ju inte jätteskoj att komma hit. Ca 15 lådor stod till mitt förfogande, så det var bara att bita i det sura äpplet.... Chefen hade alltså inte gjort något med beställningar eller kontroller...men men...
Något som var jätte mysigt och gott var min lunch. Carro och jag lunchade på Böckmans det var helmys <3

Idag så är det Onsdag!!! Vi ska hämta TURE idag!! Jag blir hämtad när jag slutar sen kör vi till Ronneby och hämtar den lilla saken hihi!! Ska bli spännande!

Fick veta idag att det är bestämt nu!! Den 5 Sept ska vi ha klassträff, då kommer BF3A återförenas!! SHIT vad kul det ska bli! Det är några personer som vi inte vet var de finns, men jag håller på att luska lite!! Jag hoppas verkligen att ALLA kan komma!! Ska bli helskoj att efter 12 år träffas igen tillsammans!!! WOW vad kul!!!

Nej mina vänner vi ses!!

XOXO

2 dagar och 7 timmar kvar!!!!!!

Jippiii då var det bara en timme kvar på denna dagen!! GÖTT!!!
Det blir stress sen, jag ska hämta barnen i Tredenborg och sen ska vi köra direkt till Kivik!! Ska bli riktigt mysigt att gå på marknad!! tror inte jag hinner idag men imorgon står vi redo!!

Sen kommer vi hem ganska sent imorgon, upp och jobba ska jag, själv då oxå, men då är det bara Ons, Tors Fre kvar tjohooooo!!

På Onsdag hämtar Henke och barnen mig efter jobbet och bilen styr direkt mot Ronneby och hämta Ture!!! Ska bli riktigt mysigt!!

Nej, allihop, nu ses vi inte förrän på Onsdag, Finns ingen data i Kivik.....ÄNNU!!!

Ses, kram på er alla
XOXO

Regn.... 2 dagar och 11 timmar kvar :D

Åhh vad trist att det regnar. Då blir det så jäkla geggigt och blää på Kiviks marknad. Men man är ju utrustad för det. Har packat ner regnkläder och stövlar så vi klarar oss. Kanske så att man kan gå där i lugn och ro med vagn hihi!!

Sitter här själv på jobbet och har nada att göra. Jag pysslar lite och pular lite här och där....INGEN att prata med....
men nu är det bara 2 dagar och 11 dagar kvar tjohooo!!

nu ska jag gå och äta lite banan!!!

ses
XOXO

Önskar man befann sig i globen imorgon!!!!! LÖÖÖÖVE hela hennes nya!!!


GRATTIS JOHANNA PÅ 25 ÅRS DAGEN :D

Ojoj vad jag har packat!! Imorgon bär det av till Kiviksmarknad. Vi bor ju såklart hos mormor då!! Jag jobbar fram till 18 sen åker jag och hämtar barnen och sticker ner till mormor. Tisdag är jag ledig så då ska vi gå på marknad!!

Idag har vi varit på kalas hos Johanna Hallin som fyllde 25 år, men det var en lite surprise, MYCKET kul var det att träffa alla från förr!!! Efter det åkte vi till tredenborg där mina svärföräldrar har sin husvagn. Barnen ska sova där inatt, Henke ska ju jobba på parkeringen i Kivik så de ska vara där tills jag hämtar imorgonkväll!!

Ja det var denna dagen det, den bara flög iväg tyckte jag...även denna helgen sa bara pang...jaja, men snart är et semester!! Exakt 3 dagar och sex timmar ska jag jobba till!!!! JIPPIIIII :D

Nej godnatt alla mina goingar så ses vi imorgon!!

XOXO

3 dagar och 6 timmar kvar :D

Då var det Söndag!! Vaknade rätt sent idag, Henke och Ludvig gick upp före, Jag och Albin låg kvar och snarkade. Sen märkte jag att Henke öppnade dörren lite försynt och sa att jag skulle komma ut i uterummet, där vi har en madrass liggande, så jag tog täcket och kudden och yrade ut. Sen låg vi där och möös i en stund, sen kom Albin oxå och v mös vidare hela family, sååå mysigt!!
Nu väntas det frukost med nybakta bullar och gott!!

Jag skriver mer senare om denna dagen, kan inte avslöja något nu hihihi

ses
XOXO

GRATTIS LINN OCH DANIEL TILL POJKEN :D

Idag har vi varit och handlat alla saker till Ture. En liggsak...Alltså ingen korg utan i skinn men med kanter...ja jag vet inte vad det heter hii!! Och två skålar och lite leksaker, riktigt mysigt blev det i hans lilla hörna!!

Idag ska vi till Steve och Ann-Marie på fest, det är en del från Henkes jaktlag och några till som ska dit. Ska bli trevligt..

GRATTIS TILL LINN OCH DANIEL som inatt fick en liten ELIAS. 4 veckor för tidigt kom han, men det är både på gott och ont nu när det är sommar och allt, skönt för Linn att slippa gå längre;)

Nej nu måste jag gå och stryka lite inför kvällen!!

ses
XOXO


Undrar liksom varför?? Är det något fel man gör?? Jag ger upp, det får vara vi nu bara och de som man kan lita på!!

4 dagar och 2 timmar kvar tjoohooo

var inne och skulle kolla Inas blogg...VADÅ avslutad?? Varför har du gjort så?? Fattar noll!!

Jaaa då sitter man här och är helt själv...kunder?? Vad är det?? Jag har kanske haft 4 sen klockan 2....
Nej om man skulle stänga och dra hem?? Chefen skulle tjäna på det och jag skulle bli glad....haha

Ska nog snart ta och fika lite, jag känner att jag måste ta en paus efter allt......data skrivande hihihihi

Just det. I Onsdags var vi ju inne i stan med Chrille och Elin. Det var helmysigt. Vi var och åt god mat och drack lite vin och lite vin till, vi åkte hem i tid men kom inte i säng förrän sent, vi satt uppe och snackade lite (de sov hos oss). Det kändes ju att man hade druckit, och framförallt varit uppe halva natten. Jag började jobba klockan elva, shit vad trött jag var.... Märks att man ite är 20 längre haha!

Ses
XOXO

4 dagar och 5 timmar kvar

Okej, det är många som klagar på mitt bloggande...men jag har inte hunnit. Och det lär nog inte bli jätte mycket under semestern heller. JAAAA jag har ju snart semester!!! EXAKT: 4 dagar och 5 timmar kvar!!! tjohoooo!!

idag jobbar jag sista dagen med min kollega Madde, sen går hon på semester, nästa vecka ska jag vara ensam Måndag och Onsdag, ledig Tisdag och sen jobba med chefen tor fre, gissa vem som sen går på semester klockan 16.00 fredagen den 17 Juli!!!!!!!!!!!!! :D

På Onsdag nästa vecka så kommer ture hem till oss. Det ska faktiskt bli riktigt mysigt med en liten rackare i huset till haha!! Kom och tänka på att nu blir jag ensam i huset med FYRA busar istället för tre hihihi!! Jaja jag överlever nog. Många tänker att HUR KAN CAMILLA SKAFFA HUND SOM ÄR HUNDRÄDD. Men det ska jag talaom för er som nu undrar detta, att en liten valp som är så söt och som man sen växer ihop med kommer jag inte bli rädd för. Dessutom så bestämmer ju VI hur VÅR hund ska bli. Precis som mina barn kommer hunden att uppfostras som vi vill att det ska vara! Jag har väldigt mycket stöd av Henke såklat men även jerry som hjälper mig ;) Så nu vet alla det!!!

jaha nej jag måste ng jobba nu!

ses
XOXO

bara 7 dagar kvar!!

okej jag är kanske lite tjatig, men jag har ju förtusan ingen att skrika av mig på....Sitter här själv på jobbet och vill ha SEMESTER. Det är inte kul när man vet att Henke och barnen är hemma och är lediga.....och jag måste vara här......
Men så är livet haha!

Igår var vi på rixfm festivalen inne i stan. Det var trevligt AS mycket folk. Albin han var sååå duktig. Han ville ju se EMD, och naturligtvis var de allra sist... Så i 2 timmar stod han och väntade och väntade. Han tyckte starpilots var bra oxå, men annars var det tråkigt fram tills de kom. Hans favoritlåt spelades ALLRA sist.... baby goodbye, men han gilla ju Jenny let med love you oxå hihi!! Han var nöjd iallafall!!

nej nu är det mattajm!!

ses
XOXO

9 dagar kvar!!!

Då var det redan Måndag igen... GÖTT det innebär endast 9 dagar kvar till min semester (arbetsdagar!!)
Problemet är att jag tänker på dessa veckorna går ju så fort, vilket min semester oxå lär göra! Det suger ju en aning...men det ska bli SKÖÖÖÖNT med semester!!

I helgen så har vi träffat syrran mest. Nu befinner sig de i Stockholm igen :( Men jag ska kolla biljetter så jag och Henke ska åka upp, snart!!
Igår var det helsjukt bra underhållning jag hamnade på!! Jag var på Diggiloo. Så JÄKLA bra det var! De som var med, Brolle, Lasse holm, Arja Saroma, thomas Pettersson, Jessica Andersson, Mojje, sara löfgren, Nicklas Strömstedt, Ola. Det var så grymt bra, jag kunde varit uta finskan men BROLLE och SARA, SHIT vad bra de är!!! Allt var hellyckat, förutom att man satt i regnställ och sopsäckar, det fullkomligt ÖSTE ner..Trist, men det var första delen, sen var det uppehåll sista, NI VAR SKITBRA HELA DIGGILOO!!! Jag rekomenderar varmt detta till alla, schlagerfan, rockfan, barn ja det passar alla!!!

Idag ska jag och Henke och Albin in till stan och kolla in EMD, snacka om att Albin är i eld och lågor!! Det är ju idolerna!!
Ludvig är hod mormor och har lite semester! Skönt för honom hihi!!

Jag har så mycket med en viss klänning i huvudet. Det ska bli riktigt spännande och sy den. Får se vilka färger det blir, beroende på vad det finns ju!! Men det måste ju vara glitter och lila/lime på den på något  sätt!!!

Ses
XOXO

Dramatiska familjen, med klippkort på akuten haha!!

Ojoj vilken dag det blev igår. Jag skulle ju jobba. Eller redan på morgonen var vi igång. Gick upp typ halv sju, gjorde vid oss och åkte till vä och fick en underbart god frukost, det var ju syrrans födelsedag.. sen börja jag jobba elva så vi stack vid tio från vä. Lämnade barnen och körde ner till jobbet. Jaha då ringer Henke och säger att han ska åka in till akuten, för han har ett tryck i bröstet. Det komiska är att lilla svärfar har precis gjort en "operation", man gick in i ljumsken och upp till hjärtat och tog väck ett kärl som satt ivägen för att hjärtat skulle bli syresatt när han var igång, ja det låter konstigt men så var det. Så jag fick släppa allt och köra in till akuten. Där vi NATURLIGTVIS fick spendera halva dagen....
Det visade sig efter alla prover och allt att det bara är en inflamation i bröstmuskeln, men han blev lite rädd eftersom förra sommaren hände nåt liknande och nu detta med svärfaren, men puuuh allt är lugnt, såå sköööönt!!

Idag är en nostalgisk dag, Det är Albins SISTA dag någonsin på förskolan. Lite sorgligt tycker jag. Jag frågade honom vad han kände då sa han: Det känns bra. Men jag kommer sakna dem. Jag frågade vilka dem? Jaaa.....dem jag tycker om, kompisar och sånt.
Haha, han är ju bara fööör söt!!

Nej nu ska jag jobba på lite, jag är HELT solo idag. Så jäkla tråkigt speciellt när kunderna inte är här.....
jaja, vi ses!
XOXO

slutar tidigt tjoooohhhhooooo!!!!!!!!!!!!!!

Då så var det snart dax att gå hem!!! Ska bli så underbart skönt!!! Jag ska hämta barnen klockan 14 sen ska vi handla lite mellanmål tills Henke kommer hem, sen bär det av mot Killbom en runda!! Det är marknad där, jag och Carro skulle egentligen ut och gå, men det får bli två gånger nästa vecka hihi!! Marknaden är ju bara idag!!!

Inte full rulle på jobbet skulle jag vilja påstå! Kunderna bara lyser med sin frånvaro.... Lite tråkigt....

Nej man får väl gå och göra nåt...

ses
XOXO

RSS 2.0