Lite bilder som jag lagt upp hihi

 Här har vi ju då charmtrollet Ludde

 cooling i bilen!!

 haha och min älskade mormor som gungar med sina barnbarnsbarn <3<3<3<3<3<3<3


Sjuk :(

Såå då var det min tur nu då.... Jag har så förbannat ont i hela kroppen, liksom influensa symtom och feber på det.. :(
Så trist är det, har varit hemma igår och idag, och får vara hemma imorgon med, sen är vi ju lediga tors, så kanske man hinner repa sig till dess...

Just nu sitter jag och kollar på Fiffi med Ludde på tv.. Han myser mot min axel och klappar mig på armen, jag njuter, älskar myyys ;)
Albin är på fotbollsträning själv. Ja alltså utan mamma el pappa, men han var så stolt över det så han växte nog en meter ;) Ska hämta honom om en halvtimme, puhh inte roligt att vara uppe alls idag men vad tusan ska jag göra?? Hene jobbar kväll, men bara idag oxå sen är han ledig, sköööönt!!!

Nej nu får jag resa fläsket och ta tag i en dusch för Ludde, och lite kvällsmat tills Albin kommer hem. Köttbullar och makaroner blir det, lätt lagat och lätt tuggat.

jaja
XOXO

Söndag

Hej hopp
Idag är en seeeg Söndag. Jag har inte gjort mycket vettigt idag, men det är det värt, jag var på världens roligaste tjejfest igår. Så kul det var!! Tack tjejer <3<3
Nu är det en ny vecka framför oss, denna veckan är bara 4 dagar, så det är väl ganska skönt.

Nu när det väntas lite ledighet så naturligtvis börjar jag känna mig dålig...Ont i halsen och fryser som en gris. Jag har ingen feber...än...men det känns som det kan bli det av det :(
Men ignorera är bästa medicinen.

Nu ska jag gå och ta hand om en fruktansvärt gnällig unge som bara är 6,5 år inte förstår vad man säger till honom, eller det kanske kallas VILJA. Så nu ska jag ta tag i detta, han vill inte ha jacka och står och surar just nu för det... Vi får se hur det slutar...med eller utan jacka vad tror ni ;-)))

Ses

XOXO


Jippiii


Hihi första bilden jag la upp är på Albins första glugg ;-))
Nu har jag kopplat detta!!

Underbara helg!

Vilken helg vi haft, den har varit helt underbar. Solen har värmt och friggebodens skelett står klart!! Men igår fick Ludde feber och jag är hemma idag. Inatt har Albin hostat som tusan så han fick vara hemma idag oxå. Inte en så rolig kombination med en gnällig Ludde och en rastlös Albin....Men det var bäst så för han hostar så fort han rör sig lite...Men man blir lite nervig här hemma, det gick så långt så vi bakade en sockerkaka för att aktivera lite ;) Det var väldigt populärt!!

Nu sitter jag hr och slappar med datan och önskar Henke var hemma, han jobbar idag över kommer hem kl 18. Stackaren jobba mellan 6.00-18.00 det är i och för sig frivilligt!!

då kom den ständiga frågan som jag ställer mig varje dag....vad ska vi äta.... Hur tusan ska man slippa detta tråkiga problem dagligen?? Anställa en kock?? tja det är ju ett alternativ, men lite dyrt! Där fick jag idé torka på det igen......HJÄLP!!

XOXO

RSS 2.0