Fullspeckad helg!!!

Hej svej!! Jag har inte bloggat på hela helgen... men det har bara inte funnits tid. Vi har tränat fotboll, lämnat barnen varit på bra vibrationer, sovit till klockan tolv, bakat pepparkakor!!! Så man kan inte påstå att vi inte har gjort nåt...haha!

Jo igår var vi ju på bra vibrationer med Charlotte Perrelli. Det var sååå bra! De hade lagt in lite mer korrigrafi(stavas???)
än innan och de sjöng ju som gudar! Man blir ju allt lite avis på de, man skulle vilja ha den talangen och få va med om nåt sånt kul! Och maten sen mmmm. Den var så god så jag åt sådär mycket ni vet så magen nästan sprängs haha! Mend en känslan har vi nog alla känt nån gång, jag förknippar den speciellt med en söndag kväll med pizza och cola framför tvn hehehe!!
Charlotte Perrelli var oxå bra faktiskt, hon sjöng lite då och då, det var lite julmusik och lite 80 tal också naturligtvis Tusen och en natt och Hero!!!! Det var ett jäkla tryck när alla sjöng, jag gillade det verkligen!!!!

Så vi kom hem vid 2 tiden inatt och la oss. När Henke började väcka mig tänkte jag lägg ner vi är barnlediga, han frågade vet du vad klockan är?? Jag svarade Nej! Tio i tolv!!!!! Jag tänkte direkt att nu diver han med mig. Men icke klockan var 11.52!!! Så länge har jag inte sovit på jaaa......jag vet inte.. Men det var rätt skönt ändå, förutom att man fick ångest för hela dagen har ju gått bort!
Sen kl 15 var det dax för pepparkaksbak hos svärföräldrarna! Vi bakade och bakade och det blev en hel del kakor!
Jag fick uppleva nåt mysigt oxå!!! Lilla "charlie" sparkade mig i handen. JAg hade min hand på Elins mage och då kända jag honom!!! Sååå häftigt! Men det är bra att han ligger i hennes mage, för i min kommer inga fler in hahaha!!

Igår frågade Linda om jag gjorde når särskilt den 13, men då ska ju familjen komma och äta lite, så vi bestämde den 20 istället. Men så kom jag på att då är ju vi ivägresta, ja för att fira nån haha!
Så jag började skriva smset och Henke frågar vad det gäller. JAg förklarar för honom och han säger att du ör ledig då, så vi kan! Jag bara JAHA!!! Vad är nu detta då??? Fattar noll och ingenting. Nu börjar man ju undra lite om vad som hända skall. MEn det är väl bara att ta det som det kommer, jag får ju veta förr eller senare ändå!! HAhaha

Nu ska jag slänga mig på soffan och inte göra ett skit mer idag!!

Puss puss

ÅÅÅÅÅ GLÄDJE!!!

ÅÅÅÅÅ VAd jag blir glad. Att ha varit sådär trött och seg till att sprudla och känna ett rus!!! Ja ni kollar väl på idol!!! CAROLA!!! Jaaa, fast det är gospel så kan ni ju inte förneka att hon sjunger som en gud!! Jag röstar på henne haha!!
Det är ju en fröjd att se den människan stå och hålla en mick en halvmeter från munnen och ändå så hör man dessa rena fina toner mmm jag myser långt in i hjärtat!!!  VADÅ??? Om jag gillar Carola nja varför tror ni det???

Nej måste se röstningen nu!!
Ha det!

puss puss

TRÖTT.....

Oj jag kom ju på att ja inte skrivit idag.... Denna dagen har ju gått skitfort. JAg har jobbat som en galning, hela veckan faktiskt haha! Orkar inte skriva mycket, jag ska ligga pall i soffan hela kvällen hihi!

Jag fick inte blogga för Henke för han skulle sitta här och greja med nåt, men thithi vad busig ja är hahaha!!

Ses imorgon puss puss

Köra golf hem haha!!!

Så var det hemgång snart! Det ska bli skönt, jag är vrålhungrig haha!
Har hittat världens bästa present till Henke, tyvärr kan jag ju inte skriva det här men en dag får ni veta haha!!!

Mamma var här och hämtade bilnycklarna till volvon, jag ska få köra golf hem haha, det går nog bra hihi!!!

Ikväll blir det nog ingen tid vid datan så tror jag inte, jag måste greja och dona inför imorgon då Henke ska hänga upp adventstjärnor och sätta stakar i fönstrena hahaha!! Jag längtar faktiskt efter det, det ska bli så mysigt!! Ovanpå allt så ska vi äta tomtgröt till kvällsmat, ännu mer längtan till jul hehe!

Så mina vänner
so long och sleep tight hahahahaha!!!

puss

Lärare i Hultsfredskommun fick inte blogga....

så var man själv en stund! Men ibland är det ganska skönt faktiskt! Man kan göra sina saker i lugn och ro och ingen lägger sig i!!!
Börjar tusan bli hungrig igen, jag får väl sno en bulle av min kollega;)
På Lördag ska vi på Bra vibrationer! Det ska bli kul. Charlotte Perrelli är hedersgästen.... nja vet inte om det blir kul, hon sjunger ju bra men gillar inte henne som person. Antar att de flesta känner så om min idol hahaha!!!
MEN Carola har gjort tiotusen gånger mer än perrelli och är bättre! Carola är en stjärna hahaha!!!

Igår tittade jag på insider lite grann. Det handlade om en lärare i Hultsfreds kommun som bloggade och hade åsikter     (i detta demokratiska land....) om skolpolitik och lite annat smått och gott. Absolut inget fel i det. Men det tyckte tydligen kommunen, han fick sparken på grund av det och kommunen har sagt upp samarbetet med fältsekreterarna på socialen för det är där han jobbar nu. Det är ju hemskt. Gamla gubbar och kärringar som sitter där uppe och bestämmer vad andra ska tycka och tänka.Hm yttrandefrihet??? Nej det är dessa gamla puckon som ska väck ur systemet. Allt ska vara så hemligt när det gäller myndigheter, sen vågar de inte stå för det. Inte en enda kommentar från kommunledningen fick dem. Lustigt man blir negativ mot alla myndigheter, men så är det. Beter sig en illa så åker många oskyldiga med ner i skiten TYVÄRR!!! Så då hamnade man i diskussionen om politik IGEN! Nej man skulle flytta dit det är fritt och man har det bra, men det finns nog inte nåt sånt land.. Kanske det får bli Landet Ingenstans haha!!!

Kankse jag får ta och jobba lite nu!!

ses puss puss

Lugnare idag!!

Visst det låter äckligt med den där utställningen. Men man får se bort från vad det är. JAg inbillar mig att det är dockor som liknar riktiga det känns mycket bättre!! Är det för jobbigt så får jag ju gå ut! Haha!

Jaha då är man på jobbet igen... Lite lugnare idag faktiskt så man kan ta igen sig!

Ikväll ska mamma hämta barnen, Albin har tjatat om detta sen han fick veta. "mamma när är det torsdag? Då ska mormor hämta oss"!!! Gulleunge hihi!

Jobbet kallar!
ses
puss

Body heter utställningen!!

Nu kom jag ju på!! HAHA
JAg ska till Danmark med mamma på utställning. Den heter "bodys". Det är alltså riktiga månniskokroppar som är konserverade och som man öppnat för att se hur människokroppen funkar. ÄCKLIGT det låter. Men man får försöka glömma det och se det intressanta i det hela. Man får låtsas att det är dockor. hihi!!

Snart hemgång nu. Skönt, kom just på att det är ju grey idag. Så barnen får hoppa i säng till åtta så man kan förberda sig för dagen imorgon igen. Heltid blir det inte igen på många år.  Jag beundrar verkligen de som har smått och jobbar i handel alltid till 18 shit jag skulle inte ha ett rent och städat hus heller inte tålamod med mig och familjen haha!

Ses se
puss puss

Ooops glömde haha

Som sagt såhär mycket har jag inte jobbat på alla åren här!! Men det går bra man är ju bäst haha!

Tänkte det var nåt jag var tvungen att blogga om men det glömde jag ju nu hahaha! Snacka om mycket i skallen hehe.
Jaha nej men jag återkommer hihi!

Puss

Mycket kvar!!

Jag kan säga som så att det märks idag att vi hade mycket på jobbet igår. Alla rester man lämnade efter sig! Nu sitter jag och funderar på vad chefen har skrivit egentligen på vissa saker haha! Men det går rätt bra!
Samtidigt är det kul när det är mycket man glömmer allt annat och tiden rinner på tillslut är dagen slut!!

Jag fick förresten sms av Ina igår och de har det bra. Man blir ju knappt avis i detta kalla vädret, men min dag kommer nån gång!!!

Nej nu får jag jobba vidare. Har sjukt mycket att ta igen hehe!

Ses

puss puss

zzzzzz!!!

Vad jag var trött igår eller. Somnade på soffan efter jag lagt barnen. Det var väl vid åtta tiden som jag slocknade...
Men är piggare idag faktiskt!
Är själv med chefen idag, men det går rätt bra. Han är på gott humör haha!

Ska snart hem och käka lite. Får se vad som bjuds hihi!

Ses sen
puss puss

Snart hemgång!

Ojojoj, vad det märks att man är själv i mina arbetsuppgifter idag! Det är liksom nåt som saknas.. hmhm. Hehe, Lilla Ina hoppas du har det bra i värmen jag är inte bitter hahaha!!

Nu är det snart hemgång. Ska hämta mina änglar sen så det blir snabb mat idag till kvällsmat, makaroner och köttbullar!!! Rätt gott då och då !

5 minuter kvar sen bommar jag igen stället haha!

ses sen

puss puss

Heltid??!!

Sitter på jobbet idag! Ska ju jobba heltid nu i 2 veckor. Ina är ju just i detta skede på väg till Cap verde(stavining vet ej hahaha). Så en annan är här och får ta skiten hehehehe!!

Ska snart ha middag, magen kurrar så jag tror guldsidan hör det haha!
Igår var vi hos mamma en runda och det var såå mysigt. Vi fick hennes GODA bikvier till fika. WOW säge jag bara så goda de är. Jag och Carro får minsann ta och baka några nu innan jul för det är ju en ny tradition som vi har. Hon fyller ju julafton, lyckligtvis för henne inte 30, men det råkar ju jag göra fast väldigt motvilligt hahaha!

kommer strax tillbaka måste ta kunden haha!
ses
puss  puss

Stressad........

Hej hopp!! Denna dagen har sagt bara tjoff!! Vi har inte varit hemma alls och nu har vi lagt Ludvig gjort mat tills imorgn och duschat barnen och gjort kvällsmat!! Ja nu ska man ju jobba heltid i 2 veckor så får man känna på hur det känns haha!

Så är läget jag känner mig ganska stressad så hinner jag bloggar jag lite till senare!!
See you later!!

kram

mmm vilken UNDERBAR dag!!!

Denna dagen har varit helt underbar!! Kom in till hälsa och helhet vid 10 tiden och sen bubblade jag, hur länge vet jag inte jag hade varken klocka eller mobil!! De har ju bubbelpoolen utomhus, det var en häftig känsla att sitta i det varma vattnet och bada i 1 plusgrad!!!
Sen gick jag in och läste lite i min bok vi relaxavdelningen. Sen hoppade jag i det japanska badet. Det är en pool med varmt vatten och inget mer. Lugn skön musik och bara ro!!! Sen bastade jag lite. När det var klart var klockan så mycket att jag skulle äta. HAde beställt den stora menyn!! Då fick man pasta med kyckling och sallad, jättegott. Till efterrätt var det morotskaka som var mycket god, men man orkade inte äta allt ändå! Bokläsning och bad igen!! När klockan var kvart i två så va det dax för min antistress behandling!!! mmmm sååå skönt det var. Hon masserade rygg, skuldror, nacke ansikte hjässan och armarna. Det var såå skönt att jag nästan somnade snacka om antistress!!!!

Så nu är man rätt mörbultad i hela kroppen och ska inta soffan! Och det är ju Lördag så lite gott får man ju äta oxå haha!
Trevlig Lördag och ha det riktigt bra så ses vi imorgon!!

Puss puss

JOHAN ÖSTBERG TILLBAKA!!!! Puss på dig!!

Godkväll mina vänner!! Nu har vi precis haft lite fredagsmys!! Vi åt tacos! mmmm det var jättegott. Har inte ätit det på länge så det fyllde ut magen väl haha!
Imorgon är det dax! Då är det min tid som gäller. Jag håller på att plocka fram lite till imorgonbitti då jag åker SJÄLV till hälsa och helhet!! Jag längtar sååå. Det ska bli jätteskönt! Har bara bilden i huvudet på bubblet och den goda maten och LUGNET man känner när man är där!! mmmmmm!!!

Jag blev chokad när jag såg min lilla älskling som kommit tillbaka i tv rutan !! JOHAN ÖSTBERG!!! Ja mina damer och herrar han är tillbaka!!! Vem han är??? HALLÅÅÅÅÅ!! Han från fame factory ni vet! Åh han var ju bara sååå bra! HAn gjorde mycket bra, särskilt en låt Marlene Tyrell, hette den! Den var helt underbar!! Välkommen tillbaka jag ska titta troget på dig! Minns när jag och min kära vän Carro var och tittade på honom i Folkets HUs parken! WoW vilket drag!! Vi stod längst fram och göttde oss haha! Det var vi och alla tonåringar hahahahaha!!! Men kul  och bra var det iallafall! Ska nog gå och leta efter den gamla skivan!!

Ha nu en riktigt skön fortsatt Fredags kväll så ses vi imorgon

puss puss


Drömdagen haha!!

Såna här dagar som jag haft idag skulle man ju haft alltid!! Jag börjar kl 9.00 och slutar 13!!! Det är det ultimata jobbschemat haha! En Fredag oxå det är ju helt underbart! Men det ska bli skönt tt sluta klockan 16 oxå sen som jag ska göra till våren då jag ska upp och jobba till 75 %. Man kan ju inte glida runt på 50 i hela livet fast det hade varit skönt, men det finns ju nåt som heter ekonomi oxå!!! 

Idag jobbade Petra på guldsidan! Det var kul att få träffa henne!! Man blev ju helt nostalgisk och kom att tänka på gamla tider då båda jobbade helti och vi lunchade tillsammans!!! Det var tider det!!!

Nej nu river Ludde fjant skåpen i tvättsugan, får nog gå till honom nu

seee you later!!

Puss puss

Har man planerat nyår???

Så då var det kväll igen.... Jag hinner inte med alls.
Äntligen får jag ju nu säga när jag kom på att på Lördag ska ju jag på hälsa och helhet!!! SJÄLV!!!
Jag ska få en underbar massage och bara njuta. Jag har beställt lunch oxå till bara mig hihi!! Jag ska ta med min braiga (hehe!!) bok och lite lugn skön musik och bara va för mig själv och släppa allt!! Basta, bubbla, bli masserad och basta lite till och så tar jag och bubblar haha! Gud vad skönt det låter!! LÄNGTAR såååå!!

Jag kom på att det är ju snart jul och nyår. Har man planerat nyår???? Tja det är väl för tidigt iallafall i denna kommunen vad jag vet hehe!
Julen ska vi vara hos Henkes föräldrar, men mamma och syrran kommer naturligtvis dit oxå!!! Mormor och morfar ska fira med morbror min så vi firar med dem annandagen!

Jaha nu är man inne i jultänket, men det är ju bara en månad kvar...... jaja det är bara att acceptera. Hoppas mina kära vänner och familjen gillar mig fast jag blivit en klimakteriekossa då hahahaha!!! Men de får ta mig som jag är !!!

Nej nu ska jag gå ut och se om det är nåt bra på tv, eller är det min bok som gäller, det ä ju jobb imorgon oxå, men bara 4 timmar!!

puss puss

Luuuuugnt..................

Lugnare dag på jobbet får man ju leta efter fö tusan... Tror det varit 2 kunder sen 2.... hmhm jaja vi hinner ju med mycket annat iallafall som min blogg tillexempel hahaha!!

jag mår lite bättre idag faktiskt, Igår kändes det som om jag skulle få feber och så men det blev nog inget av det... Hoppas inte det kommer heller för nu ska jag ju jobba heltid för Sabina som ska till utlandet och götta sig.... De rike de kan medan de fattiga försöker hahahaha!! Så nu passar det inte sig att vara sjuk! Men när tusan gör det det då?? Bra fråga!

See you!
puss

LUNCH!!!

Så var det äntligen middag! Jag är vrålhungrig!! Det är kyckling med ris på menyn hihi!! mmm jag dreglar nästan när jag tänker mat hahaha!!!

Vi har skyltat om nu! Det blev rätt bra. Skulle vilja byta fönster helt men men haha!!

Ska käka nu
ses
puss

Vilken hemsk natt!!

Godmorgon eller god förmiddag eller nåt!!!
Är på jobbet och vi är alldelles för många samtidigt på denna ytan.... Men jag drar mig ut i skylten och grejar lite!

Vilkenn hemsk natt det varit Albin vaknade med ett illvrål och storgrät. Han hade inte hunnit in på toa.... Så det blev dusch och greja kl ett inatt.... Så man är ju lite mör, sen kunde man ju inte sova ordentligt för den hemsak blåsten. DEt knakade i hela huset, jag låg och tänkte att nu lyfter nog hela taket....

Jag får jobba lite nu så vi ses sen

pussellipuss!!

Pedofiljävlar!!!

Då var det dax att krypa till kojs!! Fy vad det blåser ute. Jag hatar när det gör det, blir orolig i hela kroppen. Funderar på vad som kan hända och grubblar över om nåt kan gå sönder.... Jaja det blir nog bra hihi!

Kollade på grey! WOW!!! Det är ju så J-A bra. Intriger intriger, jag hade kunnat göra vad som helst för att få vara med dem!! Bara ett problem, jag gillar ju inte sprutor eller sjukhus överhuvudtaget!!! Man kunde ju tro det, vi som har tiokort på akuten hahaha!!

Sen råkade jag kolla på insider på tv 3 nu lite. De intervjuade en pedofil... Man känner ett sånt HAT när man ser honom bara, att han har mage att sitta i tv och säga att han inte skäms. HAn borde ju avrättas direkt. HAn är inte värd att leva!!! Så tycker jag. Det finns inget äckligare än såna människor!! BLÄÄÄÄ!!

Nej nu är det boktajm!!!

Sov gott mina vänner så ses vi imorgon!

puss puss

Ronja Rövardotter!!!

Nu har jag somnat Ludvig i uterummet! Jag och Albin ska nu sätta oss med lite pepparkakor och titta på Ronja Rövardotter. HAn har pratat om den filmen länge, de hade nog sett den lite på förskolan. Han kom hem igår och berättade att Ronjas pappa hade sagt "helveteskapet", vilket Albin trodde var ett svärord. Men det ska jag visa honom idag vad det är!!!
Vi har varit ute på en liten cykelrunda oxå. Vi var ju tvungna att köpa lite ris eftersom mitt står hos Carro ännu!! Vi har oxå gjort vid hos Svante. Han har flyttat in nu! Det ser så mysigt ut, och han slipper stå ute och frysa och framförallt så slipper han ha fruset vatten hehe!

Så nu är det soffan som kallar!

Ses sen

puss puss

Vem är du då???

Hur kan du "anonym" påstå att jag skulle vara nyfiken?? Förstår inte vad du menar??? Men det hade varit trevligt att veta vem du är, jag misstänker ju att det är Ina.....

Jag vet inte vad som hänt med mina barn... De sover till halv nio på morgonen. Det är ju helt underbart!!! Jag älskar ju sovmorgon!!

Idag ska vi gå ut och greja med Svantes bur(vår kanin!!). Han ska få flytta in nu när det är så kallt. Vattnet fryser ju för tusan därute i hans bur. Men det är ju inte så bra för honom att flytta in in för då blir det för varmt, nej han ska bo i uterummet!!! Det blir perfekt!
Så nu ska vi klä oss och ut och ta tag i det lilla livet!
Ses
puss puss

Nyfiken i en strut...

Okej nu undrar jag vad han har i kikaren..... Plötsligt från ingenstans säger Henke att du ska vara hemma den 28/3..... hmhm det kan man ju undra vad som ska hända då!! Jaja det får jag väl se då!! Det finns ju säkert folk som läser min lilla blogg som vet vad som hända skall....men skratta på ni ... Jag är inte alls nyfiken....

Vilken dag det varit på jobbet idag då! Vi har haft och göra hela tiden. Och plötsligt när vi var inne på Cattis resdagbok då ser vi att hon är inloggad på msn. Så vi har minsann pratat med henne via msn. Konstig känsla att veta att hon är såååå långt iväg..Iblan så är tekniken bra!! hehe..
Nu får vi se var Henke varit han kom hem nu!
 Ses sen

puss puss

Imorse hände nåt som aldrig.......

Så var man på jobbet och det var dax för lunch. Har inte hunnit skriva nåt har haft jättemycket att göra. Ina har börjat lite senare idag eftersom hon var på intervju idag!!! LYCKA TILL!!! Hoppas verkligen att du får det!!
Imorse hände nåt som inte har hänt under hela Ludvigs livstid... Han sov till halv åtta och jag fick väcka honom! Det är helt sjukt, jag fick väcka honom när allt var klart, frukosten stod serverad och allt var packat!!! SKÖNT!

Jaja nej nu hörde jag allt ett litet pling från maten hehe!

Ses ihen

puss puss

Camilla Camilla camilla............ Att jag inte lär mig............

Camilla Camilla camilla............ Att jag inte lär mig. Finns det piller mot glömska???? Jag skulle behöve si sådär ett dussin eller nåt.
Henke kom hem från jobbet och jag i lugn och ro bakade mina bröd, som faktiskt blev rätt goda! Jaha så snackade vi lite om dagen och plötsligt fick jag ett sms. Det stod hur dags hon skulle bli hämtad....... OJOJOJOJ. Jag skulle på möte med jobbet ikväll kl 18 i stan. Så kl 16 kom jag på det. Albin och Henke skulle till Åhus och greja, och jag stod där med en grabb som verkligen inte ville följa med på nåt möte... TACK gode gud för mamma!!! Så snabbt som tusan in i duschen och ut på med kläder och iväg. Inom Fjälkinge och hämtade kollegan och ut till Vä med LUdvig. Men det löste ju sig till slut, men hur tusan kunde jag glömma, detta bestämdes förra veckan... Jag blir såååååå trött på mig själv!!! Dumma dumma dumma Camilla!!!!! Börja tänk för ända in i tusan!!!
Okej nu har jag tryckt ner mig själv tillräckligt i skorna, nu räcker det ,hoppas bara jag lärt mig nåt nu! Så raka vägen in i sängen som straff hehe!  (Lite Pippi över mig idag hahaha!!!)

Ja nu får jag inte sitta och skriva mera, måste lägga mig! Ses imorgon
Godnatt !!
pusspuss


Baktajm!!

Nu har vi varit och handlat och ätit! Det blev biff med potatis och sås. GOTT!!
Nu ska jag och Albin baka lite. De ska bli lite bröd faktiskt, vet inte om det blir bra, det är ju första gången man ska göra det men nån gång måste man ju testa haha!
Så vi får se vad det blir av det!!

Ses sen
puss puss

Sovmorgon idag oxå!!

Godmorgon sverige!!
Det blev tusan sovmorgon idag oxå!! Ludvig vaknade halv nio!! SKÖNT! Han har lärt sig att man ska sova hehe!

Idag ska vi inte göra mycket. Vi ska åka och handla och sen bara va! Imorgon är det fullt ös igen. Som tur är så är ju Ludvig frisk igen och ska till förskolan imorgon. Ett tecken på att han är frisk är att han är överallt och ingenstans!!!! Makalös är han att öppna skåpen, ta telefonen (gärna trycka så han ringer 112 som har hänt idag.....), dra ut allt toapapper på toa..... Ja ni förstår vad jag menar. En riktig liten trollunge hahaha!!!

Ses senare

puss puss

Inte en enda bra film......

Trodde det skulle bli en go och skön film ikväll. Mend et är ju för tusan bara en massa repriser och dåliga filmer. Jag kände för nåt i stil med beck och wallander. Men det går inte. Vad rullar nu på tvn.....jakt.....
TRÅKIGT!!! Det är så tråkigt och sitta och glo på två vuxna människor som sitter och viskar till varann och diskuterar hur de ska locka fram den där älgen så de kan döda den... Men tycker man om att döda så visst.!!.......
Nej inget för mig. Så jag skriver av mig lite innan sängen hägrar och min braiga bok!!

Jag läser en bok om en flicka som heter Georgia. Hon lever i ett kloster och mycket elaka nunnor. De tar hand om föräldralösa barn. Men så till sist blir hon adopterad av en underbar familj. Mamman är socialsekreterare och pappan bankman. Men G blir våldtagen av pappan vid 16 års ålder och nu får man följa hela hennes liv. SKITBRA! Jag kan inte slita mig knappt. (skriven av Lesley Pears).

Nej nu är det boktajm!

sov gott mina vänner
puss puss

SKITSTÖVEL!!!

Jaha nej jag tar tillbaka det jag sa imorse om vädret, men det var ju fint imorse, men sen bara blää. Det har ju regnat och blåst hela J-A dagen....
Nu har jag haft aloe vera party! Det var kul. Vi blev sådär många, en ändå tillräckligt. 2 var sjuka och en bakis hahahaha! Jaja det kan hon gott få höra hihi! Men det är lugnt Att bli  dålig är mänskligt hehe!

Jag har nyss insett att det är ju en del faktiskt som läser min lilla blogg. Det är faktiskt kanon kul!! Det är ju därför jag gör detta för att få skriva av sig till er alla där ute. Det känns jättebra att göra det, speciellt om det är nåt man går och tänker på!!

Idag fick jag höra världens hemskaste sak...... En tjej som hade varit ihop med sin kille i 14 år, hon har ett barn med honom och de gifte sig för nåt år sen. Ett riktigt sånt där lyxbröllop. De hann också med att bygga ett eget designat hus, måste ju varit drömhuset. Jaha så levde de lyckliga i alla sina dagar....trodde ni ja. Då ska den idioten till karl gå och vara otrogen.....I 5 ÅR.................. HALLÅÅÅÅÅÅ. Hur hemsk får man vara...??? När jag hörede det så undrar man ju vad det finns för människor där ute. Så himla falsk och oärlig det är ju inte klokt!..Hur har han kunnat hålla det i 5 år??? Och nu har han flyttat in hos bihanget....Nej jag hoppas att han har ångest för resten av sitt liv och att tjejen(inte bihanget hihi) finner lycka och ro igen snart!!

see you!!!

puss puss


GODMORGON denna underbara morgon !!!!!

God morgon godmorgon!! Vilken underbar morgon! Solen skiner och man har fått sova tills klockan blev halv nio!!! Trodde nästan inte det var sant när jag vaknade, men det var det. Jag fick gå in och kolla Ludvig om han levde hehe! Men det gjorde han, han satt som ett ljus och tittade på mig från sin säng när jag öppnade dörren !!!
Henke försov sig. Han säger att han ställde klockan men det vet i tsan. Han ska ju till Chrille och Elin och hjälpa de med renovering i sitt fina hus!
Jag ska ta och plocka undan och göra fint i uterummet, idag ska jag ha Aloe Vera party! Så det blir ett enda kackel idag. Barnen och Henke skulle åkt hem till hans föräldrar men Anna ligger i feber och är kass så de får vara hemma, men som tur är så har vi ju ett så himla fint uterum!!!

Ses igen sen

puss puss

SORRY....

Sorry det har visst inte blivit nåt bloggande idag. Men jag har inte varit hemma idag. Vi har varit på fotboll och det  har varit handling och ja jag vet inte allt.

Igår var helmysigt i Huseby. Synd bara att det rgnade... Men det gick bra ändå! Tack för det trevliga sällskapet!! (just det det är nog ingen av de som läser min blogg ändå haha!)

Nu ska jag umgås med min familj, Eller ja Ludvig ska lägga sig och sen ska vi bara slappa!!! GÖTT!!!!

Ses igen
puss puss



GRATTIS GRATTIS GRATTIS!!!!!!!!!!!!!! puss puss

Godmorgon!!!

God morgon!! Nu är det dax att ge sig av IGEN!
Igår var det jättetrevligt! Åt god mat på Martini! mmm. Sen tog jag tåget hem. Det var en helmysig kväll!

Nu bär det av mot Huseby i Smålandet! Vi ska på julmarknad där, jag, mormor, mamma och syrran MYSIGT!
Vi ska inom Ikea på vägen för mormor ville dit. Mamma påpekade att jag skulle vara i Vä 9.00 INTE senare så jag får väl göra vid mig nu så jag inte kommer försent, man har ju en tendens till det hehe! Tror ni jag klarar det?? Jag har precis duschat och ska klä mig och göra vid mig och äta frukost! Jaa vi får se!

Ha en najs dag! Kram kram

Camilla är glömsk.....eller....hahaha

Det var tusan vad denna dagen går snabbt! Nu ska jag ju snart få träffa Sara!! Kul! Det var ett tag sedan vi gamla arbetskamrater snackade lite skit! Ska bli hel mys!!!

Ina och jag jobbar idag, det går ju jättebra!! Skönt att man känner henne så bra då kan man liksom slappna av på ett annat sett hahaha!!! det visade Ina iallafal hihi! Det är lugnt det gör jag med puss!

kollade i plånboken så jag hade några pengar ikväll, tur var ju det jag har åkt ifrån mitt visakort... Så det är bara hem och hämta det så jag kan betala min GODA mat ikväll hehe!

Jaja nej men då ses vi senare!
puss puss

Tack, och TACK!!!

Är på jobbet och ska snart gå på lunch! fick ta lite senare lunch idag, Ludvig är ju inte bra ännu så han ska vara hos farfar i eftermiddag! TACK SNÄLLA för ni ställer upp!! Jag är såååå tacksam. Jag säger som de på tv sa när de fått ett nytt hus. Det skulle funnits ett ord som betyder mer än tack!

nej nu fick jag bråtom!!

Ses snart puss puss

Grrrrr.............

grrrr..... Visst det är underbart att vara mamma och allt. Mina pojkar är mitt allt. MEN! Idag har det varit ..........grrr
Albin har varit på nåt konstigt humör och struntat i mig totalt... Han lyssnar inte. Vi har sagt tusen gånger att sparka fotboll inne det gör man inte. VAd hände då idag, jo han höll på med den där förbaskade bollen och välte ner ett glas på golvet KLIRR:.... Ludvig stod och storgrät och A åkte in på rummet illa kvickt. Fick sätta L i stolen och börja städa upp. Sen var det nästa sak..... Han sätter sig på sin grind in till sitt rum och då PANG, där gick den grinden....  Jag skulle bara vilja ställa mig rakt upp och ner och SKRIKA SÅ MYCKET JAG KAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GAAAAAAH
Ibland är det inte kul.....
Ludvig är ju fortfarande inte bra så jag måste ta några timmar vård av barn imorgon.... Men tack vare mina snälla svärföräldrar så kan jag jobba de sista timmarna och sen åka på middag med Sara H!! Ska bli jättekul.

Det var skönt att skriva av sig lite, men det är kanske syftet med en blogg hahaha.

see you!
puss

Till mina jobbkompisar!!

Ville bara trösta mina vänner på jobbet! Det kommer att bli bra. Vi/Ni kommer att träffas igen!
Ina jag finns där för dig, vi fixar det tillsammans du och jag och humöret hihihi!!

Ses imorgon Ina!!
Och du Catti ha det sååååååå bra i Thailandet!! Vi kommer att tänka på dig! SKÖT OM DIG!!!! hahahahahahaha...

kram kram

Tur för er att tjejen inte dog!!!

Då var man ledig idag. Det är ju jätteskönt!!! Ludvig är fortfarande inte bra. Han har diarré och feber fortfarande. Jag ringde min jourhavande sjuksköterska hihi, hon sa att man inte ska må så över en vecka så det blir till att kontakta BVC sen. Vad säger de då??? Ja jag kan säga redan nu vad de kommer att säga. Ta en alvedon och vänta så blir det bättre ska ni se. Det går ju mycket influensor och feber bland barnen......
Ja så det får man ju nöja sig med ett tag till....

Läste i tidningen idag att en tjej blivit dålig och mamman ringde till ambulansen och de kom, men ville inte ta henne med sig... Varför??? För de "trodde" hon hade maginfluensa..... Efter ytterligare 4 samtal dit så åkte mamman in med tjejen. Gissa vad??? Hon hade blodförgiftning och var så illa däran att flera av hennes organ hade börjat att slås ut......
Mmmm vad jag litar på sjukvården..... mmmm vad man vill skicka sina barn till såna soll som tror de kan bedömma och veta allt... Till de som vägrade ta henne i ambulansen : Tur för er att inte tjejen dog, ännu.... Hoppas ni går och bär världens största skuldkänslor!!

Jaha nej nu kallar tvätten!
Puss puss
ses igen!!

Sista minuterna...

Jaha då var det snart slut..... Sista minuterna med Catti, jag kommer faktiskt att saknar dig. Dina kommentarer och rapar hahahaha!!
Jag måste få skryta lite, jag har slipat in 10,5 jobb, hann inte det sista... Det känns skitbra!!! Jag har ont i tummarna som jag jobbat hehehe!!

Ses sen
puss

sista dagen med Catti.....:(

Fullt ös medvetslös!! Det är verkligen mycket att göra idag på jobbet. Många inslip att göra. Men det är ju kul, bättre så än att det är segt och lite folk!! Ett råd till er alla med glasögon är att köp aldrig med vanligt glas, utan plastglas. Det är ju för tusan skit att slipa in i en båge, det bara flisar sig. Så ta mitt råd och köp hellre plastglas, de är bättre och lättare oxå!!!

Ludvig verkar vara på bättringsvägen nu. Han hade knappt nån feber nu mitt på dagen! SKÖNT!!!

Nu har jag och Catti satt i oss en kycklingrulle var..... knappt PROPPmätt nu.... Men gott var det. Vi har lyxat till oss för idag är det Cattis sista dag med mig, sen åker hon till Thailandet....... trist.....

ses puss

Det gör ju svinont...

Åhh min nacke, det gör ju svinont. Vad tusan kan man mer göra mot nackspärr än att hålla det varmt?? Får nog tänka på det.
Ludvig han skulle ju lägga sig nu för en stund sedan, han vägrade dricka vällingen så efter rätt många försök och inget reultat så la jag honom ändå. Det var tyst i 10 minuter ca och sen började han gny. Han ropade liksom på mig med den tonen! Så efter ett tag gick jag in till honom och han stod i sängen. Jag la honom igen och han illvrålade. Okej sa jag då får du testa vällingen oc sen lägga dig. Han drack bannemej upp vällingen och har nu somnat!!!!
Helt otroligt häftigt att det var ju det han menade, han ångrade sig haha! Goa unge!!

Nej nu ska jag maila en önskelista från hela la familia till syrran och mamma!! Bara å de vet vad de ska köpa i julklapp och så hihihi!!

Ses igen
puss

Bläää vilket väder..

Bläääää, vilket tråkigt väder... Det stormar och ösregnar... Vi är bara inne och tar det lugnt. Ludvig är fortfarande kass, men absolut på bättringsväg. Mindre feber idag och lite piggare!

Jag har fått sån jäkla nackspärr... Trist känner mig som en stel pinne. Men jag värmer och värmer med vetebot, så kanske det blir bättre imorgon på jobbet....
Albin sitter och spelar playstation, och Ludvig sover. Jag är helt slut i hela kroppen, tänkte gå och vila lite!!

Ses ses
puss

Akuten inatt.....

D var det farsdag idag!! Får se om barnen köpt nåt åt sin pappa hehehe!!
Igår blev INGEN rolig natt alls. Ludvig är nu invigd i familjens besök på akuten. Det var första besöket för honom, så nu är han en riktig Hultgren hehe. Nej skämt och sidor.... Han hade en mildare variant av krupp. Eftersom Albin har haft det en gång, då fick vi ringa ambulans och han kunde knappt andas, så valde vi att åka i stadiet där han inte var så dålig. Man hörde när han andades att det var på G,  och när han hostade. Så jag ringde till 1177 och de sa jag skulle åka in. Så Henke kom hem och vi körde, kul att han hade druckit oxå hahahaha! Det luktade ganska mycket, mn som tur var så var det inte så farligt, men visst han var allt lite halvlurig hihi, men det gick bra!
Så nu sover den lilla sötnosen(Ludvig alltså haha) efter en mycket konstig natt! Men det kändes bra att vi åkte för det hade nog utvecklats under natten. Där ser man ytterligare en gång då man litade på sin intuition! Ska fortsätta med det hädanefter!!

Ses igen, ska gå och ta en välbehövlig dusch, kanske man luktar gott igen hehehe!!

Så nu skickas brevet, men det hjälper väl inte denna gången heller, men bra terapi för mig!

Det är dax för svenska folket att skärpa sig och se till att våra stjärnor kommer f

Ojojoj. Vad jag är ledsen nu..... Lars åkte ju ut. Jag fattar inte vad det är med svenska folket, de fattar sig inte på talanger och unika personer. Jag menar HALLÅÅ Lars och Carola är ju bara bäst, men hur behandlades hennes bidrag i melodifestivalen sist...... Nej det är dax för folk att vakna hihihi!! Nu har de förlorat den smartaste av årets deltagare... men det är klart han har ju sååå mycket att ge så det dröjer inte länge förrän han är tillbaka med en skiva! Längtar såååå efter det! HEJA LARS DU ÄR BÄST!!!!

Jag är helt darrig just nu, jag har ringt till sjukvårdupplysningen för det låter som Ludvig har lite krupp andning... Det blir en ihålig hosta och irriterat när han andas, de tyckte jag skulle åka och kolla det, jag väntar en liten stund så får jag se om det hörs fortfarande så åker jag in. Henke är på fest ikväll med grabbsen, men han får följa med inte kul att göra sånt själv.... Jaja vi får se vad som händer....

Tittade på pearl Harbor innan idag, GUD vilken bra film det är egentligen, den är ju helt otroligt bra gjord.... Grät några tårar det måste man ju... Man kan ju inte låta bli heller med så starka känslor haha!!

Igår var vi hos Carro, verkligen jättemysigt var det. Vi åt gott, drack gott och snackade en massa hihihi! Nej det var verkligen trevligt, bara det att Henke ringde med en mindre kul nyhet, Att Ludvig var sjuk. Så man kan liksom inte riktigt släppa det då, men jag höll ut fram till kockan 1... Kanske låter töntigt men är man mamma så är man hehe. Det blir bara så att man inte kan släppa då, speciellt inte om de är sjuka......Sån är jag!!!=)

Bråttom bråttom !!!

Okej det blev äntligen en snabblogg idag!!
Denna dagen sa bara poff. Jag har inte ens varit inne på nätet idag. Och nu har jag bråttom igen Jag ska till Carro och äta och dricka lite gott med några goa vänner hehe!! Sen får vi se vad som händer!!!

Imorgon är det fotboll för Albin så man får väl ta det hyfsat iallafall hehe!!

Ses imorgon....
In i dimman.......
puss puss

Besökarrekord TACK!!!

Åh vad kul tack kära läsare!! Nu har jag slagit besökarrekord!! Vad roligt att så många gillar mitt lilla liv och mina åsikter!!

Sitter och lunchar nu, med tusen frågor..........hehe jobbigt värre, men det går.
Igår tittade jag på efterlyst i reklamen i grey. Då såg jag ett reportage om en kille som blivit mördad och dumpad i en gödselhög av sina vänner. Hur nu det kan ha varit vänner, det var såna där nazister, Vilka dumma dumma människor, jag hittar inte ens ord för hur hemskt jag kände mig när jag såg det. Det är ju fruktansvärt att såna människor får gå lösa. 
Jag hoppas att den killen som nu har gjort det åker in på livstid. Men just det vi lever ju i Sverige, i detta landet får ju såna människor gå fria efter ett tag. Men det är ju helt ok.....grrrrrr

Nej nu kallar maten på mig.
puss puss

Tomtegröt till kvällsmat mmmm!!

Det var så tusans gott, vi har ätit tomtegröt ikväll, jag längtar faktisk till julen nu. Köpte clementiner oxå idag, det luktar ju bara jul i hela huset mmmm!!!

Vi ska vara hos mina svärföräldrar i år. Det är ganska skönt på ett sätt med allt ståhej det är runtomkring, samtidigt så är det ju mysigt att sitta i vårt uterum, och se snön falla. jaja man kan ju få drömma om snön iallafall hehe!

jobbdag imorgon! Det blir en LÅNG dag! Det känner jag på mig, hihi!

Idag är det grey. Jippiiii!! Jag längtar såååå!

Ses
puss puss



Jag tänker på dig och alla dina barn och barnbarn, framförallt mannen. KÄMPA in i det sista det vet jag att du gör. Kram

En riktig avreaktion!!!

Jag läste i K-bladet idag och det var en del insändare oangående det här med infocare och Logica. Där hade oxå nån chef uttalat sig om att de var tvungna att säga upp och bla bla bla.... Okej jag köper att man måste vara snål i dessa tider, men HALLÅÅÅÅ nog tusan visste de det när de köpte tjänsterna av Logica??? Eller det gick upp för dem 1 vecka efter papprena var undertecknade att OJ vi har visst inga pengar, måste varsla..... Lägg ner för tusan och sluta fiffla, Det som fick mig att tänka till i artikeln var om Logica visste.... Tydligen ville de bli av med vissa tjänster såå man undrar ju om lilla chefen visste detta eller inte.... hmhm. Ja alla kan vi ju göra en rövare men en sån här stor och klumpig tabbe är bara duktigt pinsamt.
Som ni märker så är jag mycket upprörd över detta, det drabbar ju mina nära oxå. Man kanske ska gå till K-bladet igen haha!! Vad hjälper det egentligen...Tja kanske nån ser och går vidare med det. Hoppas innerligt att facket stämmer de J-arna!!!

Vi ska snart gå till capellparken och mysa med Sofie, Olle och Afons. Ludvig sover fortfarande så vi väntar lite!

Ses igen
puss puss


INFOCARE::: HAR NI INGEN SKAM I KROPPEN!!!

Godkväll!! Sitter och väntar på att DH ska börja!! Ska bli spännande att se!

Idag gick det ut i pressen att infocare som köpte upp tjänster i Logica (gamla WM data) har sagt upp de som jobba här i Bromölla.... SKITSTÖVLAR rent ut sagt! Hur i hela friden kan man först lura till sig tjänster och sen säga upp folket HAR NI INGEN SKAM I KROPPEN????????  Tänk på alla som nu förlorat sina jobb, nej förresten det tänker inte ni på, ni där på INFOCARE.......
Kanske man kunde skött det hela LITE snyggare än att behandla människor på det viset. Trött jag blir att allt måste handla om pengar jämt, för det är säkert anledningen till detta.... Nej jag hoppas innerligt att de blir stämda upp över öronen och att alla drabbade får en del som kompensation!!!

Jaha nej herregud nu har ju DH börjat!
ses puss puss

Tack snälla EG!!!

Tack snälla EG för dina kommentarer, det värmde och kan nästan acceptera min nya ålder haha!!

Sitter och har lunch nu och ska kolla på idol från i fredags. Jag bara måste se det verkar kärlek bannemej haha

Just nu är C ute och visar  för en dam som har en "expert" med sig. Riktigt kul att lyssna på vad hon har att säga!!!
Vad tusan är vi då kan man ju undra hon tycker hehe.

Nu står hon och dissar Lars.... Va f-n hon vet ju inte vad hon snackar om. TANT!!!

Jaja nu är det matdax!

puss puss

Att kunna läsa i en telefonkatalog??? Eller???

Förresten. jag måste bara tillägga en sak!
Alltså börjar man bli gammal eller är det inte för jäkligt. Mina kära två kollegor Sabina och Catti de är strax över 20. Så jag vänder mig till er i denna åldern och undrar om det är helt normalt att inte kunna titta i en telefonkatalog. Visst att allt finns på nätet idag, men man måste väl ändå kunna slå i en katalog.... Eller????
Jag fattar inte att man inte kan slå i en vanlig telefonkatalog........ Men som sagt man är ju snart klimakteriekossa så vad vet jag??!! =)

Åsikter tack!!! (ja om telefonkatalogen, inte min ålder hahahaha!!)

Puss puss

DIVA!!!!!

Jo så var det kväll igen... Mår jag bättre NEJ... Skit oxå. Men man måste ändå upp och arbeta!! Jaja det går väl med lite alvedon.

Jag måste gå in och kolla idolsidan, och se uppträdena från i Fredags. Det var ju för tusan tema schlager.... Jaha så naturligtvis missade jag det. Det jag inte är ledsen för att jag missade var att perrelli var där...hm gillar inte henne, jo hon sjunger bra, men är en riktig diva tycker jag. En gång när syrran och jag var på domus, det var när hon hade vunnit -99, då kom det nån gående mot oss med 2 karlar efter sig. Vi kom gående mot henne och snackade och ja var allmänt uppe i handlingen, tror ni hon flyttade sig, NEJ hon gick rakt in i syrrans och mina axlar vi vände oss och undrade vad tusan det handlade om, då såg vi att det var Charlotte Nilsson, som hon hette då..... Bra sätt att charma sina fans...... J-A DIVA!!!!

Så då var det sagt hahaha, Nåt på tv ikväll??? nej... Jo förresten det är ju prison break. mmmm ska bli kul att se hihihi!!

Jaha neh nu ska jag gå in och ta ett gott bad och hoppas det känns bättre i kroppen sen!

See you
puss puss

Tur det finns människor som ser det bästa i en idol!!

Vad skönt att det finns vissa som gillar normal musik och ser det bästa i sveriges idoler hihi!!

Idag blir det inte mycket bloggande. Mår skitkasst. Förkyld långt ut i fingerspetsarna... TRIST!
Men man måste ju vara på G ändå när man har två huliganer!!!

Ses
puss

I LOVE LARS!!!

Måste bara tillägga att Idol Lars är en go kille. Alla bara klankar ner på honom, han vill inte det och han vill inte det. Ja men han är ju kvar i idol så bra måste han ju vara!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

I LOVE LARS!!!!

GODMORGON=)

God morgon! Vilken härlig dag! Solen skiner och man mår bra! Det var konstigt för igår på festen så drack jag ju som jag brukar men jag kände inget! Vilket är väldigt skönt idag i och för sig!!
Så nu har jag haft sovmorgon och ska äta en god frukost! Maten vi fick igår var helt underbar. Kyckling som var fylld med soltorkade tomater och fetaost. Sen till erfterrätt fick vi pannacotte HAHAHA!! Samma meny nästan som i FRedags. Lustigt, men det gör ju inget för det är ju helgott!!

Nu ska jag gå och käka frukost med min kära Henke!!

Ses sen
puss puss

Rätt lugnt för mig iallafall hahahaha!!

Ursäkta att jag inte hunnit att blogga mina kära läsare!! Men det var en hektisk dag igår. Efter jobbet åkte jag hem snabbt och gjorde vid mig sen cyklade jag ner till Catti. Det var ju jobbefest!! Vi hade lite hejdåfest för Catti som ska till Thailand i 3 månader.....mmmm.
Hon bjöd på helt underbar mat!! 3 rätters. Började med ostbricka, sen kyckling som var rätt hot! Men den var helgod. När hon serverade den var den rå från början hahaha, men den åkte in i ugnen igen och då var den helgod!!!
Efterrätt blev pannacotta(hjälp svenskaläraren!!!! hihi) och det var oxå jättegott. TACK så jättemycket CAtti!!

Det blev ganska sent, men rätt lugnt för mig iallafall hehe! Puss på dig!!

Nu ska jag på nästa jippo, det är hlloweenfest nr 2. Jag ska ha samma kläder på mig, men denna gången ska jag beté mig haha! Inga hemska foto på facebook, bara helt roliga sådana hihi!

Ja så nu måste jag lämna er igen tills imorgon. Jag vet inte när jag skriver för jag hoppas på sovmorgon!! Barnen är iväg inatt så man får ju passa på!!

Ja så ha en riktigt trevlig halloween så ses vi
Buuuuuuuuu hehe
puss puss


RSS 2.0