KORV!!!

Nu känns allt bra igen!!! Jag ska ju snart gå hem hihi!!
Jag ska direkt till strandängen för korvgrillning och fotboll!! Ska bli mysigt!! Hoppas bara att det inte ska börja regna, de säger ju det, men vad tusan, man kan ju inte lita på de därhaha!!

Ses
XOXO

GRRR....

Okej, ny dag och nya tag. albin är hos mamma. Han åkte dit i Söndags och sen igår var de i Halmstad, med syrran och Johan. Idag skulle de ha mys dag, syrran,Johan och Albin. Ikväll ska han till fotbollen. Det är avslutning idag med grillning, jag sticker dit när jag stängt. Jag sitter här själv och grubblar på allt, ingen att tragga med..... Hela dagen är jag helt själv, det är ganska drygt.......

Imorgon så ska jag ut och gå med Carro vi halvfyra, sen bär det av en lite runda in till Killebom marknaden med barnen, de hade visst 50-70% rea på name it tjohoo!!

Ja nej man får väl gå och göra lite nytta!

ses XOXO

Hur står man ut...

Gött med helg!! synd bara att det redan är Måndag..... denna veckan är inte roig, jag jobbar till sex alla dagar utom Ons.:(

Jag skriver mer när jag pallar...

XOXO

HELG!!!

TJOHOOO, då var denna jobbeveckan slut..jag slutar redan klockan ett idag så det känns skitbra. Bara det att nu vet jag att jag har tre helvetesveckor framför mig, då ska jag jobba till sex nästan varje dag...

nu går jag hem!!

ses
XOXO

tröööööt.....gäääsp

Vilken dag igår...Hade världens huvudvärk när jag kom hem, så en liten lur och tabletter så var det lite bättre... Mormor och morfar kom och hälsade på oss, morfar sa att han saknade oss så mycket att han ville köra upp till oss gulle<3
Blev jätteglad!!!

Sitter på jobbet nu och är själv. Inte konstgt man blir störd av att sitta här och prata med en vägg haha!
Idag ska Carro hämta mina änglar på förskolan, ska bli spännande och se hur Ludde reagerar, men det kommer nog bli kanon, hon är ju trots allt TANT CARRO<3

Känns som om min kropp redan tagit semester, jag har ont överallt och är sååå tröööött gääsp....

Kom på att vi har en hel del 30 åringar på G!! Ola var vi ju hos på midsommar. Sen ska vi till Elin den 1 Aug, då har festen glittertema, spännande!! Vi fick en inbjudan häromdagen till Henke V, med färg tema och schlagerdisco :))
Synd bara att samma dag firar Sara H sin dag i Dylta, Örebro som jag oxå blivit bjuden till.....TYPISKT....hade varit sååå kul att gå. Men man kan ju inte dela på sig....

Säger så!
XOXO

Sol!!!

vilken härlig dag! Masssor med sool och värme, tänk vad kul för alla som har semester.....Men jag är inte bitter!

Ska gå och äta lite nu, har ingen lunch egentligen, men måste ju äta!!
Imorgon får jag storfrämmat på jobbet!!! Ina kommer och håller mig sällskap!

Nej nu kurrar det i kistan!
ses
XOXO

Tiden går tiden går!!

Grr duktigt irriterande att jag precis skrivit ett aslångt inlägg då slutar internet att funka så allt gick åt skogen....

Jo det jag skrev var att det var några dagar sedan midsommar, men tiden bara rinner ju på, och jag har lovat mig själv att sluta pressa mig så ni får lova att hålla er till det jag bloggar hihi!!

Igår så hade jag en helmysdag med Mamma och barnen. Vi packade ihop oss efter jag hade slutat jobba och sen åkte vi till stranden, och med stranden menar jag ÅHUS! det är riktig strand det. Jag var i sandviken en gång men där ju för tusan ingen go sand. bara hård äckligt blöt sand, nej Åhus ska det vara!!!

Det var helmysigt. Ludvig vägrade gå i sanden, men efter en halvtimme och lite lek så plaskade han vid kanten och blev genomblöt, men med ett leende på läpparna!!

Albin han lullade rundor och letade en massa saker, och hoppade i sanden!

Idag har jag varit HELT själv HELA dagen på jobbet, knappt trist eller.... Som tur var kom min älskling och matade mig på lunchen och höll mig sällskap!

Nu ska jag snart äntligen få gå hem! ska bli helskönt!!

Ses mina vänner och ???, sköt om er där ute i solen

XOXO

Midsommarafton!

Då var det midsommarafton! Bara ett halvår kvar till julafton haha!
Vi ska ju till Ola idag, han fyller 30 idag! Tänk att kunna pricka in det just idag haha! Ska bli trevligt, MYCKET folk blir det i alla åldrar!!

Nu ska jag gå och packa färdigt alla grejor och sen ska man färga håret!!


SES, GLAD MIDSOMMAR MINA VÄNNER<3

XOXO

GLAD MIDSOMMAR PÅ ER ALLA!! PUSS

ÄNTLIGEN!!! Vara 50 minuter kvar nu!!! Det är såå underbart att känna att man ska hem och INTE hit imorgon!!!

Den eviga frågan är ju VAD SKA MAN HA PÅ SIG IMORGON?? Jag tror det lutar åt en svart kjol som slutar vid knäna och sen.....hm..... det blir ett besök hos min favvistjej<3!!!

jaha så med det i-lands problemet så säger jag GLAD MIDSOMMAR till er alla!! Hoppas ni får en lika regnig dag som jag hihihi(tappat lusten att hoppas), ha så skoj! Själv bojkottar jag allt vad heter midsommar och går på 30-års fest istället :D

XOXO

Regna bort för tusan...

Idag har vi redan varit på Maxi och slåtts med alla pensionärerna!!! Men det var ganska ok faktiskt! Hellre nu på morgonen än sen ikväll då antar jag det lär bli en hel del!! Säger bara SJÄLVSCANNING!!!

Snart är det jobbdax! Jobbar till sex idag, trist värre...men det är ju sista dagen idag sen ledig lite !!!!

Jag hoppas såå på finare väder imorgon, vi ska ju till Ola som fyller 30 på en riktigt stor fest, visserligen i tält, men ändå....
Jaja vi får väl se...(jäkla Ina knappt avis på dig nu där du ligger på playan och vräker dig med en drink och en cigg...)

Ses
XOXO

hm....

Faan vad irriterande. bloggen har strejkat hela eftermiddagen.... Varje gång man ska blogga och publicera så har det försvunnit....mycket konstigt!
Idag blev det världens lyxmiddag! PG hade gjort kasslergratäng och god sallad till oss, t.o.m efterrätt!!! Det blev hembakad brownie med jordgubbar!! Det var sååååå gott! TAck snälla Petra!!

Idag var jag en sväng i SBG och kollade in exit till barnen, ja det blev en fin tröja till Albin till Fredag, Ludvig har en fin skjorta redan så den får han ha!!
Men lilla mamman deras får vara utan, inte ett skit jag hittade.....Så det där erbjudandet om att min favvisaffär får sig ett besök...ja det lutar nog åt det, om affären hinner öppna innan Fredag vill säga hihihi<3

Imorgon oxå sen är det ledighet!! Ska bli gött!!!

Ikväll har jag varit på utv samtal för Ludvig! Det var inget oväntat, han är charmig!!! (ingen nyhet hihi) han är trygg och .....ja han är ju mitt barn så vad kan gå fel hahaha!!!
Vi pratade mycket om hela situationen på förskolan och det drog ju lite i kroppen att kanske börja igen........eller??? hm....tåls att tänkas på riktigt!!!!!

Nej nu hör jag soffan ropa mitt namn, bäst att gå in så den inte väcker barnen haha!

Ses
XOXO

LÖÖÖVE Onsdag!

aaa...de tog lite tid att koppla där min vän hahaha!! Tänkte på min favvoaffär...Gina hinner jag ju inte till...:))
Men jag fattade nu hihi, jaaa lanske, ska kolla min egen först hihi annars hör jag av mig PUSS

Så då var det snart dax för favvodagen i veckan. Jag slutar klockan tre idag tjohooo!!!
Har en massa att stå i då men ändå!! Måste in till SBG och kolla om de har nån skjorta till Albin!

Nu ska jag gå och servera mina änglar frukost och sen bär det av till förskola och jobb!!

Ses
XOXO

NADA idag!

Sitter här på jobbet oc har NADA att göra! Har precis pratat med min trevliga svägerska hihi! Så där gick några minuter!! Mitt i samtalet så kommer det en KUND!!! WOW säger jag bara!! Sällsynta jäklar det där haha!

imorgon är favoritdagen på hela veckan, då jobbar jag bara till tre!!! GÖTT!!

Träffade Christina och Linn på byn idag, jisses vilka magar det är. Christinas är gigantsk!!! Så sööt hon är hihi!
Jag var och kollade in lite kläder idag...tänkte se om jag hittade nån fin klänning till Fredag då det är midsommar och Olas 30 års fest!! Men det gick ju åt skogen.... Jag hatar detta, jag vill  vara fin ju.......jaja det får väl bli naket eller nån sleten klänning från gardroben....

Ses
XOXO
(visst är det kul, älskar den förkortningen XOXO hihihi, känner mig ju nästan som gossip girl hihihi)

Måndag :(

shit...varför ska det kännas såhär varenda jäkla måndag??? Det ska vara skojigt...

Idag jobbar jag hela hela dagen, men det är bara en timme mer än det brukar så det är väl ok. ficl oxå veta att chefen nog glömt att jag har semester 17-18 aug, för Albin ska börja skolan då. Har har nämligen gett min kollega föräldrarledigt hela den veckan....jaha, tänkte jag. Han har liksom inte sagt detta, och jag LOVAR att han har glömt  att jag pratade med honom om det redan i Januari......men han har ju sagt ja, jag tänker inte jobba iallafall!!

ses
XOXO

??? Love ya<3

Hahaha du är ju bara för rolig ??? ;)

Igår var det en mysig dag. Jag och barnen tog oss en tur till Åhus stranden! Det var såå mysigt! Ja eller jag och Albin hade det mysigt, Ludvig somnade och sov sig genom hela tiden haha!

Idag har jag fått rycket. JAg har packat om alla barnens kläder som var på vinden och kastat en hel del och sparat det jag ville och resten gav jag till Viggo!! Sååå skönt att ha det gjort!

Nu ska jag gå och ta hand om en mycket trött Albin som lekt med Oliver HELA dagen, han är helt slut, han står bredvid mig nu och gråter av trötthet!!

ses
XOXO

Lördag!

Idag så skiter jag bokstavligen i allt vad heter tvätt och städ! Jag och ungarna ska åka till biltema och köpa ett nytt däck till Albins cykel, så vi kan laga hans punka!!
Sen ska vi köra till Åhus och gå lite på stranden och jag struntar i att det blåser lite hihi! Efter det blir det nog ett besök hos Viggo, Henke är ju där oxå och snickrar lite!!
Så där har ni vår dag!!

Jag har lärt mig något nytt av min vän!! Jag kan göra <3 <3 nu hihi!!

ses
XOXO

Åhh vad jag tycker synd om alla studenter idag:(

Så ÄNTLIGEN var det Fredag!! Just nu sitter jag själv på jobbet och har det ganska trist, alla mina kollegor(alla tre haha) är på student, eller nej inte den ena. Själv ska jag på student oxå. Men jag kunde ju inte vara ledig jag med. Så jag fick hoppa det på dagen, Jag önska så att jag kunde, Frida som går ut har gått på min gamla gymnasieskola!! Snacka om nostalgi om jag kunde gått. Hade varit sååå kul att komma dit och se allt igen. Det var ju ett tag sedan man själv gick ut!!

I helgen är det inte mycket planerat, det blir bara att greja lite. Jag ska upp på vinden och dra i alla lådor med kläder som barnen haft! Kanske man kan ge bort lite till kusinen så det kommer till nytta!!

Nee, om jag skulle ta och jobba lite....eller....kanske..hihi

XOXO

???........Jag vet vem du är!!

Du som kommenterade mitt inlägg om Grey med signatur ???, Jag vet vem du är! Jag vet var din brevlåda bor!

Så nu är det Torsdagkväll och jag sk absolut inte göra ett skit! Bara sitta här och dra något gammalt över mig! Det ösregnar och jag vill ha sommar!!!

Mamma ska åka till syrran idag, JAG VILL OXÅ LEKA MED DEM!!! :(
Önskar jag oxå kunde åka dit snart! Vill oxå mysa med god mat och syrran.........

Jaja, det blir till att kolla in CSI, tror det går på femman idag.
Nu ska jag gå och lägga Albin sen slänga mig i soffan!!

XOXO

George...Izzie....=(

Herregud, hur kan man göra ett så spännande program som Grey??
Fattar inte man kan bli så tagen av en serie...Men shit vad känslorna flödar nu...George...fan han få ju inte dö för tusan, vad skulle han hoppa och rädda nån för??? Och izzie får ju ta och skärpa sig, hon kan ju inte bara gå och dö...Men det var ju väntat att hon skulle försvinna, alla pratar ju om det hela tiden, men inte ett ord om George.... Man kan ju inte ta bort både George och Izzie på samma gång....ÅHHHHH vad detta blir jobbigt att behöva vänta en evighet..... FAAAN....GRR

Hur ska jag nu kunna sova då eller??
Ikväll ringde jag till Carro och ville ut och gå, men hon skulle ut och äta med några vänner...så jag blev medbjuden. Trevligt, mycket kul! Roligt att komma ut lite så, utan krussiduller och bara lite mat och gott sällskap!! TACK vännen(hjärta) =))

Så nu ska jag försöka gå och lugna ner mig och ova, en lång jobbedag imorgon!

Ses
XOXO

Favvisdagen Onsdag

Onsdag! Min favoritdag i veckan! Älskar denna dagen då man slutar klockan 15!!! Man har ju ett liv då!!

Idag ska jag eventuellt ut och gå, får se vädret faktiskt! Det är ju inte så himla kul om det är ösregn, då blir det bara gnälligt och man känner sig som en dränkt katt!!!

Lugnt på jobbet idag faktiskt så det är ganska skönt! Man behöver såna dagar oxå!

jobbet kallar, ha det!
XOXO

hm..regn??

Förresten jag glömde skriva att det regnar ju knappt ute idag hihi!!

DH idag jippiii

då var det snart dax för DH!! Tror det tyvärr är säsongsavsl. idag...men jag vet inte helt, så det finns hopp haha!

Har precis suttit och fixat med fröknarnas presenter! Det bli kanon! Skriver inte förrän imorgon vad det är, om ifall att det finns nån liten fröken som råkar gå in här hihi!

Nu ska jag duscha och sätta mig och riktigt längta tills imorgon...för visst känner man för att jobba ihjäl sig innan pension haha!!

Soc gott
XOXO

Tjohoo, prisa gud,skatteåterbärgningen är här"

"Tjohooo, prisa gud, skatteåterbärgning hahaha" Jippiii idag så har jag fått skattepengarna! Snackaom en glad surprise när jag ringde och kollade mitt saldo!
Men de ska ju ändå inte slösas upp, så det var inte så skoj, vi måste sätta in de på husakontot, men kanske lite kan jag ta hihihi!!
Sitter på lunch nu, i två minuter till!! HAr precis haft min chef över axeln, jag kände riktigt hur han sneglade på vad jag skrev, men HAHAHA jag har lunch, han ville jag skulle göra ditt och datt, men ICKE jag har lunch hihi

Ses
XOXO

Måndag...slut jippiii

Så var det kväll igen...Fattar inte var dagarna tar vägen??
Fick köra och hämta Henke påjobbet han har sträckt sig i ryggen när han klippte mammas häck!! Inte så skoj....Men bättre det än att han skulle ha feber och va förkyld, för det är ju pest för alla hahaha!! Då är det gnäll och "Camilla....hämta vatten" bara ett exempel hihihi!!

Jag längtar till semestern nu, jag behöver verkligen vara ledig!!

Imorgon ska jag fixa en present till förskolan, sen ska man jobba sista dagen med chefen innan han går på semester!!! Ja ni kan ju själva räkna ut hur det känns hihi!!

Nej nu ska jag hopp in i duschen, och krypa ner i soffan med en kopp te och bara va en stund....
ÅHHH VAD JAG VILL HA SEMESTER!!!!!

Ses
XO XO

stress stress

Tillbaka efter en stressig lunch. Jag har varit överallt... Råkade komma några minuter sent....hmhm
Jaja...det får ju inte hända igen...

Ikväll fortätter jag att stressa på. Jag måste köpa en liten present, sen måste jag lämna in filmen som vi kollade på igår..
Så är det...

Vad ska vi göra PG??? Tänk ut nåt nu!! Pallar inte mer nu!!


TACK!!

Då var det dax för bingen nu. Jag har precis haft en liten myskväll med film med min CArro. Hon hade hyrt en typisk oss film, high school film!! Wildchild hette den!! Rolig var den och lättsam och skön att titta på! Lite godis till det så blev det en toppenkväll!! TACK vännen för du kom hit puss!!

Efter mycket om och men så somnade Albin, han tyckte det var sååå orättvist att jag fick vara uppe med Carro. Han ville ju oxå det. Sötnos där, han försökte verkligen allt, "mamma,jag är hungrig, jag är nog sjuk, känner mig konstig och har huvudvärk" Haha han är för rolig han!!

sov gott allihop
XO XO

Något för ALLA att tänka på


Söndag igen:(

Så då var det Söndag igen...jobb imorgon. JAg är såå ....nej pallar inte ens...

Just nu är Henke och hjälper sin bror, Ludvig sover och Albin leker med Oliver hos oss. Så jag tog en liten tur till datan... Jag pallar inte göra nåt idag, känner bara för att krypa ner under täcket och bara va..... stanna där kanske i några veckor....

Funderar på att hyra en film ikväll och götta mig i nåt gott och sen ska jag sova, Henke ska jaga så det är ensamkväll... Barnen måste ju ändå lägga sig tidigt, förskola imorgon!!

jaja det var det för mig idag!

puss

:(

Kan någon hjälpa mig och bara försvinna........................................................

Måste höra den hela tiden......Jag är beroende hihi


Jisses vad denna veckan sa tjong.....men jag lever!!!

Shit vad det har gått fort, jättelänge sen jag bloggade ju.... Men till allas glädje lever jag hahaha!!

Denna veckan har varit så fruktansvärt deppig, Ludvig började veckan med att vara sjuk, bombförkyld och feber, sen när man började se ljuset då var det Albins tur, så jag har jobbat varannan dag denna veckan...... Knappt bra för plånboken, men vad gör man....

I Onsdags var jag inne i stan och åt en utsökt god middag med min kära vän Sara Hedström!! Såå kul att få träffa henne igen!!
Idag ska jag och Henke till Carro och dricka lite gott och äta ostbricka, barnen ska sova hos mormor, imorgon är det upp och ut till mamma och klippa hennes häck haha!! Sen är det kalas hos Ina som fyllde år i Torsdags!! GRATTIS!!!

En sak har jag undrat???
Hur kan två mäniskors öde mötas och de inte har NÅGOT gemensamt??? Inte ens en jäkla låt eller mat INGET....
Så trött kan jag bli på det, jag fattar inte mig på det.....Hur länge ska man orka hålla igen.....hmhm...De säger ju att det inte är bra att hålla igen....men vad tusan ska man göra......snart spricker nog "bubblan"....

Ha en trevlig Fredag

puss

RSS 2.0