Fredag!

Intensiv dag idag oxå!! Nu har vi precis gjort vid oss och ska hälsa på Kojsa som fyller 25 idag. Barnen är hos farfar,.
Albin är mycket piggare idag. Han är lika dryg som sin far när han är sjuk haha!!

Ville bara skriva några rader såhär en fredag, hoppas ni får en trevlig kväll, för det tänkte jag ha!!!

Puss

Minst 100 stycken

Oj oj, det har verkligen blivt många koppor. När vi räknade dem så slutade vi när vi kom till 100...
Men han är jätteduktig! Han klia inget och han tycker nog det är lite häftigt haha!
Jag tycker det klia på hela min kropp oxå, men det är ju psykiskt hehe! Bara att se honom kliar det överallt!!
Ludvig har INGET. Men han måste ju få det han med. Annars har han nog världens bästa immunförsvar haha!

Det har inte blivit mycket bloggande idag, men det har varit fullt upp. Så nu checkar jag in och har en lång dag med kli och koppor imorgon!!

ses
puss

Vattenkoppor!! Äntligen

Så då var det dax!! Albin har fått vattenkoppor!! Japp! Ikväll så såg vi alla prickarna, men egentligen så fick han nog det igår, en jag trodde att de två prickarna han hade var bara lite plitor. Men det har spritt sig idag och han har feber. Vi var och handlade innan och han klagade på huvudvärk, men jag tänkte han är nog trött, kom hem och han gick och la sig,
då tempade jag honom och stackaren hade 39,1 i feber..... Och när han skulle ta på myskläder så märkta jag alla prickarna!! Ludvig?? Nej, han har inget, men förhoppningsvis så får han lite oxå!Vi får se.
Så det blev att jag får vara hemma imorgon och börja jobba när Henke kommer hem. Jag stänger ju imorgon, så det är ju bäst så!

Det kurrar i magen på mig så jag får nog gå och ta nåt gött!! Sen är det nanna som gäller, jag måste förbereda mig för inatt som nog kan bli jobbig!!

Puss puss
godnatt!!

Remiss till sjukhuset...

Lite bättre idag, men Albin har inte varit helt ok inatt heller, han har varit orolig.... MEN inga prickar...
Idag har vi varit hos doktorn med Albin. Han hör ju jätte illa, så vi hade en tid idag. Jodå vi hade rätt, han hade kraftigt nedsatt hörsel, så vi har fått remiss till ögon-näsa-hals i stan. Men det tar ju lite tid, och det gör inget, för jag hörde de har kräksjukan på sjukhuset så vi vill inte dit nu!!!

Nu fick jag uppgifter att fixa Kojsas present, hon fyller ju 25 på fredagen, den lilla tösabiten haha!! Tänk att vi är jämgamla hihi!! Jag har ju f.r.o.m nu slutat fylla år haha!! Men jag kan ju inte skriva här vad det är, så ni får vänta, man vet aldrig om hon får rycket att läsa min blogg, jag tror inte det, men som sagt man vet ju inte hihi!!

ses puss

borrar på våningen

åhåhåh jag vill hem... Jag ringde nyss hem och hörde mina änglar i bakgrunden.... usch hemlängtan..

Man blir ju knäpp  i huvudet här, de borrar på våningen ovanför... Snacka om burr i huvudet.
Vi har fått massor moassor med bågar från mässan, men det är lågpris tjafs, så det är inget kul att packa upp...

Jag saknar er tjejer nu när det är mycket här... CATTI, INA shit....

jaha nej nu kommer chefen hihihihi

puss

Ingen skönhetssömn...

Godmorgon, eller god förmiddag får man väl säga haha!
Jag la mig tidigt igår med tanken att jag skulle bli pigg idag, men jag har inte sovit många timmar alls....
Ludvig har sovit jätteoroligt, och mitt i allt så vaknade Albin och steppade i hallen för han var kissig... Så det slutade med att alla låg i sängen, Albin och Ludvig på ena hållet och jag och Albin skavfötters... Det måste varit en syn om man sett det hela hehe!
Ikväll hoppas jag på att det är bättre, så man kan sva hela natten!!!

Nu är jag vrål hungrig och ska HEM på middagen, Det ska bli SKÖNT!

JAG VILL HEM OCH SOVA NU!!!!! så jobbar man till 18 skit oxå...........

puss

Nästa helg på ett igen....

Vilken jäkla dag. Den segaste på länge. Sååå trött som jag varit och slö. Vi har inte haft jätte mycket på jobbet heller, då blir man extra slö. Jag slutade 5 idag DET var skönt!!!

Har packat och lagt fram allt tills imorgon, så imorgon när barnen vaknar kan vi ta det lugnt och bara mysa!! Ska bli skönt!!

Jag checkar in nu, jag är skittrött, behöver ta igen mig så mycket det går. Nästa helg är det på det igen.... Då är det 25 års fest!!! KUL!

Ses imorn

So long puss 


I´m back!!

Vilken kulig helg det varit!! Vi kom upp på Fredagen och var naturligtvis försenade, med 2 timmar. Det var nåt J-A signalfel i Alvesta. Så vi stod stilla 700 meter från Alvesta station.... SÅÅÅÅ jobbigt tråkigt, men vi kom ju fram tillslut iallafall, det blev ju visserligen ingen god middag på retaurang (kl 22.00) det blev burger king som vi tog med till hotellet. Det och ett välbehövligt glas med vin! Sen var det sängen.
Dagen därpå så var det en UTSÖKT frukost, och sen bar det av mot mässan. Det var kanon mycket folk, vi tänkte herregud vad folk på optikmässan... Men det visade sig att i lokalen bredvid så var det Mc mässa, största i norden.....
Gissa om det var mycket knuttar där!!! Men det var trevligt!
Vi gick på mässan hela dagen sen var det dax att åka hem till hotellet och göra vid sig. Halv sju så var vi på Wallmans och väntade på att få äta, vi var HUNGRIGA!  Underhållningen satte igång och det var sååå bra, där var en kille från norrland som var helbra och charmade mig iallafall haha! Sen var det vår servitris, Jenny, hon kom från Kristianstad var det inte konstigt sammanträffande!! Efter showen var det nattklubb som gllde, vi stannade till halv två sen var vi så trötta så vi gick och åt och hem! Det var kanon kul allt! Tack snälla chefen!!!

Igår gick resan hem BRA för en gångs skull när det gäller SJ. Vi var t.o.m tidigare inne i H-holm. Så det var raka vägen hem och mysa med de som var vakna haha!

Så har min helg varit!!!

Ses puss


Hejdå! Ses på Söndag!

Ja då var det dax!! Nu ska vi plocka ihop oss på jobbet och äta lite sen bär det av mot K-stad! Där möter vi upp Ina och hoppar på tåget mot stockholm!!

Det var en kaos morgon. Henke fick för sig att åka och jaga. Han skulle packa till barnen idag, så jag gjorde inte det igår, men i sista minuten så blev det ändrat att barnen skulle upp till farmor med ALLA grejorna klara, för sen ska mormor hämta dem.... jaa det blev stress iallafall, men det löste sig, men effekten blev att jag sitter på jobbet, där det är stendött, och pallar inte sätta igång nåt.

Nu ska vi äta snart, ses på söndag!! om jag inte stöter på en data nånstans hihi!!

Ha det så jätte bra nu!!

puss puss puss puss

Godnatt!

Nu var det kväll och jag har gjort allt klart! Jag ska bara somna oxå!
Jag har ju en liten grabb på 5 år som ligger tvärs över hela min säng, men jag ska bära in honom annars får man ingen sömn, man blir bara mörbultad haha!

Gå in och kolla Inas blogg, hon har lagt upp ett foto på baguetten som vi ska äta imorgon mmm den ser hel god ut !!
Ses
puss

hem

Okej det är 10 minuter kvar och det har varit stendött länge nu...jag sitter bara och väntar på att tiden ska bli 18. Jag känner mig inte alls inspirerad av att ta tag i nåt idag......... Jag har liksom trott det varit freda hela dan så jag har helg i huvudet haha!

Nu har vi fixat allt, köpt lite vin, till kvällen imorgon, godis till tåget och allt möjligt!!
Jag har varit på apoteket och hämtat ut sån där medicin mot klåda, Vi tror att Ludvig håller på att få vattenkoppor.. GRATTIS MAMMA! HAHA Eftersom jag ska till Stockholm imorgon och Henke ska iväg med jobbet så ska mamma passa barnen. Men de kan inte få bättre vård än där hihi

löning imorgon haha!!

Okej då vet jag hur man lägger upp bilder på bloggen, men jag befinner mig ju nu på jobbet och har inga bilder i denna datan... Så det får bli sen.

Nu har vi förberett allt inför stockholm. Biljetterna: check, vägbeskrivningar: check. Pengar check! Vi fick vår lön redan idag haha!! Men det är ju inte bra, jag vill ha den den dagen man ska ha den, nu blev det ju ändå tidigare för att den 25 är på Söndag, så det är ju många dagar extra på denna lönen.. men man ska ju försöka vara ekonomisk....

Här är verkligen stendött idag. Det är ju dagen innan lön så det är väl därför, blir säkert jätte mycket imorgon, vi slutar ju redan 13 då för att hinna ta tåget, så madde får vara själv....haha hihi

Ses
puss

jobb jobb och jobb hon får aldrig sin klänning klar!

"jobb, jobb och jobb hon får aldrig sin klänning klar" så känner jag mig just nu! Jag packar, och tvättar och plockar. Barnen har målat tavlorna som vi ska ha i vardagsrummet!! De är inte riktigt klara ännu, men det kommer bli coolt!
Man måste ju sätta prägel på att man är barnfamilj hehe! Kan picasso kan vi hhi!
Ska öära mig lägga upp bilder så ska ni få se hur det gick till !!! INA HJÄLP haha!

Nej nu kalla det "kom genast hit, kom genast hit, CAMILLA"

ses
puss

Hungrig? nej inte längre haha

Så då var man ju mätt igen. Gött när man kommer hem till lagad mat! Henke jobbar ju kväll, så han lagar lunchen till oss då! Så gott.
 Stämningen är på topp här på jobbet! Det måste verkligen bero på mässan. Man vill ju dit! Alla är på bra humör, t.o.m chefen hihi!

Nu ska jag kolla en sväng facebook och börja jobba hehe!

puss

Godmorgon!!

Godmorgon!! Att jag somnade igår eller. Jag skulle bara kolla på top modell innan jag gick ut och bloggade, men tusan att jag somnade så det blev inget med det hehe!

Så då var det snart dax för stockholm!! Ina har fått i uppdrag att göra goda mackor med sig till oss som vi kan smaska med på tåget!! Hoppas hon inte tyckte det blev jobbigt att vi dumpade över det på henne, men vi jobbar ju haha!!
Det ska verkligen bli kul!! Kolla in vad som gäller på modefronten med glasögon KUL!!

Nej nu måste jag hjälpa kunden som kom!

ses puss

LUNCH!!

åh vad skönt et var att komma ifrån jobbet efter att ha varit där i 2 timmar haha! Det är ju så när jag börjar elva så har jag lunch klockan ett, men det gör dagen mycket bättre!! Sen jobbar jag ju till 18 men det är rätt ok. Förutom att jag ska hämta barnen, men det går, det är ju inte varje dag!! Imorgon slutar jag ju 15!!

Nej jag får väl ta och köra till jobbet har ett ärende oxå!!

ses puss

Utmaning

Jag blev ju förresten utmanad av Malin att skriva 10 sanningar om mig själv!

1: Jag måste äta regelbundet för att inte tappa humöret...
2: Jag duschar länge och VARMT
3: Älskar att ut och rida på en lugn häst i skogen och bara va!
4: hatar fötter
5: vill vara ekonomisk, men går sådär..
6. tänker främst på andra
7: JAg fullkomligt ÄLSKAR italiensk mat
8: Kan vara väldigt envis...
9: Skulle vilja läsa till optiker..
10: Jag är gravid.. (nej den hittade jag på för jag kan inte hitta 10 sanningar hehe)

FY SKÄMS!!

Det hände nog inget med texten innan idag haha, det såg bara så ut när jag skrev hihi!!

Ikväll var vi hos Linda och grattade henne med en lite present! Det var jätte trevligt. Carro jag och barnen åkte dit, Henke jobba. Fick tårta och allt (GI va?? vadå GI vad menar ni...) Tack LInda det var så gott!!

fy tusan vad jag skäms.... Jag skulle sätta in pengar på Fias konto...men vad gör då lilla Camilla....jo naturligtvis har jag satt in de på fel...Vems det var?? Ja det vet inte jag... men jag får ringa banken imorgon och kolla detta. SÅÅÅÅ typiskt mig och jag blir bara så arg på mig grrrr....... SKÄRP DIG CAMILLA!!!

Nu ska jag gå och dra nåt gammalt över mig och se om jag kan sova bort ångesten för detta, Fia måste tusan tro jag är en skit som inte betalt...men jag har förklarat det hela så det är bara att hoppas hon kan förstå.... SHIT J-A PUCKO....

ja men vi ses imorgon
puss

vad hände nu med texten hihi

Nu vet jag inte hur jag gjorde för det skulle bli sån här text.... men det får gå. Jag har lite bråttom, så jag snabbloggar nu hihi! Jag är på jobbet och det har varit en J-A dag...

Massa konstiga människor och lagningar och ja jag vet inte allt..... Måste avreagera mig lite GRRRR, baaaaa, bläää

Så det var ju skönt!

GRATTIS LINDA PÅ FÖDELSEDAGEN!!! puss
ses
puss


Har gjort nåt idag som jag sagt att jag ALDRIG ska göra......

Det blev inget sparkande, som sagt innan så är han lugn... Men vilken fiin mage mamma Elin har!!! Den är såå jätte härligt stor hihi!!

Nu ikväll så har jag gjort nåt som jag i HELA mitt liv sagt att jag aldrig nånsin ska göra.... japp. Jag har stått och styckat upp kött, av ÄLG.... Ja jag hjälpte till vill säga, jag gjorde ju inte det själv. Henke och Anna gjorde grovjobbet!! Men jag tog det i mina händer och hjälpte till. Det var inte så farligt, det värsta är om det luktar rått kött, då kan jag lika gärna checka in på toa direkt!! Men detta luktade ingenting, så det gick hyfsat haha! Så nu har vi frysen full med älg kött.....undra vem som ska äta den haha!

Nu är jag helt slut och ska lägga  mig inom kort! Ska bara plocka fram lite kläder till imorgonbitti då VISSA måste gå till jobbet hehe!

Ses
puss

Huvudvärk SUGER!

Åh vad det är trist med huvudvärk. Jag fick det nyss. Det sa bara pang så började det bulta...
Har städat klart det sista nu och ska snart äta lite god mat hemma hos svärmor och svärfar. Chrille och Elin och chaaalie kommer med hihi! Kanske man kan få sig en liten kick i handen idag av chaaalie! Vi får se.

ses puss

Lill jägaren!!

Godmorgon! Vaknade och såg det var vitt ute.... nja inte riktigt vad jag ville ha nu, men det är ju kul för barnen!!
Idag r Henke och Albin ute och jagar. Snacka om att Albin växte si sådär 3 meter när Henke frågade om han ville följa med!! Jag och Ludvig är hemma och myser. Jag tänkte städa men det tänkte INTE Ludvig haha!

Nej så det blir till att bara mysa och leka!

Ses
pusspuss

LYCKLIG!!!

Äntligen kom jag in på sidan. Tusan vad det var svårt då... Varje gång jag skullat in så blir det ERROR...
Men nu är jag här!

Jag har världens lugnaste stund just nu. Ludvig sover, Henke jagar och Albin är hemma hos en kompis och leker. Så då återstår lilla jag!!! Men vad ska jag då göra nu när man har lite egentid?? STÄDA..... SKITTRÅKIGT. Men vad tusan jag kreverar snart så skitigt här är. Det säger inte lite då haha!

Så skönt att inte ha nåt planerat på hela helgen. Bara va!! Sen är det fullt ös hela veckan och fredag styr färden mot Stockholm! Ska verkligen bli kul!!!
Just NU sä känner jag mig hel lycklig (om man bara tänker på mitt liv vill säga!!) Haft en perfekt övergång till tant åldern hihi! Alla nära och kära har gjort det till den bästa födelsedagen nånsin!!! Och allt som ska hända framåt! Plus att jag har en underbar familj och mina underbara vänner. Det kan tusan inte bli bättre hihi!! Fast börjar man tänka så kan det, men man får ju ta det som det är och njuta av det man har!!!

Nej nu tyckte jag att dammsugaren kallade hihi!

ses
puss

TACK TACK CARRO & PETRA

ÅHHH vad glad jag är för alla mina älskade vänner och min familj!!!  Det bara kommer överraskningar hela tiden!!!
Idag fick vi present för att vi firat bröllopsdag. Carro och Petra hade köpt ett träfat!!! Ja det är ju trä bröllop när det är 5 år. 
TACK TACK TACK älskade vänner !!!

Nu måste jag återgå till jobbet men vi ses!!
pusspuss

Stockholm i Januari!!!

jaha så var det kväll igen då!!
Idag så har jag bokat oss till Wallmans i stockholm. Ja just det jag har ju inte berättat att vi ska till Stockholm med jobbet nu i Jan. Vi ska på optikmässa. Allt inom optik under ett och samma tak!! KUL! Det är verkligen jätteroligt!! Sen på kvällen brukar det vara lite fest med alla som tillhör mässan. Men i år har de bara mingel fram till 22, och vi vill ju mer än så haha!! Så på chefens lilla initiativ så blev det Wallmans istället. Golden hits!! Ska verkligen bli kul, jag länner att det händer så mycket nu så jag inte kan fatta!!! Sovit på hotell har jag nte heller gjort så många gånger som jag gjort från i julas och nu!!! UNDERBART!!!

Imorgon slutar jag fyra ska bli skönt!!

Så vi ses my lovergirls/boys haha!!

puss puss

HUNGRIG!!!

Såååå HUNGRIG!!! Snart ska jag hem och äta!! LÄNGTAR!!!
Så ska jag titta på lite days of our lives hahaha
ses
puss

Godmorgon....eller...

God morgon....eller ´vad ska jag säg god förmiddag!! HAHA. Nu ska jag börja jobba om tio minuter, har precis varit och lämnat barnen. Albin sprang ju in som vanligt, och Ludvig han var redan ombytt till att gå ut så han tog Pia i handen och gick ut vinkade till mamma och stegade rakt ut SÅÅÅ skönt att han inte blir ledsen längre!!

Då är det bara till att jobba nu..

ses
puss

Sömn vad är det ??? Ludvig fastnade i kudden haha!

Då var det bara att börja räkna ner då! Från och med idag och 10 dagar framåt så bör det bli vattenkoppor!!
Men man vet ju aldrig, ska jag tippa så tror jag Albin får det först! Men vi får ju se!

Jag var såå duktig idag hemma hos Eva. Hon bjöd på muffins och kanelbullar, men icke vi åt inteen enda!! Hon hade gjort te och tog fram mörk choklad till oss, det kändes ju att man inte fick äta det riktigt goda, men vi stod på oss, BRA GJORT EVA OCH CAMILLA hihihi!!

Nu ska jag fortsätta ta tvätten från igår, jag pallade inte mycket igår så det fick jag idag istället.
Oj glömde ju berätta att ja fick en lite present till idag av Eva och Ola. Jaha men det vet jag inte vad det är....nej ytterligare en överraskning som väntar!! Det enda jag vet är att den 28 mars så smäller det haha, så det är bara att bita ihop och vänta ut! Jag skulle få mer instruktioner lite närmre!! Detta tar ju aldrig slut, bara surprisar hela tiden, fast det är ju verkligen kul hihihihi!!

Så vi ses iomorgon mina vänner, så ska jag fösöka sova lite om jag kan!!
Inatt så blev det inte mycket av med det. Klockan tolv ca så vaknade vi av att Ludvig skrek som om han blivit stucken eller nåt, Henke for in och då hade han trasslat in sig i örngottet till kudden så han hade det över huvudet, där satt ha upp INUTI kudden haha, så han somnade om i vår säng..... Bara de att vid ett tiden så kom Albin in oxå så man kan säga att hela sängen var upptagen, och våra barn gillar liksom inte att ligga stilla heller..... Så jag hoppas han låter örngottet vara inatt och Albin sover hela natten!!

Så farväl
pusspuss

Vattenkoppor....??

åh vad jag är sugen på makaroner.... jag går ju på GI och har en halv vecka kvar utan . Jag ska börja äta fullkornspasta nästa vecka JIPPIII. Jag längtar! Men man ska ju inte äta jättemycket, men det räcker med det lilla hihi!

Idag ska jag till Eva och Jonathan, Ola jobbar. Jag ska utsätta barnen för vattenkoppor. Jag hoppas att de får det, men kanske inte så mycket som stackars Jonathan har. man kan säga i stora drag att han har ÖVERALLT!! Han har invärtes och utvärtes. STACKARE, men det är ju en gng i livet och det försvinner ju, så jag hoppas de får det men lindrigt. Jag hade det perfekt, hade bara 8 koppor det var bra,för mig!! Syrran däremot var full av prickar och den stackaren var bara 6 månader så blä för det!!

Nej nu ska jag jobba lite till innan Lill madde kommer, Då ska vi skylta!!
ses puss

GRATTIS L&Ö och K&R

Guuud vad jag är trött! Det är nog för jag ser just nu på ett stort jäkla berg med tvätt! Men den är ju ren iallafall så jag ska vika ihop den, men det suger!!!

Jag vet inte riktigt vad jag ska känna idag. Jag har en stackars vän som är tapper och försöker sluta röka HEJA!!! Och jag verkligen lider med henne just nu. Sen har jag en som mår jätte dåligt och hörde att hon trilat nerför en trappa.... Lilla gumman jag hoppas det är bättre med dig och att du mår lite bra nu. Vi får höras puss!

Men sen har jag fått veta att två kompisar (alltså två familjer hehe) till oss ska få små bebisar! Kul!! Så det vankas babyboooom hihi!! GRATTIS GRATTIS!!!!

Så det är mycket splittrade känslor, glad och ledsen på samma gång..... JAg vill ju bara att mina vänner ska må BRA!!! Tänk om man fick önska sig tre önskningar då skulle definitivt en önskan vara att alla mina nära och kära ska få må bra, både fysiskt och psykiskt!! Jävla ande visa dig nån gång hihi!

Nej nu hoppar snart tvätten över mig!
vi ses
puss

en vanlig dag hihi

En ny dag igen. Idag kände jag mig mycket bättre, Började inte förrän klockan elva. Så vi hann ta bort lite julsaker oxå!!
Just nu är Ina och hälsa på mig på jobbet! Det känns ju som innan .... Synd att det inte är så bara.... snyft...
men så är livet.

Imorgon ska jag till Eva och smitta ner barnen med vattenkoppor. De har inte haft det ännu så jag tänkte det hade varit bra inna skolan börjar..huhu skolan ja hade förträngt det något hihi..
Så vi får väl se om det biter på någon av dem hehe!

Ses   sen puss

hej hopp

Ja då var min dag snart slut på jobbet. Jag har jobbat häcken av mig idag. Har ahft jätte mycket inslip idag. Men det är ju det roligaste så det är väl därför jag jobba på som tusan hihi! Nu har huvudvärken kommit tillbaka, jag får nog ta en liten alvedon snart...
ikväll ska jag bara tvätta och slappa och SOVA!!

Så mina vänner kanske vi ses igen sen om jag inte somnar eller nåt hihi!

puss puss 

GRATTIS GRATTIS till er båda familjerna hihihi!!

TACK TACK ÄLSKAR ER ALLA!!!!

herregud vilken helg det blev! Vi firade ju bröllopsdag i Lördag. 5 år!!!! Ja så vi skulle ju till Hälsa och helhet och sen på bio tänkte jag. Men tji fick vi. Klockan tolv stod mamma, syrran och Henkes föräldrar och kidnappade oss. Jaha vi hade en timme på oss att äta, och packa enligt instruktioner! Så det blev verkligen fart på oss. Det var en RIKTIG överraskning!

Sen bar det av mot Krstd och in på magasinet där det väntades 5 kamp. Fam Ahlberg/Lesonen (stavning??) Och Hallin slöt upp där med oss! Grenarna var toastolrace, boxning med modell STORA handskar, kuddfaight på en stock, och en gren som man skulle springa med ett gummiband runt midjan och se hur långt man kom innan man slungades tillbaka. Det var skitkul!!!! Vi var indelade i två lag, röda och blåa. Vilket lag vann??? BLÅA!!! Där var jag ju med haha!! Nej detta var verkligen kul. Sen bar der av mot hotell C4 och där blev vi incheckade på ett rum, som vi skulle sova i!! Så fick vi göra vid oss och ta på festar kläder, vi samlades alla på ett lite större rum och drack lite gott och åt goda snittar och tilltugg. Albin och Ludvig var med och de var sååå duktiga, Ludvig var visserligen lite trött och fick ingen ro men det gick!!
Sen åt vi en kanon go middag på Taste i stan. Där satt vi länge tills barnen inte orkade mer, då åkte de hem med farmor och farfar, men vi festade på. Hamnade på chillout. Det var det enda stället alla kom in på, med hjälp av Malin !!! Vi hade verkligen såååå kul TACK TACK TACK alla Ahlbergare och Micko, Maths Els-Marie, Mamma Syrran, Anna och Bengt. Jag blev såå glad PUSS OCH KRAM PÅ ER ALLA!!!!!
Sen på Söndagen när man vaknade kan jag säga att jag inte mått så dåligt på flera år. Jag låg bokstavligt talat HELA dagen och kunde inte snacka med nån. Så vill jag inte ha det igen, men det var värt det så kul som det var på Lördagen!!

Hör av mig igen sen 
puss  

J-A Människor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

GRRRRRR. Idag är ingen bra dag. Det började ju visserligen bra. Men så finn det människor som har nån lustig aura och suger ut energi ur en. att det finns såna de borde ju för tusan .........ja jag ska inte ens säga vad..........
Jaha så kom KÄRRINGEN igen. Jag fattar inte vad hon ska här. Hon är en sån människa som ALDRIG blir nöjd. HUr stort tålamod ska man behöva ha. Mitt är snart slut iallafall. Och själv är jag idag för chefen är sjuk. influensa....mag... tvi. hoppas man inte blivit smittad bara, men jag träffade honom bara en timme igår så förhoppningsvis tog jag inget med mig haha!
Jag kan säga att alla rötägg har varit inne idag det finns ett antal som man känner att dessa vill inte jag vara trevlig emot, för de kommer in med världens attityd och beteer sig. Men som jag är så klistrar man på ett smile och försöker vara trevlig. Men ibland går det inte bara så nu när hon var här precis så stod jag bara och höll med och nästan nonchalerade henne, hon sa att oj vad besvärlig jag är nu INGEN KOMMENTAR kom från mig. Jag var helt tyst och det hela slutade med att hon sa nej nu funderar jag tills jag kommer hem efter min resa. FUNDERA tänkte jag, hon har hållt på med olika grejor sen semestern -08. Vi bli nog ALDRIG av med henne.... Hemska tanke..... så nästa vecka kan det inte komma fler rötägg för de har varit här idag.

Hörs sen Det var skönt att avreagera mig lite hihi

puss

Älskade Pierre!!!

Herregud vad det är kallt här. Jag fryser ju så tänderna skakar!!
Äntligen har vi tagit den där äckliga musen vi hade i vaskskåpet. Det är ju så det kryper i kroppen på mig bara vid tanken att en mus springer där. Men Henke satte in en fälla så vi klippte den hihi! Men vi fick ju ett rent och fint skåp igen efter det iallfall! Henke var såå duktig och rensade och städade efter det!

På Lördag så firar vi ju 5 årig bröllopsdag.... Fattar fortfarande inte att det är så. Men tiden går fort när man har roligt hihi! Så jag har ju då tänkt hitta på nåt. Men det är ännu lite hemligt. Jag känner att det är mycket hemligt just nu, men det är ju inte jag som är ovetande iallafall!!! Så jag kommer att berätta det vi ska göra sen. Det är ju inget jätte märkvärdigt men lite tid för varann helt själva är ju bra när man har bröllopsdag haha!!

Att jag höll på att svimma när jag läste tidningen!! Såg en annons där på idrottsgalan i Kristianstad. Och gissa vem som ska vara med där och stå för en del av underhållningen??? PIERRE!!!! Ja ni vet vår kypare från wallmans i Malmö. Han som sjöng som en GUD!! Sa jag inte att man skulle se honom fler gånger. Han kommer att gå långt vår lilla Pierre hihi!! Tror jag ska satsa på att bli sån där som åker ut och hittar nya talanger....talangscout tror jag det heter!! HAHAHA!

Nej gott folk nu ska jag fylla på mitt knakintag! Jag har ju gått på alvedon och ipren hela dagen så varför sluta nu hehe!
Ses
puss

Olyckliga bloggare??

okej nu har jag lunch. Men jag vill bara hem. Jag mår inte så bra. Jag har sån hemsk huvudvärk så det är ju sjukt. Har tagit 2 alvedon men de verkar inte hjälpa.... Så kul det är att stå och vara trevlig när man känner sig så.... knappt falsk alls. Jag som hatar falska människor hihi, men det är ju så att man får limma på ett trevligt humör, det är ju inte deras fel att jag har huvudvärk !

läste i K-bladet imorse på insändarsidan att en person hade skickat in en notis på att man bloggar bara om man är olycklig.... visst en hel del gör det, men då har den människan inte läst många bloggar, om man nu bloggar så gör man ju det varje dag (oftast haha) och inte tusan kan man vara olycklig alltid varje dag, det händer ju alltid nåt kul eller poitivt. Nej hon eller han har nog haft oturen att råkat stöta på olyckliga bloggare bara. Jag skriver ju inte bara när jag är deppig, utan man skriver ju om allt, lycka, sorg, ilska ALLT. Så det fattar jag inte var han/hon har fått ifrån....

ÄNTLIGEN så är ALLT klart inför den lilla överraskningen för Henke!!! Så allt delar är klara så det är bara att åka!!! Ska bli SKITKUL!!!!

Nej nu ska jag vila en stund innan det är dax att spela igen hehe.

Ses
puss

Hund som hund ELLER..........

Jaha så nu har han satt griller i huvudet på mig. Det gäller ju den här hunden som vi kanske ska skaffa till våren. Ja den stora frågan är ju fortfarande vilken ras?? Henke vill ju ha en wachtel hund som han kan jaga allt med. Det kan man tydligen jaga med en sån, men jag har ju hittat en beagle. De är så söta och inte så stora. Jag vet inte vad jag ska göra, han vill så mycket att han är ju som ett barn på julafton hehe. Ska jag vara snäll nu och ge mig för hans skull eller ska jag tänka på mig själv....hmhm. Ja i vanliga fall hade det varit en lätt fråga, självklart hade valet varit mig själv. Men nu gäller det ju hela la familja så frågan är ju.... Shit, hur svårt ska det vara egentligen??? Det är ju bara en hund......

Idag känner jag mig jättetrött. Jag har ju jobbat från nio fram till tre jobbigt haha!! Nej det var det inte, men jag har ju knappt sovit inatt för det har stormat som tusan. Så nu känner man sig gansa mör haha!

Nu ska jag gå och ta en härligt lång och VARM dusch!!

Ses puss

SORRY!!!

Så det blev inget bloggande igår.... Men vi var ju iväg hela dagen, men nu är det igång igen med jobb och rutiner, så nu ska jag verkligen skärpa mig.
Igår var vi hos Henkes morföräldrar, de bjöd på god kalkon middag. Såååå gott! Jag var duktig och åt mest kött och sås med grönsaker. Så kom ju efterrätten med glass, och äppelkaka... Kunde ju inte motstå. Det börjar ju verkligen bra med GI. HAHA!!
Sen var det kväll och vi slappade i soffan. Ja vissa somnade ju men jag slappade iallafall hihi!

Idag är det jobb. Jag går ju på det nya schemat nu, har gått upp till 75%. Så idag började ja med den bästa dagen, jobba bara till 15 gött!!!
Imorgon börjar jag inte förrän 11, och jobbar till 18 så det funkar ok. Lill madde har kommit tillbaka idag Välkommen.

Nu är min lilla lunch slut så vi se
puss 

Jäkla TV!!!!

Vad jag blev besviken när jag såg att det är ju inte ett skit på tvn ikväll. Det är ju för tusan trettonafton, inte ska man sända en massa kassa såpor då. Vill ju ha lite roliga filmer och hade förberett mig på nån sån där teater. typ stefan och krister eller nåt. Men nej en massa skit. BLÄÄÄ
Henke får köra ner och hyra en film tror jag!
Idag har vi kört igång med GI, mycket ägg blir det. Och alla vet ju hur det påverkar magen haha! Men det går över på ett par dagar! Vi var och storhandlade efter det idag. Massor med fisk,kött och ägg. Och skinka till att ha på mackan. Jag hade glömt hur mycket det går åt. Vi åt till mellanmål skinkrullar med brie och herrgårdsost. Till det hade vi en frukt drink, med färskmixade i blender. Sååå gott, men det gick ju några hekto skinka!!! Men hellre det än att jag la på mig några hekto haha!!

Så nu ska jag bara njuta av att vara ledig för sista gången haha, På Onsdag börjar allvaret!! Då ska man jobba varje dag igen. 75% visserligen men ändå!!

Ses
puss

Kort dag!!

Oj det blev en väldigt kort dag idag! Slutar klockan 13. gött, så skulle man ju jobbat varje dag haha!
ska hem och mysa, det blir väl att vi går ut en sväng i det fina vädret! Sen ska vi inte göra så mycket mer idag!!

Jag säger bara vad dessa 4 timmarna varit stressade! Det har varit jättemycket folk, och mysket lagningar. Jag undrar vad folk gör med sina brillor haha!

Nej nu ska vi gå hem!

ses
puss

Har sina fördelar att vara mus hahaha

Nu ska jag gå och göra lite god middag. Vi ska avsluta denna frossetid med kyckling och hasselbacks potatis!! Sen ser jag inte röken av potäter på ett tag. Nu är det GI som gäller. Tvi vad hemskt det är när man ser dessa bilder som finns överrallt på mig. Facebook facebook blääää. Nu är det andra bullar som gäller!

Nu på eftermiddagen har Svante fått sina klor klippta och lite frächare i sin bur!! Och det som var kuligast (haha) var att plundra granen. Jag skulle kunna säga som så att det fanns inte ETT barr kvar när det var gjort!!! Alla barr låg på golvet och det fick vi sopa upp haha! Så det var därför vi var tvungna att kasta ut skitet idag hihi! Men julpyntet får stå ett tag till.

nu ska jag laga mat som sagt och först ska jag badda Albins ögon igen, de är inte fina.....

Ville bara säga krya på dig K. Jag hörde du låg och var sjuk, men det skulle ju kunna vara värre. Hade du varit man så hade det kännts tio gånger värre, så det har sina fördelar att vara mus! hahaha Puss på dig

Vi ses
puss

SÖNDAG HAHA!!

Så var det Söndag! Gick och la mig tidigt igår, jag var sååå trött, så resultatet blev att jag är pigg idag, skönt!
Henke däremot, som inte skulle bli så sen igår damp ner vid 03,10.. Så gissa om han är trött HAHA!!

Idag ska vi plundra granen, har aldrig sett en gran barra så förskräckligt mycket... Jo förresten det brukar ju Carros göra, bara man stöter den lite hör man barren falla hehe! Så är vår gran i år!!!
Men julpyntet får stå lite till!!

Jag satt och tänkte lite innan och kom fram till att på Lördag så firar jag och Henke 5 årig bröllopsdag! SHIT!! Det är ju helt sjukt. Kan inte fatta att jag varit gift i 5 år, och vi har varit tillsammans 10 år i Augusti..... Sanslöst!! Och det konstiga är att det inte känns som så lång tid. Visst det har ju verkligen hänt en del, men att det skulle ha gått 10 år sen den där dagen hemma hos Ola fattar jag inte! Jag kommer ihåg det som igår.  Men den lilla sagan får jag berätta en annan gång!!!
Nu måste jag gå in och ta Ludvig som har nån konstig lukt från brallan hahahaha!!!

Ses
å puss

LÖRDAG!!

Idag (Lördag!) Så har jag inte gjort mycket. Vi hade sovmorgon för barnen sov hos farmor och farfar. Igår kväll kom Carro och vi sjöng singstar hela natten. Hon gick vid 2, så man var ganska hes haha!! Men kul var det kram!!!

Sen blev vi bjudna på god mat till lunch efter det åkte vi hem. Albin mår sådär, hans ögon är svullna och det kommer sånt äckligt gult.. Kan vara inflamation men oxå bara en förkylning som satt sig där, han är ju jätte förkyld. Så jag hoppas på det sistnämda, för ögoninflamation smittar ju sjukt mycket......
På kvällen så skulle Henke iväg och spela fotboll med grabbarna, så jag och Albin hade myskväll!!

Ses pusspuss

Saknad hehe!!

Oj vad kul det är när man får en massa klagomål på att man inte bloggar!! Då vet man att man är saknad!! Jag ska verkligen skärpa mig, men jag har inte hunnit, det är mycket som ska gå ihop sig haha!
Igår var det i och för sig inte jättemycket, men då mådde jag inte alls bra, så jag låg på soffan hela dagen,. SÅ då tror ni ju att det är bakis Camilla... Men nej det var det inte jag kände mig febrig och förkyld. Nej detta nyåret var nog det lugnaste jag har haft sen jag var tonåring haha!
Vi var hos Linda och Henke, och det var sååå mysigt. Vi fick underbart god mat. Det blev kanatrell/cappuccino soppa till förätt. Det var den godaste soppan jag ätit nån gång mmmm!
Till huvudrätt fick vi grillad fläskfilé med potatsgratäng och sallad, oxå JÄTTE gott. När vi till slut ätit klart var det dax för efterrätten. Det var glass med varm chokladsås med kakao/chili smak, såå gott. Jag kan säga att man var jäkligt proppmätt! Kändes som om man skulle sprängas. Sen var det dax för tolvslaget och då var det champagne och snittar så man skulle kunna säga att vi åt en del på nyår haha!
Albin var uppe hela tiden fram till tolv, och Ludvig han sov så sött hela natten. Han vaknade till vid halv ett när det värsta var över sen somnade han om lika snabbt igen! Så det var en underbart trevlig nyår!!!

Nu sitter jag och har trist ingen Ina ingen Catti...... snyft....

Ses igen puss

RSS 2.0