MALMÖÖÖÖÖ!!!

Då var det en ny härligt solig dag!! Lördag!! Vaknade och HELA familjen var hemma , det var såå fantastiskt mysigt. Men sen var det först Henkes tur att ge sig iväg, och sen Albin till fotbollen och nu sover Ludvig och plötsligt sitter man häär själv.....

Ikväll bär det av mot MALMÖ!! Ska ju se melodifestivalen!!! Ja kollade igår med Albin på bobster på barnkanalen, där gjorde de ett reportage om alla artisterna som ska vara med idag! Det var riktigt kul så är man ju lite förberedd oxå hihi!!

Så om jag inte bloggar mer idag vet ni varför, men ni kan ju alltid kolla in tv ikväll och kanske få en glimt av mig och Henke där haha!!

Ses
puss

HUVUDVÄRK IF!!!!

Shit vad jag har ont i mitt huvud jag vill bara hem. HAr tagit tablett, men vad hjälpte det?!!!
Nu sitter jag och väntar ut de sista minuterna här..... Chefen har en undersök, nu i sista minuten, så han är med måttligt glad!!

Ses
puss

Kul att det finns så många mansgrisar haha

Okej, jag var inne på facebook igår. Jag höll på att tvätta upp all tvätt som vi hade smutsat ner i helgen, det blir ju en del med fyra personer haha!
Ja så ändrade jag min status till "tar mig igenom ett berg av tvätt"
Ojoj vad det skapade kommentarer, av Henke först. Han skrev "bra älskling du sköter dig" och naturligtvis var det en rad med "roliga" kommentarer på den.... Men man får ju bjuda på det. Det enda jag skrev var att det kändes verkligen skönt att man är så omsvärmad av mansgrisar hehe!! Kul att man kan underhålla andra !!

Petra är här idag jippiii!! Bara det att de har jätte mycket att göra så det hinns liksom inte att snackas så mycket :(
Men vi tar oss tiden hehe!!

Ses
puss

HEEEEM!!!

Åhhh jag käner bara att jag vill hem nu. Madde gick nu så jag är singel.... Men jag har inte långt kvar nu.. jag längtar bara hem till busungarna och MAT hehe!

Nu kom jag att tänka på att jag ska ju för tusan till melodifestivalen i Malmö på lördag HAHAHA!!!! KUL!!!
Det kommer bli häftigt att få se en livesändning i TV !!!!! Så sätt på inspelning så ni kan se om ni ser oss haha

Jag måste ringa min mamma, har inte pratat med henne på dagar, jag vet iallafall att hon jobbade igårkväll!! Tur man har lite inside info där ute!!!

Ses
puss

GAAAAAH

GAAAAH.... JAG ÄR GODIS SUGEN........... GRRRR

INA KOMMER IDAG !!!

Har lunch nu! Men idag ska Ina komma och vara konsult till vårt nya avbet system!!! KUL!! Ska terra henne med frågor till tusen hahahaha!!

Igår var hela La Familja och klippte oss! Barnen skulle ju klippa sig först det gick jättebra!!! Sen visste vi inte om Linda orkade med sin STORA mage (snacka om höggravid hihi) men hon höll ut så både jag och Henke blev snygga igen hehe!! TACK VÄNNEN!!! Sen jobbar inte hon mer innan bebben kommer, sen är det VÄNTAN OCH VÄNTAN som gäller!!
SÅÅÅ SPÄNNANDE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nu ska jag kolla Facebooken hehe
puss

VIGGO!!! Gullunge!

Sitter just nu och lyssnar på PINK HAHAHAHA!!! Måste ju lära mig ALLA låtar med henne nu!!! Men det är ju ett tag till så det ska nog gå bra!

Åhh vad spännande nu är det snart dax för Linda och Henke!! Lilla bebben kommer snart! Jag har tippat på att det blir en flicka, bara känns så. Sen drömde jag för ett tag sedan att det blev en liten tösabit!!!
Linda ska klippa pojkarna ikväll de är så långhåriga nu så jag skäms! Jag och Henke är oxå långhåriga, men vi klarar oss ett tag till. Stackars Linda har det jobbigt att stå upp en längre tid nu med sin fina mage!!! Kan bara säga att jag förstår dig verkligen vännen !!!

Jag blev lite orolig för lilla mamma, Ina ringde och frågade om mamma varit sjuk?? Vet inte?? Men de hade inte sett henne på ett tag och det var nerrullat i sovrummet och bilen hade inte varit ute..... Lilla mamma är du sjuk????
Måste ta och ringa dig Puss

Nu är det äntligen bestämt!! Chaalie ska inte heta Chaalie utan Viggo!!! Men det passar verkigen det oxå, ni kan gå in och kolla på http://fodda.nu  och kolla på gossen gavelfält!! SÅÅ söt! Måste få träffa honom snart om bara den här förbaskade förkylningen kunde ge med sig!!!

Jaja nu kallar jobbet!
ses puss

Fettisdagen!

Helloooo!!
Idag hade vi fin fint besök på jobbet. Catti OCH Ina kom!! ÅHHH vad jag saknar er flickor hihi.
Önskar man kunde fixa allt !!!

HA vet ni var jag ska i Nov!!! Titta på Pink !!!!!! Japp jag har blivit värsta rock baben nu hahaha! Förutom en liten down nästa helg då melodifestivalen kallar! Menn annars så hihihihihi
Ska bli jätte kul faktiskt!!! Jag får väl ha lite tips av rockbaben själv Carro !!!! Hon får göra en sån där rock makeover hahaha på mig!! Helt sjukt kul ska det bli!!

Idag är det fettisdagen så man får väl fylla ut fläsket lite till och äta en smarrig semla!!!!

ses puss

WOW WOW WOW

Åhh vad jag är trött nu!!! Efter en hel dag på resande fot så... MEn OJ OJ OJ vad häftigt det varit!

I Fredags så åkte vi till Stockholm, Henke fyllde ju den dagen. När vi kom upp så installerade vi oss i Lottas Pojkvän Daniels lägenhet. (Lotta är Henkes kusin). Sen gjorde vi vid oss och gick ut och åt på en helmysig restaurang som heter Högbergs. Mmmmm VILKEN god mat!! Henke undrade hela tiden om det skulle komma fler?? Ska vi vidare sen. Jag svarade då NEJ! Men jag tyckte lite synd om honom att han trodde att han "bara" skulle ut och äta på sim dag.... Han trodde det skulle hända nåt mer.... DÅ tog jag fram paketet som jag slagit in så fint hihi.
Han öppnade. Där var ju en biljett til ACDC!!!! GISSA om han blev glad eller!!!!!
Men det var ju till konserten på Söndagen så de blev en evig väntan hihi!
På Lördagen sen gjorde vi city!! Vi var på vasamuseet(som alla andra turister!!) och vi gick längs med strandvägen !! SÅÅÅ fint var det, det var underbart väder oxå, solen sken och snön låg fint!! På strandvägen så mötte vi några kändisar hihi. Hon som spelar Margareta Oberg i Beck (jag tror det är Marie Malmsjö). Sen stötte vi på hon i Äntligen Hemma (Lolo Carter eller nåt??) Hon som brukar inreda och har så stora läppar hihi!!
Vi tog oxå en sväng till Östermalmstorg. Där var vi i saluhallen, med en massa färsk varor, häftigt! När vi gick därifrån stötte vi på Christer Sandelins!!! Jajamensan!! Jag såg honom och tappade andan och vände mig mot Henke och han stod som ett frågetecken och undrade vad jag höll på med haha!! Vi åkte sen ut till Naturhistoriska museet. Där tittade vi på en film om rymden. Man låg ner i stolarna och tittade upp i himlen som var som en stor kupol över oss COOLT!!
Sen var det sen eftermiddag och vi var helt slut. Vi bestämde oss för att beställa mat hem och götta oss hemma !!!

På Söndagen var det HEMSKT väder. Med snö snö och blåst pulsade vi till Gamla stan. Var ju tvyngen att se detta!! Men det varade inte så länge för vi frös häcken av oss. Vi hade gått en bit och fram till enstor byggnad. Jag sa oj vilken stor byggnad, vad är detta, mäste vara nåt statligt! Kanske rådhuset?? Vi gick runt hörnet och OJDÅ!!! Det var ju kungliga slottet hahahaha. Så det såg vi oxå!!

Efter en del frusna händer och fötter så åkte vi till Kungsholmen och hälsade på kusinen Lotta och snälla Daniel! Vi bjöd på lite fika och fick lite varmt te och kaffe!!
Sen bar det av hem och gjorde vid oss för den stora konserten!!

När vi kom dit blev jag stum. Aldrig trodde jag det var så stort runt omkring globen. Har ju aldrig varit där! Men vi hittade in och kom fram rätt!

Alltså alla ni som drömt att åka på ACDC konsert kan jag säga att ni ÅNGRAR er bittert! Jag som ändå inte är ett jätte fan av den musiken tyckte det var så mäktigt och häftigt att få sitta där och höra allt detta live! Ett tips är att om ni någon gång vill se nån så tveka ALDRIG det är verkligen värt det!!! SHIT vad bra det var!!!

Så nu finns INGA fler hemligheter hos oss! SKÖNT!! Vi har smusslat och donat så det räcker nu!!
Men KUL och härligt har det varit!! PUSS ÄLSKLING!!

Ha det gott så hörs vi puss

Hemgång snart Jippiiii

Åhhh nu närmar det sig hemgång!!! JIPPIII
Ska hem och packa det sista sen ska vi köra och lämna barnen hos mormor. Hon var så hygglig och bjuder på thaimat mmmm!!

Jag är nog lite spänd nu för imorgon hihihihi TJATA jag vet , men jag måste, kan ju inte tjata hemma som jag brukar hehe!!

Ses puss

ÄLSKLING Du blir 30 imorgon!! Vad ska hända imorgon nu då??

Då var det snart dax!! Nu har jag middag, och sen är det bara nån timme kvar innan jag slutar!!! Och imorgon är det Henkes 30 års dag!!!! Ska bli spännande hehehehehehe!!!

Igår hade jag en säljare inne och traggade med mig. Han var ju snäll som gav lite presenter. Tröja, tidningen glamour eftersom Örgreen gör reklam i den. Idag tänkte jag läsa den. Den är PUTS väck. vi kom fram till att chefen måste tagit den med hem..... Kul! tänk nu om jag hade köpt den själv då!!! Dessutom fick JAG den av snälle Claes!!!
mmm nåja!!

Knappt avis blev jag när Henke och Albin berättade att de varit och åkt skridskor!!! De tänkte åka nere på sjön, men det var tydligen ingen bra is, så det blev ishallen. Först hade Albin inte kunna stå knappt, Henke hade förklarat och Albin kämpade. Sen hade de en välbehövlig paus och efter det åkte han SJÄLV!!! Det har han nog ärvt av mig! HAHAHAHAHA!!

Ses sen
puss

KRYA PÅ DIG INA  (du slapp ju jobba idag iallafall hihi) PUSS

TRAGGA!

Äntligen ska jag snart hem. Har haft en säljare här nu i eftermiddag som har traggat och traggat. Jag blev ju aldrig av med honom. Jag har varit själv oxå så han har kört sitt race och följt med mig som en svans. Men han var trevlig visserligen, men för traggig hehe!

Åh jag tänker bara på Chaalie, tänk att jag snart ska få träffa honom, man har ju bara sett mammas mage och känt en lite spark, för han var ju rätt lugn därinne hihi!

jaja nu ska jag åka och hämta barnen hos farfar och farmor (x3 hiihi)  och fira chaalie med lite scones och te som svärmor bjuder på mmmm!!!

ses
puss

VÄLKOMMEN CHAALIE!!!

ÅHHHHHHHH Denna dagen blev ju den bästa iallafall!!!!
GRATTIS GRATTIS Pappa Chrille och Mamma Elin!! VÄLKOMMEN CHAAALIE!!!
Fick ett samtal precis av Chrille. Är ju på jobbet så jag svarade som jag bruka; -Optik det är Camilla
-Nu har Chaalie kommit.
- VAAA
Chaaalie är här nu.
Innan jag kopplade och då kom tårarna!!! LYCKLIG det blir man en söt lite blond kille med blå ögon. Det hade gått snabbt från första värken imorse vid 5 tiden till halv två tror jag han sa som han kom ut. ÅHHHH Jag är så glad för er alla tre!! Måste ju berätta för Albin att han fått sin första KUSIN!!! Och GRATTIS Henke du är ju FARBROR Henke nu hihi!

GRATTIS GRATTIS GRATTIS IGEN!!!
PUSS PUSS

PENGAR PENGAR SKIT SKIT

Det var ju självaste tusan , nu har jag gått och blivit förkyld, bombförkyld oxå, passar ju bra till i helgen SKIT oxå!
Jaja det löser väl sig, det finns ju alvedon och nässpray!!

Och så har vi fått en fin räkning från volvo. Försäkringen och en anna SKIT!!! Jag kan inte nu jag pallar inte.... Men det är bara att bita ihop!!

ses puss

miniinlägg haha

Varit hemma på lunchen och ätit, min familj var oxå hemma så det var mysigt. Men ingen lugn stund hehe. Men jag slutar ju tre idag så det är ju gött!!

Ses måste jobbe nu hehe

puss

STÄDA på jobbet SKIT!!

Japp nervig är han min Henke hihi!! Igår skickade han sms hela tiden och påstod att han vistte var vi ska....
men det kan han inte gissa!!! Han är för söt, han försöker psyka mig till att säga men så lätt går det inte hihihi

Sitter på jobbet nu och lyssnar på morgonzoo samtidigt, de är bra man blir liksom glad såhär en vanlig tisdags morgon.
på Tisdagar så städar vi av här på jobbet på morgonen. så det var dammsugning som gällde när jag kom, efter det så skriker man efter en dusch! SKIT är det

Nu ska jag jobba lite hehe

ses
puss

Hatar datorer när de inte funkar!!

Äntligen inne... Ska det ta sån tusans tid ..... Jag blir trött på det. Jag hatar datorer när det inte går som det ska. Få sitta och vänta och vänta BLÄÄÄÄ. Men nu är jag ju inne iallafall!!

Idag har varit en dag som varit RÖRIG. Mycket på jobbet, och jag är liksom snurrig med allt jag har i huvudet. Och jag kan ju inte avreagera mig hemma heller, för han får ju inte se mig sån........Hur menar hon nu tänker ni!!!
Nja jag måste ju erkänna trots det är väldigt töntigt så har jag nog tusan lite "resfeber", eller lite nervös hur det kommer bli... hihihi  Åhhh vad jag vill dela mina tankar med er nu....Några av er vet ju, men tyvärr resten ni får vänta sorry......

Nog om det nu!
Jag ska ut i soffan nu och lugna ner mig oc ta en god kopp te och sen bara slappa, vet inte om det är nåt bra på tv men vi får se!!
OJ, jag kom just på. ONSDAG!!! JIIIIIPPIIII  Då börjar ju Grey igen!! HURRAAA Längtar redan dit!!

Nej nu kallar teet!!

sov gott mina vänner
puss

Henke har ingen koll hahahahahahahaha

En ny dag på jobbet, men snart är den slut!!! Skönt, jag känner jag börjar få huvudvärk så det ska bli skönt att sluta fem!!

Idag är det packning, lite, som gäller. Måste ju greja lite med sånt som Henke inte får veta hihihi!! Jag bara vet att han kommer bli glad för vår lilla resa!! HIHIHIHIHIHIHII
Han är nog rätt nyfiken, för han har öronen på högsta spänn men säger inte mycket eller frågar...Det är typiskt Henke när han inte har kontroll haha!! GÖTT!!!

Ja nej nu ska jag jobba på med det sista innan hemgång!!

puss

Bolt!!

Guuud vad tiden går, klockan är ju redan halv sju, jag skulle behöva åtminstone 2 timmar till ikväll, men det går ju tyvärr inte....
Igår var vi på bio. Jag Albin och Henke. Vi kollade på BOLT!! Tja den var väl ganska okej, men inte riktigt i klass med Bilar. Men den hade ju sina roliga stunder!! Det var en katt med i bilden som blev kompis med Bolt (som är en hund) hon hade ju sina roliga skämt!!! Så den är verkligen värd att se.

Nu undrar jag verkligen när Chaaalie tänker komma, ska han ligga där så Henke får rätt?? Ända till den 20 Feb.... Nej det får vi verkligen inte hoppas. Stackars mamma Elin och pappa Chrille!!! Nu har han låtit oss vänta länge nog, med fem dagar extra, och det lutar ju år sex dagar nu.... KOM IGEN NU CHAALIE!!!

Idag har jag och barnen varit hos mamma. vi blev bjudna på middag och fika, chokladbiskvier som mamma gjort själv, mmmmmm de är godast i världen!!!

Nu väntar Albin på att vi ska äta dajmtårta, det är Henkes för att han fyller 30 nästa helg, men han är inte hemma utan sitter ute och huttrar i ett jakttorn, så han får ju skylla sig själv!!! hehehe

ses puss

KRAM!!

Först skulle jag vilja ge ett VARMT välkomnande till CATTI!!! Välkommen hem vännen!!! Måste kännas skönt att vara hemma i världens metropol!! hehe

Nu börjar snart melodifestivalen och jag snodde datan från Henke som blev kinkig för det...  får väl skriva av mig och ge honom den ......igen...

Har ätit god alla hjärtans dag middag med fläskfile och potatis i ugnen!!

en stor ALLA HJÄRTANS DAG KRAM till er ALLA!!!

puss

En seg fredagskväll...

Okej då sitter man här och väntar på lets dance reultatet! Henke har somnat i soffan och barnen sover som stockar!!

Jag är oxå trött så det blir en tidig fredag. Det har varit en lååång vecka, med mycket jobb och snö... Och inte att förglömma en evig väntan på Chaaalie. Barnens lilla kusin som komma skal!!! Men frågan vi alla ställer oss NÄR???
Nu verkar u mitt tips vara ute, det är bara 2 timmar kvar innan den 13 är slut så jag tror inte det hinns med idag! Men imorgon kanske, på alla hjärtans dag!! Hade ju varit häftigt!!

nej nu ska jag kasta mig på soffan igen hihi!

puss och godnatt

PUSS

Åhh jag vill hem nu. Jag känner mig helt slut. Jag slipar lite för att få tiden att gå, slutar fyra idag GÖTT!!!

måste gå igen men jag ville bara vara stödet!! TÄNKER PÅ DIG IDAG INA!!! Det går bra ska du se! Aldrig kul att gå på begravning, men det finns många axlar att vila mot!
Puss

Nostalgi

Jag fick en kommentar av tant carro innan, att hon inte heller fattar att Albin ska börja skolan. Hon kom då att tänka på en gång när han var liten. Han var väl ca 7 månader eller nåt. Carro var hemma hos oss och slappade med en grogg eller två!!! Hon höll Albin mot sig och pratade och busade med honom. Han var med på det hela, MEN det blev för mycket för välling magen så han kräkte rakt ut, och det träffade rakt ner i Carros urringning HAHAHAHA, Herregud vad roligt det såg ut hihhi, Albin var pricksäker redan på den tiden hehehehe!!!!

Nu är jag själv på jobbet. Men det är ju bra en stund innan stängning gött!!

Jag är lite pirrig över surprisen till Henke!!! Jag vill så gärna berätta vad det är men kan ju inte.....hm skulle såååååå gärna vilja, häcken spricker ju på mig snart hihihi!! Men allt är klart nu in i minsta detalj hehe

Ja nej jag får väl jobba lite oxå hehe

ses
puss

Han dog i pannrummet!!

HAHAHA, Vi tog den lille jäkeln i natt!!! Han dog i pannrummet hihi. Men jag tror det finns en till så jag hoppas den är väck när jag kommer hem ikväll. Men jag har sovit gott inatt med STÄNGD dörr..

Nu ska jag äta, jag är vrålhungrig.
Igår var vi ju ute hela eftermiddagen och Ludvig hade roligt. Men på förskolan påstår de att han hatar vara ute...hm. Ja kanske för att han inte tycker om att gå rundor själv....eller så är det att han inte får all uppmärksamhet hela tiden. Han är ju ganska krävande när det gäller det. Så det är ju ganska nyttigt att han får vara där!!! (hård men rättvis hihi)

Fick första lappen ang skolan. Ja min lilla Albin ska ju börja skolan till hösten. Så nu drar det igång med besök och indelning av klasser!! Jag hoppas det kommer gå bra....eller jag VET det kommer gå bra, det är väl mer jag som är nojig!!!  Jag ska försöka dölja det för Albin......min lille Albin.......

MAT TAJM!!

puss

Möss i huset BLÄÄÄ

Okej sjukt vad det tog tid att komma in och få börja skriva. TRADIGT!!
Nåt annat trist är ju denna VÄNTAN!! Jag undrar om inte mamma Elin snart spricker!! Hon växer och växer men ingen Chaalie vill komma ut.....

Slutade klockan tre idag, efter det körde vi hem och var ute i snön hela eftermiddagen. Vi byggde snögubbe, snölykta och var på backen. Skottade den STORA uppfarten gjorde jag oxå det känns nu kan jag säga!! I sådana här lägen så ångrar jag bittert att vi byggde så stor men för det mesat är det bra hehe!

Idag ringde det en säljare till jobbet. Hon försökte sälja hälsokost.... Illa att man ringer företag nuförtiden oxå, HAHAHAHA
Nej nu får jag sluta vara elak mot dig INA!! Ska försöka få folk att förstå att det är bra med hälsokost så du kan tjäna lite pengar hihihi!!

Nu tänkte jag krypa till kojs. Om jag nu kan sova inatt....För natten till idag var hemsk. JAg vaknade av att det prasslade intill min säng, tänkte inte så mycket på det först, men vaknade helt när jag kom på att vi har en mus i köket på natten. Mycket riktigt, den har varit där.... TVI BLÄÄÄ ÖRK! Det är så äckligt att det kliar i hela kroppen när jag tänker på att en äcklig musjäkel varit i SOVRUMMET.... Nu har Henke satt upp musfällor överallt, så det blir kanske en morgon som Emils i LÖnnebergas pappa fick uppleva, med tårna i en fälla hahaha!!  Nej inatt ska den DÖÖÖ!!

Sov gott mina vänner så ses vi imorgon
puss

Vit dag!

HELLO!! Vilken morgon man vaknade till. Helt vit MASSOR med snö....... Vad tycker vi om det??? NEJ tänkte jag vill ju ha vår nu. Jag hade inte räknat med att det skulle bli snö nu, jag har ju fått en massa tulipaner och vårkänslor.....
Men nej nu kommer det snö...... SKIT....
En poitiv sak är ju barnens tindrande ögon när de vaknade. MAMMA MAMMA kolla snö!!!  Kan vi åka pulka till förskolan???
NEJ sa jag inte så tidigt på morgonen, herregud man måste ju vakna först hihihi
Men jag slutar ju tidigt idag så det blir ju en sväng till backen och några åk !!!

Idag så har vi en hel del att stå i här på jobbet. Jag måste slipa och det ska städas dets er för J-T ut här, med alla grejor överallt, PANIK... Men det får man ju ta när det är lite lugnare!

Ses
puss

Nåt företag det år bra för i finanskris och allt!!

Okej då var det kväll igen och det vankas oväder! Stackars de som pendlar som inte kommer till jobben imorgon....hm vad synd haha!!

Ikväll jobbade jag till 18, chefen fick gå hem idag igen för han var krasslig, tusan tänkte jag kanske han smittar. jAg kan inte bli sjuk, ska ju åka iväg om 2 veckor!!!
Men det ordnade sig det var inte så mycket kunder, utan jag kunde fixa lite med allt som skulle göras i verkstaden.

Ludvig sover som en stock, och Henke sover som en stock. Han jobbar ju mellan 6.00- 18.00
Tro det eller ej men de får jobba över för de har mycket att göra, mitt i kris och allt med alla varslingar så jobbar han över GÖTT !!
Skönt att det går bra för nåt företag iallafall!!!

Nu håller jag på att plocka fram till imorgon sen ska jag krypa till kojs, Det blir MYCKET imorgon på jobbet!

Sov gott mina vänner!!

CHAAALIE KOM NUUUU KRAM

Godmorgon

Godmorgon!! Idag skulle det hända!!! Den 10 feb skulle barnen få en kusin, men det är lugnt än så länge vad vi vet!!!
Jag tror ju att lille Chaaalie kommer på Fredag, det har jag känt på mig ett tag så jag tipsade att det skulle bli då. Det börjar ju närma sig, synd vi inte satte pengar hihihi!!

Har mycket på jobbet idag oxå, men man hinner alltid blogga lite haha!!

Ses puss

Godmorgon såhär en Måndag!!

Godmorgon!!
Vad det var segt imorse. Jag råkade ju hamna i beck filmen som jag har set, men kommer ju inte ihåg vem som gjorde mordet. Så jag var ju tvungen att titta klart!!
Men nu är man här på jobbet och barnen är tillbaka på förskolan så allt är i sin ordning igen!! Skönr tycker jag, nu rullar det på. Det är ju mindre än 2 veckor nu tills Henke tar steget över gränsen hihi. Då ska vi ju åka iväg, kan tyvärr inget säga ännu hihihihihihi!!

ses puss

Melodifestivalen 2009.....KATASTROF!!

Oj oj vad kommentare jag hade fått, vad roligt, man blir så glad!!
Och Catti vad kul att höra att du lever hihi, snart kommer du hem!! Ska det inte bli lite skönt iallafall hehe.

Igår hade vi ju middag för Henke med familjen. Vi åt lax och päror hehe! Det var jättegott. Men det blev rätt sent, så idag fick vi stå vårt kast och plocka undan allt som blir efter  ett kalas....TRÅKIGT, men det var det värt !!

Hade ett halft öra med i melodifestivalen såklart, men vad i hela friden var det för MÖG?? Hur i Helskotta kan de ändra reglerna så, det var ju helt förvirrat och stressigt, och den där hyperaktiva stressade Petra Mede var ju katastrof, hon är HEMSK. Synd att förstöra denna folkfest med sånt dravel....... Och åter igen SVENSKA FOLKET VAD SYSSLAR NI MED??????? Caroline af Ugglas, jag menar HAAALLLLÅÅÅÅÅ.... Hur tänker ni, hon är ju helt ....jag saknar ord så hemsk hon är, men hon gick till andra chansen... JAG FATTAR INGENTING....
Det ska ju bli kul att få komma iväg och titta på detta men INTE Petra Mede USCH!!!!!!!! Jag kan inte fatta att det ska vara så nu med reglerna .....det var ju konstigt tyckte jag hur man skulle rösta hela tiden .....nej jag är missnöjd, synd synd synd....

jaja jag får se på Lördag, kanske det är bättre då??!! Men jag tror inte det händer om inte Petra Mede tar ett kilo valium och taggar ner!!

Nu kallar vistt disken igen.....

ses puss

Fredags flum hihi

Shit vad mycket vi har att göra nu på jobbet, men det är faktiskt kul!!  Vissa tror vi inte har så mycket för att jag skicka sms på arbetstid, men jag är kvinna och kan göra två saker samtidigt!!

Så var det Fredag igen och imorgon, om alla är friska så ska vi fira Henke lite ska bli mysigt!
Idag var det riktigt kul att jobba, Petra var på guldsidan och vi har haft lite fredags stämning som förr i tiden, så man är lite flummig och GLAD hihihihihihi

När jag kommer hem så är det tacos som serveras SÅÅÅ gott det var längesen! Så blir det Fredags mys med lite gott hihi och kanske lite Let´s dance!! Hoppas Kitty åker. UT MED KITTY!!!

Så ha det gott
puss

HUVUDVÄRK IF

Åhh jag hatar detta. Nu har jag haft huvudvärk i ....ja jag vet inte många timmar iallafall. Jag vill inte, jag hinner inte ha detta skit. Vi ska ju ha middag här på Lördag,visserligen har vi gjort det lätt för oss med mat och så, en vad tusan det är skit om man är kass..

Jag pallar inte sitta här mer nu, jag ska gå och trycka i mig några huvudvärkstabletter och glo på tv, om jag kan, sen kurrera mig för imorgon, måste ju jobba då!

Sov gott puss

Frisk igen (så gott det går iallafall haha!!)

Då var man tillbaka i verkligheten igen. Herregud vad dålig jag var igår, Jag mådde skit i magen, blev en del toa besök.. Men det var nog inte maginfluensa, för jag fick behålla maten, men man vet aldrig det kanske va en släng av det...
Men idag har jag mått bättre. Så imorgon ska jag jobba!
Börjar inte förrän elva, så innan det så ska jag och Albin handla. Han ska på party på Lördag hihi! Japp hans kompis Alex fyller 6 år, så han skulle ha party (mellan 14-16) så vi måste köpa en present. Vi ska oxå förbereda handlingen inför Lördag kväll då Henkes föräldrar och morföräldrar min mamma och mina morföräldrar och våra syskon kommer och ska äta lite och fira Henke litegrann! Vi ska ju inte fira oss men de ville ju komma ändå!

Så det har inte hänt så mycket mer än att Ludvig har hög feber och MÅNGA prickar. Särskilt runt och inanför blöjan, det är så jag får kalla kårar på ryggen när jag ser det. Jag tar potatismjöl på varje gång jag byter på honom, och det funkar kanon!! Så det är ett tips om man har blöjbarn med vattenkoppor, det torkar liksom ut lite så det inte är så fuktigt och klibbigt där i när han rör sig!!

Så var det äntligen dax igen! På Lördag smäller det!! Melodifestivalen delfinal 1. Det börjar i Göteborg, hade varit kul att åka på det, där är många bra artister! Men jag är nöjd att jag ska få åka på någon överhuvudtaget!! Så Malmö får det bli!! 
Det måste ju bli sista delfinalen......... Ja det är ju fyra så det blir det, och sen andra chansen.Eller hur det nu funkar, det är ju ett jäkla system det där. Så får vi se om svenska folket har fattat detta med musik nu!!! Men det tror jag knappt, när de rösta ut Robert Wells i körslaget .... DET säger ju allt det OXÅ!!!

Nej sov gott nu alla mina vänner så ses vi imorgon!!

puss

Vattenkoppor nr 2

Sådär ja då har Ludde oxå fått vattenkoppor och 38,7 i feber. Henrik har fått feber och jag är halvkass.... Visst är det härligt. Men tack gode gud för vi inte fått kräksjuka.... BLÄÄÄ

Vilken dag på jobbet... Så himla mycket att göra så jag hann ju inte med, och chefen säger det är dött i Jan....hm det kan jag intyga att det är det INTE! Men det är ju bra det!

Sen skulle jag vilja gratulera Ina till sitt jobb!!! GRATTIS!!! Hoppas du kommer att trivas, du kommer göra succe, fast vi inte kommer gilla om du ringer oss haha!! Telefonförsäljare va!!! Jaja du kommer bli bra på att möta krängda människor iallafall, men se det som en utmaning hihi!! PUSS

Nu har jag precis grejat med pengar och flyttat och donat och ändrat, allt för det ska fixa sig i slutet haha! Men fy vad trist det är och pussla... jag bra vill ha ett konto som bara växer och växer, som drar alla räkningar helt automatiskt och man behöver inte känna!!!  Men vem tusan vill inte det hehe!

Nej nu ska jag lägga den store busen, han står bredvid mig och leker rymskepp med badmintonbollar hahaha!!

Sov gott
puss

Mår kasst..

Vilken helg det har varit. Vi var på 25 års fest i fredags. Det  var jättekul!! Blev en del, men inte så man blev kass haha!
Igår gjorde vi inte mycket. Vi bara softade hela dagen!!
Idag har jag varit duktig och gjort 2 köttfärslimpor och massor med biffar som jag ska frysa in och ha sen när man inte pallar laga nån middag!! Då är det redan klart!!
Sen mår jag inte bra... Känner nåt konstigt tryck över bröstet, precis som det sitter nåt där. Jag är hostig och ont i halsen, så det är väl min tur nu.......

Måste gå in och kolla min facebook, har hört där ligger en massa kuliga bilder hihi!

ses
puss

RSS 2.0