Måndag......

Då var det en ny dag idag. jAG ÄR SÅÅ TRÖTT, HAR EN JÄKLA NACKSPÄRR OCH BÖRJAR (fick visst tag i caps lock haha)få huvudvärk, men men. En vanlig måndag??!!

En fråga när tusan börjar GREY?? Jag har ju abstinens nu ;-))

Nej nu kallar jobbet ses
XOXO

Fullspäckad helg!

herregud vad jag är trött!! Har haft barnkalas för Albin idag, men det gick jättebra. Carro kom och hjälpte mig, och Eva var här så det gick bra!! Albin var nöjd, 8 killar i samma hs det är inte att leka med haha!!

Inatt har kusin Viggo sovit här, det gick jättebra! Han var såå duktig:-) Fast han var förkyld och hade lite feber så sov han som en prins, det var ju bara jag som inte sov ordentligt, hans förkylning gjorde så han snarkade haha! Nej det var inte därför, jag är helt enkelt ovan att ha en lite söt bebis, så jag vaknade så fort han rörde sig hahaha! Tänk att det blir så trots man har två själv??!! Men det var hel myyy, hoppas man får fler chanser att passa honom, får nog ställa mig i kön och ta ny nummerlapp hihi;-)

Nej nu ska jag efter en hel helg som gräsänka bara slappa i soffan, ska bara få hunden Ture bus att sova med....ganska omöjligt men kanske.... Henke kommer snart hem, så då får man ju vara vaken ;-)))

Nej mina vänner vi ses, imorgon börjar en ny jobbevecka....

XOXO

Sov gott!!

Ojoj vilken kväll det blev. Jag och Albin har varit på cirkus, jisses vilken kulig cirkus det var! Det var massor med olika djur. Första gången jag såg kor uppträda haha! Skitbra cirkus maximum!! Bara det kosta ju för tusan en del, 550 kr för mig och Albin, svineri:( Men vi hade skoj!!

Nu ska jag gå och nanna kudden, låååång dag imorgon!

XOXO

Onsdag...igen!

HAHAHA!! Jaha du Madde, menade du det haha!! jaja, nej jag städade inte kylen den dagen, men jag använder den knappt heller så jag glömde det igen hehe, men vi får väl ta ett ryck snart för jisses vad äcklig den är hehe!!

jaha så var det redan Onsdag och man har jobbat snart två veckor, herregud det är ju snart jul... Jag börjar redan fundera på julklappar och hur vi ska fira det och hela baletten...hmm hur ska vi fira det i år?? Ja det tar vi sen!!

Idag slutar jag klockan fyra det är så skönt att jag har två dagar mitt i veckan nu som jag slutar tidigt, jag får liksom lite mer gjort då!!
Ikväll ska Henke jaga så jag är gräsänka...igen... men det kan väl vara skönt ibland...Bara det att han ska iväg hela helgen och sen jobbar han kväll, så vi har bokat in fredagkväll nästa vecka....Eller ja jag har ju tänkt det, kanske jag måste säga det till honom annars fattar han inte vad jag vill..;-))

jaja lite tankar för dagen hihi
XOXO

Trötter...det är jag;-))

Jisses vilken dag. Allt har gått på räls på jobbet, faktiskt varit skoj idag!! Men jisses vad trött jag är! Jag har längtat efter min älskade kudde hela dagen ;-) Nu är det inte långt kvar tills jag ligger och kramar den hårt hihi!

Imorgon så är det tidig dag, jag slutar klockan tre, sen är det träning med Albin och sen kväll, med en massa tvätt...

Snart är det helg, då är jag gräsänka haha! Henke är inte hemma på hela helgen, men det är fullspeckat schema för det! Fredag ska Albin ha sin första träningsmatch, i Sbg, ska bli spännande!! på Lördag ska Albin på kalas på dagen, sen kommer Viggo hit tjohooo!!! Ska bli riktigt mysigt<3
Sen är det kalas för kompisarna för Albin, som tur är så har jag ju min allra bästa Carro som hjälper mig<3<3<3<3<3

Nej nu är det sortera lite tvätt som gäller sen soffan och bara slöa en stund;-))

XOXO

GRATTIS TILL BRUDPARET VINBERG<3<3<3<3

Okej då var det nya tag och Måndag igen. Känns rätt okej faktiskt, det är inte helt jobbigt idag att jobba!
Men man var trött efter denna helgens bravader!
Vilken 30 års fest, det slutade med bröllop!! Åhhhh de var så fina, GRATTIS mr och mrs Vinberg<3
Jag fick den stora äran att hålla i Nora under vigseln, hon är ju bara för go den sötnosen hihi!
Sen var det fest hela natten, kul var det!! Tack för en underbar fest, puss

Nu ska jag jobba på, jag jobbar länge idag..men det går nog bra hehe!!

Madde: Jag fatta inte riktigt vad du menade med kylen som väntar, kanske du var ironisk och menade att det är så svalt och skönt på jobbet hihi, men min hiss gick inte hela vägen upp där hahaha!!!

XOXO

Älskar dig Henke<3

Okej...jag får kanske ta tillbaka det där med att han glömt!!! Nu för en timme sen kom ett underbart gulligt litet bud med 10 röda rosor till mig, som han sa i telefon en för varje år naaaw<3<3
så okej, det är ju förlåtet hihihihi!!!
Det där budet som kom med blommorna vilken het liten goding det var då hihihihi TACK<3<3

Så med ett gott humör  ska jag snart köra och hämta mina underbara barn, sen är det fullt ös medvetslös tills alla sover hihi!!
Ses
XOXO

10 år!

Så då var det idag det var den speciella dagen....men hmm Det typiska har hänt! han har antingen glömt eller så tja vad vet jag.... 10 år idag... I 10 år har vi varit tillsammans idag. henke jobbar kväll, han gav en pik till mig innan jag åkte till jobbet "inga blommor?" Neej detsamma sa jag! Han skulle bara veta vad som väntar honom på jobbet....Har jag fått det?? Inte än iallafall...Han sa att han inte hade tid nu dessa dagarna, nej för imorgon ska han ju jaga på kvällen......mmm
Så är de med det, den klassiska klyschan, hon kommer ihåg, han glömmer....

Ses
XOXO

Grrr på er nu hihihihi!! <3<3

Skulle bara vilja säga en sak! Ni mina älskade läsare, ni skäller på mig när jag inte bloggar, får jag nu skälla tillbaka och undra var tusan allas kommentarer är!! Det är dåligt på den fronten....Bara så ni vet hihihi<3

Det har varit som vanligt att jobba idag, Kändes inte ett dugg annorlunda.... Bara lite drygt att få igång hjärnverksamheten hehe! Men annars ok. Ludvig har varit på förskolan idag, han hade varit lite avvaktande när Henke skulle lämna honom, men sen hade han kommit igång igen, allt som vanligt igen..
Nu får man sikta in sig på jul, vad ska man köpa i julklappar??? Det är bara fyra löner kvar till julafton ;)
Lite mysigt är det allt, men samtidigt så ska det bli kallt och en massa kläder, men det har väl sin charm det oxå. Hösten är ändå bäst, då det börjar bli go luft och härliga färger ute, sen får man ju ta på sig fina höstkläder oxå (jaa, om man nu hade några!) Så det är ganska okej!!

Nej nu ska jag skriva en liten handlelapp inför helgen och nästa vecka, med en kopp te i handen sen duscha och nanna kudden!!

Ses
XOXO

Första dagen...

Jaha så var det första dagen på jobbet efter en semester! Ja det är väl ok, men man önskar ju inte sig detta precis haha!
Så är livet!
Idag ska jag hämta mina grabbar sen bär det av till Sbg för en liten rekl hos en affär där (inte Juhlins inte hihi)
Sen ska vi bara ha det skönt ikväll. Blir väl en tidig kväll, alla är nog trötta efter idag!!

Ses
XOXO

:(((((

SISTA jäkla dagen sen börjar allvaret igen... VILL INTE!
Vad händer ens sista mysdag hemma??? Jo då smäller huvudvärken till och man blir liggande....KUL......:((
Så jag fick ringa till snälle farfar så han är och tränar med Albin idag.... SKIT....

Detta är tyvärr vad jag har att bjuda på nu....ska passa på och vila lite innan de kommer hem igen!

XOXO

Nu är han en stor grabb!!

Så då var dagen D över!!! Albins första dag i skolan! Det gick jättebra! Han var så ivrig igårkväll att han knappt somnade, det reulterade i att han sover som en stock nu haha!!
Vi kom dit klockan åtta och då hade de lite samling. De berättade lite vad som skulle hända och så. Sen var det över till basketplanen där vi mötte upp alla F-1 klasserna, där fick alla barnen blåsa såpbubblor....Varför egentligen var det ingen som sa....men jag antar för att inviga första dagen?!
Efter det så ville fröknarna vara själva med barnen en stund då gick vi en sväng upp till högstadiet och kollade lite.
Han var så glad och stolt min älskade lilla skolgrabb hihi!
Efter när allt var slut så åkte vi och fikade med bästisen Oliver och hans mamma, Ludde fick oxå hänga på där för pappa skulle ju jobba! Myyys!!!
Så ikväll somnade han som en stock, vilket är bra, för han var trött hela dagen!!

Själv är jag helt själv nu,ALLA sover inklusive Ture sture!! SKÖÖÖNT!!
Så nu ska jag ta en kopp te och en kiwi (utan skal<3) och sen ska jag sova, det blir powerwalk imorgon bitti innan skolan!!

Så vi ses, godnatt önskar skolbarns mamman hihihi

XOXO

PISS VÄDER!!

idag skulle man kunna uttrycka det att det är pisseblöta ulletröja väder!!! Fy för tusan vad trist!!
Idag har vi inget planerat, kanske ska jag följa med Henke och kolla när han ska skjuta in sin bössa, med barnen, tja vad annat kan man hitta på i detta pissväder?? Måste ju ut och rasta oss lite!!!

Igår var vi hos svärmor och svärfar och hade kräftskiva, jisses vad god mat det var! Ja åt och åt, inte bra med tanke på min GI diet, men jag försökte äta det som var bäst, men man var ju tvungen att äta lite av allt hihi!!
Elin och Viggo och Chrille var oxå där. Gissa vad jag ska göra den 29 aug???? JAG ska passa Viggo spiggo hihihi!!!
Henke är iväg hela den helgen och de hade ingen barnvakt, så han ska sova här!! MYYYYS!!!
Det ska bli väldigt spännande och se hur det går med tre barn och en hund och jag då oxå hahaha!! Det kommer säkert gå kanon, om inte annat har jag ju Albin till min hjälp<3

Ne, tror faktiskt jag ska gå och ta en skööön dusch nu!!
SES
XOXO

10 November PINK!!!

Varför måste dagarna gå så jäkla fort??? Sitter man sen där på jobbet så segar det på....Konstigt!!

Idag har lilla Ture varit hos vetrinären!! Han fick vaccinationspruta. Det gick jättebra!! Han var så duktig såå!!!

Natten till idag fick jag tag i biljetter till tåget som ska ta oss till PINK!! Stockholm den 10 november då står man där tjohoo!! Biljetterna släpptes (på Sj alltså) klockan 00.00, så det var bara till att ligga på! 175 kr från bromölla till stockholm, ganska okej hehe!! Nu ska jag ligga på inatt oxå, så vi kommer hem hihi!! Men det går nog bra!!!

Har hyrt film idag, changeling med Angelina Jolie. Den verkar så jäkla bra, den är ju en sann historia så då måste den vara bra!!!

nej, nu måste jag gå
XOXO

Tisdag!

Så då var det Tisdag. Varför ska man redan börja räkna ner...??? Jag VILL INTE jobba.....

Idag var det "sådärväder"!! Tänkte faktiskt att vi inte ska göra ett dugg idag!! Bara vara hemma och mysa och leka och ha det gött!! Behöver det verkligen!!

Det är helt galet men på Måndag börjar Albin skolan. Helt sjukt tycker jag. Nu ska han in i den riktigt stora världen.... Ochbörja fritids!! Min stora kille<3

Nej nu ska jag gå och bygga lite lego, får läsa en och annan saga för Ludvig oxå. Han fullkomligt älskar sagor!!!

XOXO

GRATTIS MIN ÄLSKLING<3 <3 DENNA ÄR TILL DIG ;-))


ALBIN 6 ÅR

Ojoj vilken dag det varit idag!! Jag har en pojke som är 6 ÅR nu....SHIT vad tiden går. Jag kommer ju fortfarande  ihåg den söta lillkillen som låg på mitt bröst helt nyfödd på 3465g och 51 cm lång.....Älskade Albin <3
Det är helt sjukt att han är så stor så han ska börja skolan.....åhhh

Vi har haft en underbar dag iallafall. Vi grejade det sista imorse inför kalaset och sen var det dax för en lite cykeltur till byn och äta glass!! Sååå mysigt!! Sen kom gästerna och Albin var helt toppad och spänd. Men det är klart. Jag kommer ihåg själv när man fyllde år, man väntade och väntade på att alla skulle komma, man gick till fönstret och tittade en gång i minuten och ivrig var man. HÄRLIGT!!!
Han fick så mycket fint så han hinner nog inte med allt på några dagar haha!! Lego i massor, en cykel!! kläder! och en massa annat!! Han är nöjd då är jag nöjd<3 <3

Nu ska jag sova kudden, imorgon väntar en dag med en massa cykelturer och legobygge hihihi!!
Ålskar dig Albin, älskar dig Ludvig <3 <3 (naturligtvis Henke oxå hihi)

ses
XOXO

Såhär startar jag min lilla powerwalk, snacka om att komma igång puss


Go´morron

Då var powerwalken avvklarad idag!! Nu ska jag äta frukost och hoppas att alla vaknar snart hihi!! Den enda som är vaken nu är Ture och jag!!

Idag fyller Elin år GRATTIS GRATTIS!!!! Vi ska dit en sväng ikväll och äta lite.
Annars blir det bara en vanlig "lugn" dag!!
Jag var inne och kollade flyg och tåg, jag vill ju åka till syrran!! Men fy fan vad det ska vara dyrt, fattar inte sj att de hade tjänat duktigt på att sänka priserna så hade verkligen fler åkt, och oftare dessutom!!! Men neeej, varför göra det....
Jag hittade flyg för en tusenlapp tur och retur, det lutar år det, BOJKOTTA SJ hehe!!!!!

Nej mina vänner nu kurrar det tusan i magen min hihi
XOXO

Denna är så JÄKLA go!! Lyssna och njut, puss


Gi, nu ska det bort en gång för alla!!!

Så var denna dagen oxå avverkad! Shit vad tiden går fort.
Idag har vi varit på tosselilla. Det var helmys. Vi har haft underbart väder hela dagen, t.o.m badväder :-))
När vi åkte hem körde vi via Kristianstad, där stannade vi till ett litet tag på Peking!! Ojoj vad det var gott!!!

nej, nu får det vara nåck på allt gott. Nu är jag för fet!! Imorgon blir det GI igen och power walken på morgonen!  Japp nu ska kilona BORT, en gång för alla!!!!!!!!

Svärmor vill att jag skulle hänga med till ullared nästa vecka....vill jag det....mmm det hade varit kul, men eftersom man har varit i Tysklandet och inhandlt en massa så finns det inte så mycket i den kassan mera....Så vi får väl vara utan kläder och dricka istället hihihi!!

Nej hörrenini, nu är det chill på soffan hehehe (visst lät jag tonårig nu hihi)

XOXO

Ojojojoj :O

ojoj, jag har visst inte skrivit på ett tag !! Men har man semester så har man :-))

I Lördags var vi ju på glitterfest hos Elin. Det var mycket lyckad fest!! SKITKUL hade jag!! Tack Elin för en underbart rolig fest!! Min klänning var jättebra! Så TACK SVÄRMOR;))

Igår kom vi hem ganska sent efter att ha sovit i Åhus. Så det var hem och in och sova, tänkte jag ja.... Kommer hem och då har vi glömt ta ut soporna i Lördags innan vi drog. Gissa om det luktade hallon i HELA huset, häll fan på att spy när jag kom in...Så det var bara att ställa sig och diska sophinken....mmmmm....precis vad man känner för dagen efter.....
Men det ordnade sig och vi fick hem våra älsklingar på kvällen.

Idag har det varit uselt väder, vilket ja blev glad för faktiskt!! Det bidde städdag och tvättdag!! Vilket VERKLIGEN behövdes!
Så nu ska jag gå och nanna kudden i en nybäddad säng,och imorgon bär det av till Tosselilla. Det ska bli riktigt skoj, har inte varit där sen man var tonåring, alltså ung och dum hihihi!!

Ses natti natt
XOXO

RSS 2.0