I´m back!!

Vilken kulig helg det varit!! Vi kom upp på Fredagen och var naturligtvis försenade, med 2 timmar. Det var nåt J-A signalfel i Alvesta. Så vi stod stilla 700 meter från Alvesta station.... SÅÅÅÅ jobbigt tråkigt, men vi kom ju fram tillslut iallafall, det blev ju visserligen ingen god middag på retaurang (kl 22.00) det blev burger king som vi tog med till hotellet. Det och ett välbehövligt glas med vin! Sen var det sängen.
Dagen därpå så var det en UTSÖKT frukost, och sen bar det av mot mässan. Det var kanon mycket folk, vi tänkte herregud vad folk på optikmässan... Men det visade sig att i lokalen bredvid så var det Mc mässa, största i norden.....
Gissa om det var mycket knuttar där!!! Men det var trevligt!
Vi gick på mässan hela dagen sen var det dax att åka hem till hotellet och göra vid sig. Halv sju så var vi på Wallmans och väntade på att få äta, vi var HUNGRIGA!  Underhållningen satte igång och det var sååå bra, där var en kille från norrland som var helbra och charmade mig iallafall haha! Sen var det vår servitris, Jenny, hon kom från Kristianstad var det inte konstigt sammanträffande!! Efter showen var det nattklubb som gllde, vi stannade till halv två sen var vi så trötta så vi gick och åt och hem! Det var kanon kul allt! Tack snälla chefen!!!

Igår gick resan hem BRA för en gångs skull när det gäller SJ. Vi var t.o.m tidigare inne i H-holm. Så det var raka vägen hem och mysa med de som var vakna haha!

Så har min helg varit!!!

Ses puss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0