GOTT NYTT ÅR!!

Jaha då var det snart ett nytt år. Vad har då hänt?
Förra nyår var vi hos Fia och Thomas. I år ska vi till Linda och Henke. Sen rullade det på. Jag va hemma och var mammaledig. En underbar tid hade jag med mina älsklingar. Sen kom sommaren då åkte vi på husvagnssemester till öland. Jätte härligt. Så kom hösten och det var dags att börja jobba. Men bara 50 %. Så två och en halv dag i veckan jobba jag. Inskolningen med Ludvig var ju oxå, den gick till slut bra, men det var kämpigt! Så var det vinter igen och det var dax för jul. I mycket stora drag så var det vårt år! Nu är det dax för ett nytt härligt år!! Med en massa spännande nya saker, förhoppningsvis bara goda haha!

Så jag önskar er alla ett riktigt gott nytt år!! Så ses vi nästa år!!

Puss

MAT MAT MAT

Snart slut för idag! Konstigt men jag fick blixtrande huvudvärk. Satte sig på höger sida och bultar så det känns som om hjärnan ska hoppa ut, haha! Skit att Ina ska sluta bara 50 minuter kvar.............. SNYFT
Vi bara är hungriga och tänker mat. JAg ska synda med pizza, för nästa år blir det smalmat igen haha! Ina skulle ha nåt med kyckling sa Maja, det låter j mycket nyttigare....men men det går nog bra!

Ses puss

neeeeej, inte än...

Så då satt man på jobbet igen då... Men en liten mjukstart. Ledig igen 2 dagar sen! Jobbar fredag och ledig igen gött!!!
Blir lite mer bloggande nu när man jobbar haha! Man har ju lite mer tid hä, inga busar som hänger i hasorna hihi!
Och man har ju rätt till pauser, jag bloggar istället för att gå ut och röka!!  Och det är ju mycket hälsosammare!!!
Idag är det Inas sista dag.... TRIST! Jag vill inte hon ska sluta för det kommer SUGA utan henne här.... Men det är bara att bita i det sura äpplet... Det kommer bli bra sen och man vet ju aldrig vad som händer hihi!!

Filar lite på ideer på mat. Jag ska stå för lite tilltugg till nyår tänkte jag. Lite snittar till champagnen! Det kommer bli jättemysigt! Det blir bara vi fyra och barnen såklart, 1 buse som kommer vara uppe till tolv en som kommer att somna, och en som inte ens är född hihi! Det kommer verkligen bli helmys!

Hoppas ni alla kommer att ha en riktigt bra nyårsafton och att ni tar det LUGNT med raketerna. Det är ju det värsta med nyår. Visst det hör j till och jag skulle inte vilja vara utan, men man blir rädd när folk dricker som svin och ska ut med tändaren i högsta hugg..... Ingen jag känner har än sålänge drabbats och jag hoppas det fortsätter så!! Så snälla ta det lugnt!!

Nu är det 7 minuter kvar tills jag ska äta. Det kurrar gött i maggen!!!

Tänkte p tanken varför alla affärer har öppet som vanligt dagen innan afton.... Ja det är ju nästan alla företag som stänger vid lunch idag, men inte vi.... nej vi ska ha öppet till 18.... BLÄÄÄÄÄÄ 

ses
puss 

DET SUGER!!

Jag är sååå trött... Vet inte varför men det är väl julen som satt sina spår. Imorgon ska jag jobba....
Det är Inas sista dag:(
Det kommer verkligen bli jättetomt efter henne....  Jag kommer sakna dig...

Så det är ju snart nyår. Ett nytt år till. 2009.... Herregud jag och Henke har varit gifta i 5 år nu i Januari... Man skulle kunna säga att tiden går. Det känns verkligen inte som 5 år. Det är som igår jag minns den underbaraste festen i mitt liv. Vi fixade ju det som en överraskning. Alla trodde vi skulle ha 25 års fest, men thi fick dem!!! När de kom till festen stod det buss och väntade som körde de till kyrkan!!! SÅÅÅÅ kul det var att gå upp för gången där i kyrkan med alla dessa miner som vi fick, blandat av tårar, skratt och mest en massa leende!!! UNDERBART!!!

Nej nu ska jag betala räkningar DET SUGER!!

puss

RRIIING!

Sååå jäkla häftigt. JAg fick sms av Ina att Cattii var på msn, hon befinner ju sig i Thailand nu. Så jag rusa ut och koppla upp mig. Hon frågade om jag hade nån mic... Men jag tänkte det ar jag inte. Så slog det mig att Henkes lurar har ju en mic. Så i med dem sen ringde hon upp och vi kunde prata. Fan vad teknikens under är bra!!! Så nu har jag snackat med henne i en kvart helt gratis och såå kul att få höra hennes bravader hihi!!

Nej jag är såå sugen på nåt... det måste vara allt sött man har tryckt i sig i helgen som gör man har lite abstinens haha!!

Ses puss

En helt vanlig dag!!

Hellooo!! Idag har vi bara varit ute en del och pysslat om vårt lilla hus. Annars så håller vi oss mycket passiva!!
Känner inte för så mycket idag heller. Vill bara vara hemma!!!

Ludvig har precis vaknat och springer runt och charmar!! Det är snorkallt här. Varför?? Jo för när Henke skulle köra iväg satte han på bilen och lät den gå en stund. Då öppnade Albin dörren för att prata med grannen, det var öppet i kanske 5 minuter. FY vad det luktade avgaser här inne sen, det var så det stack i näsan så vi fick vädra hela huset, men nu jobbr pannan för fullt! Men jag föredrar det mot att det hade varit en massa avgaser inomhus!!!

Tvätten kallar.... KUL... NOT!

See you!
puss

ÄNTLIGEN!!!

ÄNTLIGEN!!! Jag har haft väldiga problem att komma in på min blogg sida. Men äntligen har det löst sig haha!!

Så då var julen över. Vi har inte varit hemma nåt alls. Så idag är det helt underbart tt vara bara hemma och inte ska vi åka någonstans på hela dagen. SKÖÖÖNT!!
Eftersom jag inte skrivit på hela julen nästan så ska jag ordna det nu hihi!!

JULAFTON:
Idag fyller ju min kära vän Carro år. Hon fick ett stort Grattis när hon kom på förmiddagen och lämnade lite julklappar till mina pojkar! Hon fick ju oxå en av dem. Det  var en grej som Albin helt själv valt ut. JAg sa till honom att du får välja precis vad du vill att köpa till Carro! Han valde badskum som var formade som en ren och snögubbe tror jag det var och ett hjärta med badpärlor! Hade kanske inte jag valt precis, men det var ju inte från mig heller hehe!!
Sen åkte vi till Anna och Bengt och firade jul med min mamma och syrran. Riktigt mysigt var det och mycket mat. JAg var så mätt att jag trodde jag skulle spricka haha! Vi spelade lite spel och Albin var uppe hela tiden tills vi åkte hem vid halv ett tiden. TRÖTTARE barn får man leta efter haha!
Naturligtvis kom ju tomten! Ludvig var helt i extas och Albin likaså. HAn var väldigt inspekterande. HAn synade honom från topp till tå, och ser man p han upptäckte att tomten hade en tatuering i nacken hahaha!!!! Så ni alla vet nu att tomte har tatueringar och det vill nu Albin oxå ha hehe!
Min söta syster som kan vara väldigt snurrig iblan vänder sig om och tar sin kamra och säger: "Så, nu vill jag ha barn med tomten". Jag skrattade så mycket att tårarna rann. Det gjorde nog tomten oxå!! Söta syrran skulle ju säga att nu vill jag ha foto med barnen och tomten. Men oj vad hon slant på orden hahahahaha!!

JULDAGEN:
Idag var det lugnt fram till 11, då packade vi ihop och åkte till Henkes morföräldrar. Lite fika där och sen bar det av mot mamma, där skulle barnen sova för att vi skulle på lite fest.
Vi kom till festen och det var fullt ös redan vid 8. Vid halv ett gick vi hem för det var tidig dag dagen efter! TACK för en trevlig kväll Nicklas och Emma!!!

ANNANDAGEN: 
Jag vaknade vid 10 då svärmor kom med lite saker. Sen hade jag jobb med att väcka min Henrik som inte mådde såå värst bra haha! Men det var bara att upp in i duschen och köra ner till Kivik där vi ytterligare en gång fick julmat. Men det var gott och framförallt TREVLIGT!!!
Sen kom vi hem vid 19 tiden och bara slappade, och det har jag gjort sen dess hahaha!!

Känns som jag skrivit en hel uppsats nu men så blir det när inte allt funkar hehe!

Tar en paus nu.
ses  

Det är ingen vanlig dag, nej det är.........

Oj oj jag har inte hunnit blogga.... ledsen för det men nu har jag en stund över innan sängen hägrar!!
Igår var vi i Kivik hela dagen så jag kom inte till någon data (de har ju ingen där....)
och när vi kom hem så var det lite städning och julklappsinslagning. Så innan jag visste ordet av var klockan 23... Så då orkade jag inget mer än att se min kära NYBÄDDADE säng!!

Idag har vi varit ute och cyklat i det fina vädret. En jätterunda. Vi började med att cykla ner till byn där vi köpte tollarps senap (sååå god hehe), sen gick jag in på jobbet och fick en julklapp från chefen +  att Ina lånade mina singstar skivor (välkommen in i klubben att äga ett playstation 2 haha!!)  Sen bar det av mot Maxi och där handlade vi lite, stötte på en sjuk Carro ( hoppas du är bättre idag på din födelsedag och allt puss) Sen bar det av mot sibylla där vi åt lite gott hihi.
Efter det cyklade vi hemåt. På vägen tyckte jag att Ludvig såg konstig ut där han satt på Henkes cykel. Han hängde liksom på nåt lustigt sätt. Jag kollade honom och stackars Ludvig han SOV haha!! Han hade somnat på cyklen så vi fick vända hem och lägga honom!!
När vi sen kom hem var det dax att packa inför kvällen då vi har firat jul med Henkes bror och Elin och "charlie" hihi!!
Såå mysigt det var, vi fick julklapp oxå, biocheck OCH barnvakt i samband med det hehe! Vilken jättebra julklapp!!

Så nu ska jag ropa på tomten som ska smyga in och lägga klappar i barnens strumpor och under granen (bara några stycken hihi)

Idag är det ju julafton. Men det är en annan speciell dag oxå. "Det är ingen vanlig dag för det är Carros födelsedag HURRA HURRA HURRA!!! STORT grattis till dig min älskade vän puss!!

Sov gott och GOD JUL!!!!

puss puss

ÄLSKADE VÄNNER PUSS PUSS PÅ ER!!

ÅHHHH mina älskade vänner!!! Tack så hjärtligt mycket för igår. Det var en underbar överraskning ni bjöd på!! Jag blev verkligen JÄTTE glad för ni kom och var där för min skull!!!
Jag trodde vi skulle till Linda och Henke på glöggkväll, jo glöggkväll blev det ju, men när vi kom så kom även Carro Petra och Jesper. Sen kom farmor och farfar och hämtade barnen och sen kom kajsa och David. Jag kan inte beskriva hur mycket det värmde i hjärtat att känna att ni var där allihop! TACK TACK!!! PUSS

Ses igen, nu kom mina änglar hem
puss

TACK för alla sms och hälsningar puss på er ALLA!!

Hellooooo!!! Så då var man hemma igen. Det var en lite semester, men helt underbar!! Vi åkte till Malmö och där tog vi in på hotellet Garden (First hotel såklart haha). Sen var det dax för mig att gå och shoppa!! Gissa var jag styrde min kos? Just det GINA TRICOT!!! Det blev lite tröjor, kjol, nyårsklänning!!! Och lite annat! Sååå kul att få gå och shoppa hur man vill!!
Sen var det hotellet som gällde och ett underbart rum med en stor säng ;), soffa fåtölj och minibar!!! Så vi slängde på tv och relaxade lite!! Sen skulle vi göra vid oss vi skulle gå klockan halv sex. Då bar det av mot Wallmans!!! Vilken show!!!
 De sjöng och dansade som aldrig förr. Vi hade en kypare som hette Pierre. På Wallmans är det personalen som serverar som står för underhållningen, och det var nåt grymt bra! Pierre som vi hade han sjöng som en gud! Ljus klar fin röst!! Så kom ihåg PIERRE för när han blir riktigt stor stjärna så hade jag honom som kypare haha!!
Så naturligtvis kunde ju inte Henke låta bli att berätta varför vi var där. Så mitt i alltihop så ställde sig 350 pers upp och sjöng för mig! Okej det var en ganska häftig känsla. Så det blev verkligen en kanon dag!!

Och TACK så jättemycket för alla sms och hälsningar. Herregud vad många som hört av sig! Det värmer ska ni veta långt in i märgen puss!!!

Så nu ska jag gå och äta lite frukost och se om mina änglar vaknat, japp de sover än hihi!!

Ses
puss puss

hmhm.....spänning!!

Okej nu har jag packat klart men kan ju inte sova, jag är nog lite nervös...eller inte nervös lite spänd. Ja det är vad det är jag är spänd för det ska bli spännande hahaha!!

Sov gott see you någongång hihihi!!

puss

Imorgon händer DET!!!

Hur känns det nu dagen före??? Tja vad ska jag säga... Det är väl bara lite pirrigt nu när jag vet att vi ska NÅGONSTANS.... Men jag vet ju inte var än... Det får jag veta imorgonbitti... Annars känns det inte så mycket. Jag vet ju att livet inte ändras över natten bara för man fyller men man vet ju aldrig hehe!!!

Så nu när ni vet att jag ska iväg imorgon och vet inte riktigt när jag kommer hem så förstår ni ju att jag inte kan blogga.... Om jag inte hittar en data nånstans för då lovar jag skicka en hälsning var jag än är!!!

Det har varit ganska häktiskt dessa dagarna, det ska skrivas julkort(i tid!!!) julklapparna ska fixas och fröknaran på förskolan ska ju ha en lite julklapp! Det blev en mycket liten, men det är väl tanken som räknas haha! Kom ju på när jag skulle köpa det att det blir ju dubbelt så dyrt, det är ju TVÅ avdelningar med fröknar detta året haha!! Mend et löste sig som sagt TANKEN SOM RÄKNAS hihihi!!!

Jag har varit och klippt mig idag! HELNÖJD är jag, men det kan ju inte bli nåt annat när världens snällaste Linda ställer upp( fast det är i sista minuten....). TACK TACK!!!  Jag fick välja på att klippa mig eller barnen....hihihi jag valde mig själv... lite ego men det är ju jag som fyller år imorgon så jag tyckte det var jag värd hihi!!

Nej hör de ni ni!!!
Nu ska jag plocka undan lite och packa, sen ska jag slita gitarren från Henrik som spelar gituarhero HAHA! Och sen är det sägen, tidig morgon har jag hört hehe!

Ha det riktigt bra så hörs vi när vi hörs hihi!

pusspuss

Älskade vännen!! Jag tänker på dig och du vet att det kommer fixa sig! Du har ju en underbar man som finns vid din sida, tänk så lyckligt lottad du är!! Så ta tjuren vid hornen och fighta tillbaka!! Puss puss

Surprise från Vietnam!!!

Då var det dax för alla julkort att skickas idag! Det är väl ganska tidigt tycker jag, eller kanske bara det känns så för man inte riktigt fattat att det är jul snart!!

Har funderat mycket på vad en viss tjej önskar sig i present?? Du som fyller på julafton haha!! Jag undrar oxå om du ska fira dig som vanligt eller hur det blir haha!! Men det kan vi ju ta på telefon sen puss!!

Idag ringde det på jobbet och vi såg det var okänt nummer. Ina svarade och tänkte det var en säljare. Men en överraskning väntade i andra ändan!!!! Det var Catti som ringde från Vietnam!!! Så idag har vi iallafall fått bevis på att hon lever hahaha!!!

Nu ska Ina gå och käka så det innebär att jag måste börja jobba nu!

see you!
pusspuss

Hemma HYYY

Hej!! Nu är jag äntligen hemma från en mycket kall resa hem med tåg! Har varit i Köpenhamn och kollat på den där utställningen! Såå intressant, men inte äckligt. Det var precis som om det var dockor från skolan, och skelettet Åke från Ika i rutan hahaha!! Nej men det var verkligen inte så farligt. Man uppfattade inte det alls läbbigt, tvärtom, det var väldigt kul att se hur man ser ut!! Sen var vi en sväng på ströget i julstressen, Herregud vad glad jag är att jag inte bor i storstaden! Det var ju så stimmigt och jobbigt, inte en lugn stund. JAg fattar varför man kallar vår lilla by för landet!!!

Så var det jobbedag imorgon! Barar till att packa och greja så man inte kommer försent haha!

TACK FÖR EN UNDERBAR DAG I KÖPENHAMN!!!

see you!

puss puss

Nu ska jag klargöra vissa missförstånd!

Nu ska ja klargöra vissa missförstånd: Vi fikade inte i leksaksaffären utan vi skulle fika efter, men det blev mc danalds istället mmmm!!!  (haha!!tack svenskaläraren för du såg till att detta redades upp!!)

Har precis skrivit alla julkort... knappt kramp i handen eller så haha!! Men så var det gjort! Imorgon ska jag kolla på den där utställningen i Danmark; Body!!
Ska bli intressant, det är ju som jag berättade innan en utställning med riktiga kroppar, alltså människokroppar som man har konserverat och skurit upp så man kan se hur hela människan ser ut inuti! Ganska äckligt om jag får säga, men jag måste ju se, ska ta med nån påse om jag kanske måste spy hahaha!!

Så nu ska jag packa klart och sen SOVA!!!

godnatt alla!!!
puss


Undrar vad du menar?? Ska man våga lita?? Eller är allt som vanligt?? Fattar noll!

Tack än en gång puss!!!

Som sagt!! JAg ska få åka till delfinalen i Malmö!! Ska bli skitkul! TACK TACK TACK för alla underbara presenter jag fick! Jag är helnöjd, jag måste säga att det var ju nästan värt att fylla 30 med alla de fina sakerna!! hehe! Okej ska klargöra en sak. Jag fyllde ju inte igår, så än är jag ju 29 !!!!!

Nu ska jag packa ihop oss och åka in till stan med Albin. Han och jag ska ha lite mysdag i stan, Och Ludvig ska vara hos farmor! Vi ska till leksaksaffären och fika!!!

Så vi ses igen se

pusspuss

TACK för en underbar kväll igår!!

okej igår var det otroligt mycket. Jag lagade mat och fejade inför kvällen då mamma, svärföräldrar, mormrar och morfrar, syskon! Det var verkligen jättetrevligt, jag fick sååå många fina presenter! Presentkort på GIna, och jag ska få åka till melodifestivalen i malmö SÅÅÅÅ JÄKLA KUL!!!

jag berättar mer sen!

puss

Avreaktion...........

GAAAAAAAAHHHHH.......................... TRÖTT JAG BLIR!!!!!!!!!!!

Underbara underbara barn!!!

Nu var det kväll igen..... Vilket underbart lussetåg det var. Kallt men fint! De var såå duktiga så. Albin sjöng som bara den, det är första gången han gör det så med inlevelse härligt att se!! Ludvig satt mest på armen hos fröken och tittade förvirrat runtomkring sig haha!! Men söt var han och duktiga bägge två!!

Kan inte låta bli att känna den där ångesten.... börjar gräva i det och märkte att jag har ca tiotusen måste. Får nog börja tänka lite på det..  Nåja nu ska Albin hjälpa mig att betala en räkning. OJ, jag har ju glömt att berätta att nu är 2 tredjedelar av resan med Henke klart!! Så det var en grej som lättade mina axlar!! Nu känns det nästan klart, resten kommer sen !!!

Så vi ses
kram


En vanlig dag......

Så då var det dax för lunch snart, det var på tiden! Jag är HUNGRIG!!
I eftermiddag så ska jag till förskolan och se lussetåg!! Mina änglar ska vara tomtar! Vi hade ju redan köpt det så det fick bli så. Albins önskan var att få vara pepparkaksgubbe. Men vi hade ju redan tomtdräkten, så han sa att när jag börjar skolan mamma DÅ kan jag ju vara pepparkaksgubbe! Sötnos hihi!!

Fattar inte vad min svärmor har gett Ludvig igår haha!! Han sov ju till halv nio!!!! Undrar vad hon hade i vällingen, ska nog fixa det isåfall haha!

Nej nu ska jag ge mig ut på nätet och kolla lensways priser så vi ligger bra med de!!

kram

Godmorgon!

Godmorgon! Har precis duschat och gjort vid mig och mina barn SOVER helt otroligt!
Var på julbord igår, det var rätt trevligt. Maten var sådär... Ska gå in och väcka Ina nu så hon kn göra vid sig. sen är det jobb jobb jobb. Vi var inte hemma förrän 1 inatt.... DRYGT!! Nu är det det iallafall hehe!

ses
pusspuss

Bättre?? Kanske!?

Idag känns det lite bättre, har tänkt mycket, men det är ju inte hundra. Jag har annat att se fram emot, så det sk jag också göra nu. Jag har ju julen, resa(var den nu går det får jag se haha), nyår, och massa annat kul!!! Så jag hoppas det kan dränka alla andra känslor!

Idag ska jag städa lite så Ina kan sova här, vi ska på julbord med jobbet, så hon sover här så är det raka spåret till jobbet imorgon hihi!!  Så behöver hon ju inte tänka på att hon tar ett glas, eller två heller haha!!

Så imorgon är det jobb, sen på Fredag så ska jag förbereda för Lördag. Hoppas nu bara att Henke håller sig frisk, han är ju trots allt karl och förkyld så man vet ju aldrig hehe!!

så vi ses
kram

Finns det en chans? Eller hur är det???

Orkar man med.............

Nu är det många olika känslor i mig på en gång, jag bär på sorg, ilska, lite spänd är jag också och splittrad!! Tusan vad allt kan kännas jobbigt då.... Jag som har såå mycket att se fram emot varför inte bara göra det och glömma allt skit... nejdå jag måste bära andras och mina egna känslor på en gång.... Men det är väl så jag är skapt att vara så det är bara att acceptera. Någon sa att jag måste sluta oroa mig för andra, men hur kan man låta bli när "andra" är människor man fullkomligt bara älskar??? Jag kan inte bara sluta bry mig om mina vänner??!!!  Kanske inte riktigt det hon menade men ja....det kändes så iallafall. Varför kan inte alla bara få vara helt lyckliga..... få den man vill ha, vara frisk, få ha sitt jobb ifred ja allt elände som finns på jorden, ja det viktigaste för mig just nu är ju pengar..... det glömde jag...som vanligt glömde jag vad jag själv känner.... BLÄÄÄÄ Nej nu måste jag skärpa mig, jag måste ju.......VADÅ??? Jag är inget EGO!!! Kan inte sluta vara så, då är jag ju inte mig själv.....eller???

Väntar på samtal från min sk. terapeut (stavning???)  Det behövs nog verkligen idag.... Mycket mycket det håller på att rinna över....

pusspuss


Utkast: Okej nu ...

Okej nu har jag repat mig efter gårdagen. Jag har fått lite perspektiv på det hela. Men man kan ju inte låta bli att tänka OM det är sant eller inte. Jag menar hur tusan kan hon veta dessa saker om min gammlamormor??? Jag fattar inte hur??? Någon kommentar??
Det var mycket hon sa som träffade mig helt, men kanske det var en lyckoträff??? nja det tar nog ett tag att smälta detta, och den gnagande tanken ÄR DET SANT????

Vi ses igen pusspuss

Att du bara vågar din J-A idiot!! Skylla över allt... Nej det är nog hopplö

Har varit och fått vägledning (medium???)

Hej hopp!! Idag har varit en mycket känsloladdat och konstig dag. Jag har varit och fått "vägledning" kan man säga. Jag har nämt det tidigare i bloggen att jag skulle det. Det kändes bra och hon gick in på mig och mina känslor hur jag är och att det finns hopp haha!! Nej men skämt och sidor hon sa lite goda råd inför mycket som man tänker på, lite som en coach. Men en sak som jag vet många av er kommer att skratta åt, var att hon berättade om personer som hon kände närhet av. Hon började berätta om en kvinna och hur hon såg ut, att hon brukade göra mycket handarbete och att hon hade ont i knäna och mycket mer. Detta är alltså beskrivningen på min gammelmormor, som dog 1991. Hon hade kontakt med henne och berättade en massa privata saker. Jag FATTAR inte att detta skett. Att det överhuvudtaget är så. Jag blir ju nästan rädd... Det är ju lite känsligt detta ämne så jag fattar om alla ni där ute tror jag har gått och blivit helsnurrig, men det är sant!!

Jaja det är så personligt så ni får tro som ni vill, men erkänn det är konstigt!!

Nej nu ska jag sova, jobb imorgon!! pusspuss

Jag tänker så på er, skönt att du ringde mig idag! Det kommer ordna sig jag lovar!! Kram

TACK för det lilla firandet av mig puss

En lugn och härlig Söndag idag. Har ingenting bokat!! SKÖÖNT! Igår var det baket i HAmmar! Det var verkligen jättetrevligt! Tack så mycket! Och TACK för det lilla firandet av mig också!! Det värmer i hela kroppen när man blir så överraskad!!! Och det fin fina halsbandet tack tack tack Hallin/Andersson PUSS!!!!

Det blev en hel häftig fyr i år. Men hamn båtar! Så det kommer att bli såå fint där i hallen som den står! Ska se om jag hittar foto att lägga upp!! Vi satt och rekade lite vad vi har gjort under årens lopp. Kom fram till at vi bakat ihop i 28 år. Det leker man inte med haha! Vi skrev ner allt vi gjort, tyvärr så finns det inte foto på alla husen, synd för det hade varit kul att göra ett stort kollage när det är 30 om ett par år!!! Shit det är ju länge....

Så jag ska gå nu och ta hand om mina änglar hihi!
pusspuss

JAG HADE RÄTT!!!

Åhh förresten!! Jag skulle bara påpeka att jag hade rätt!! Under en längre tid så har jag sagt att det skulle bli Alice och Kevin i final!!! Och hur gick det igår?? JAG HADE RÄTT!! Tror man ska söka sig till idol, men sitta i juryn hahahaha!!!

Så då var det sagt!!
see you!
puss

Livet är så J-A orättvist!!

Då var det snart dax att ge sig iväg! JAG ÄR KLAR!!! haha! jag fattar inte att jag har tid över. Ludvig sover ännu, tänkte han kunde få sova in i det sista så han orkar med dagen. Han är ju inte helt frisk. Men han hade ingen feber imorse iallafall. Men näsan rinner och han hostar lite. Men pigg och så!! Albin är och tränar fotboll nu med Henke. Så de kommer snart och ska äta lite korv med bröd sen bär det av mot mormor och hämta henne (så hon ka ta sig ett glas vin eller två hihi!)

Det är så orättvist att vissa saker händer. Det finns så mycket elände där ute. Att det ska drabba människor som inte gjort nåt ont. Sjukdomar och annat sånt skit kunde drabbat onda, pedofiler, våldtäktsmän mfl. De hade ingen saknat ändå! Fy vad livet är orättvist!

nu ska ja åka och baka en fyr hahaha!!
Ha en underbar Lördag och ta det lugnt!!

pusspuss

Det årliga baket!!

Så var det dax för det årliga baket! Det ska bli riktigt mysigt!! Plockar lite med tvätten och grejar så är ju det gjort haha!
Sen är det bara till att packa ihop, NU tänker ni då, ni ska ju inte iväg förrän 2..... nej just det men fatta vad allt tar längre tid när man ska packa ihop sig själv och tre barn hehe!!! Så det är bara att börja i tid. (det är därför vi ofta är sena så jag ber om ursäkt för alla de gångerna och alla gånger det händer igen hihi!!) Man är ju tidsoptimist.... eller man va. Det håller på att ändras!!

Så nu kalla mina barn alla TRE haha!!

Ses
pusspuss

En mycket sorgsen kväll:(

Så var lussekaterna bakade!!! GOda blev de nog iallafall, fast vi råkade ha lite mycket mjöl!! Nu har jag precis kokat lite ägg och ska göra lite goda räkmackor till oss. Lite fredagsmys måste man ju ha!!!
Henke var ute och skulle sätta på däcken på bilen....(lite sent, men bättre sent än aldrig haha!!) Jaha så har bulten fastnat så han får inte väck den från däcket. Den sitter stenhårt.... Tusan man kan ju inte köra med 3 vinterdäck och ett sommardäck haha! Ja men jag är inte förvånad, varför ska det inte gå ännu mer pengar såhär till jul, det är ju klart det måste. Vi har ju så gott om det......................

Sen skulle jag vilja rikta några ord till en vän som förlorat sin pappa idag. Jag tänker på dig och hela familjen. Jag önskar jag kunde göra nåt, men tyvärr.... Det enda ni kan göra är att ta hand om varandra, det hade K velat. Öppna dig och visa vad du känner så ordnar allt sig i slutändan, för det finaste man har är familj och vänner, och jag vet att din familj ställer upp i vått och torrt!! STOR KRAM till dig!!!!

Okej efter det gripande ögonblicket med tårar långt upp i ögonen så avslutar jag denna kväll. Ska nu gå och tända ett ljus för K och hela hans familj!

pusspuss

Money, money money..........

Hellooo!! Så det har inte blivit mycket bloggande idag inte. Nej inte när man är hemma med sjukt barn som inte släpper benet på en!! Så är det! Men nu sover gullet och jag och Albin ska baka lussekatter nu!!!
Ska bli gött!!

Så v ses sen

förresten så kan jag pusta ut lite nu gällande Henkes present hihi!! Men mycket återstår.... Money money money..... must be funny in a rich mans world!!!! Japp så är det!

Ses
pusspuss


Typiskt typiskt typiskt......

Äntligen är klockan 17. JAg har inte haft mycket denna eftermiddag kan ja säg. Shit vad lugnt..... Det är ju inte heller kul... man blir ju tusan aldrig nöjd, men jag ska säga att hellre jag har mycket att göra än att sitta här och glo.....SJÄLV......

jaha så ringde telefonen och det var Henke...... Vad hade han på hjärtat då??? Jo Ludvig har feber... SKIT vi som skulle ha en riktigt mysdag imorgon... Inte kul. Men ibland får man bita i det sura äpplet hihi!
Så jag får va hemma imorgon då..... Ja tur att det blev imorgon, för Ina kommer ju tillbaka då... Chefen blir ju nog inte så putt då hehe!

Nej nu ska jag förbereda allt och bomma igen skiten hahaha!

See you!
pusspuss

Dax för det årliga pepparkaksbaket!!!

Oj vad jag känner mig frusen... Bara man inte ska gå och bli sjuk. Jag hinner verkligen inte det. Det ska städas och fejas. Bakas pepparkakor och lussekatter i helgen!! Så sjuk vad är det??!!
Vi ska ju till Hammar och baka vårt tradionella pepparkakasbak! Sååå mysigt är det. Det är Holmströms och Hallin och nu såklart även Hultgrens som bakar ihop! Det har vi gjort sen..... jaa kanske i 30 år... Och DET är ju länge!!!!
Som tradition brukar vi baka ett "hus" varje år. Men inte nåt vanligt, utan det ska vara nåt vi inte gjort innan. Det brukar bli väldigt kreativt och spännande!!!  Under åren har vi gjort badhus, flygplan en fotboll, stall, turning towers, eifeltornet, tåg, milleniumhus, öresundbron... Ja säg nåt vi inte gjort haha!! Det är alltid lika mysigt att hitta på nåt annorlunda än dessa vanliga Hans och Greta husen!! I år tror jag vi skulle satsa på en fyr, med en hamn och tomtebåtar!!! Det kan sluta hur som helst!!! Detta ska jag försöka föra vidare, för det är en underbart kul tradition!!!

Så nu sitter man själv och grejar. HAr ingen att prata med:(   Men imorgon kommer Ina tillbaka JIPPIIIIII
Hon har varit i Ullared idag och köpt en sån där krans som är gjord av ljusslingor som jag ska ha i uterummet!! Jäkla skillnad på priset där och här hemma!!!
Sen har hon köpt två canvas tavlor, vita som mina älsklingar (Ludvig och Albin haha!!) ska måla på. Dessa underbara tavlor ska vi sen ha på den stora väggen i vardagsrummet!! Ska bli riktigt spännande, det kan ju sluta hur som helst hahaha!!!

Vi ses sen får nog gå och göra mig förtjänt av lönen hahaha!!

pusspuss


Luuugn och rooo!!!

god morgon!! Detta är rekord tror jag. JAg är tidig till jobbet.. OCH jag har lämnat barnen! Jösses vad skönt. Är det såhär det känns att inte känna stress haha!!

Så jag hann blogga lite kolla mina mail och ta det lite lugnt innan man börjar dagen!! WOW!!!

så vi ses sen
puss puss

Hem!!!

Snart hemgång!!! Ännu en dag närmare helg jippiii!!

Jag har kollat min kalender och såg att på Måndag ska jag iväg och vad ska man säg.... inte spå mig utan få vägledning i livet så kan man säga!!! Det ska bli jjätte spännande.

nej nu tusan ska jag hem!!!

pusspuss

Efterlysning på .......

Ojoj vilken skillnad det är idag jämfört med igår. Duktigt mycket lugnare idag! Men det kan ju vara skönt ibland! Och ett litet inlägg DRYG;DRYG, DRYG, DRYG!!!!!! Ok skönt att få ut det...

Jag har bara en sak i huvudet, det är den där överraskningen till Henke. Men jag kan inte få ut det till er. Jag kan bara säga att jag är nervös..... men mer än så går tyvärr inte. Jag är nervös att det .....hm...... inte ska funka som det ska!!!  Men det är bara att ge sig hän och vänta och vänta och vänta...... SHIT vad jobbigt!

Var inne och läste Charlotte Perrellis blogg. Den var rätt kul. Det roligaste var bilderna från Lördagens uppträde! Det var riktigt kul, Alla var ju såååå bra och duktiga! Gå in och kolla läget!!

Blev lite nyfiken nu... Mamma och mormor är i stan och shoppar julklappar hihihi! Det är alltid lika spännande; Det bor ett barn i oss alla haha!!

Och förresten, har ni spanat in julkalendern??? HALLÅÅÅÅÅÅÅÅ.... Den verkar SKITKASS! Hur i hela världen ska man kunna få julro med denna fruktansvärda stimmiga och hemska kalender.... Nej, tacka vet jag trolltider och Toffelhjältarna! Det var riktiga grejor det!  JAg tror det var från toffelhjältarna som det bodde en flicka på en vind och hon sjöng en sån underbar låt. Men jag kan inte hitta den nånstans, den gick typ: Tänk på allt som händer, tänk vad tiden hjärtat vänder.....
Kommer inte ihåg mer, men melodin är i huvudet... Vet ni var man kan hitta den om ni fattar vad jag menar haha, så säg!!!! Jag skulle kunna göra vad som helst för att hitta den!!!

Nej vi ses
måste nog jobba lite hihi!
pusspuss

Skönhet på alla foto haha!!

Haj svaj!!! Så var det en ny dag igen! Stress morgon som vanligt. Ludvig skulle ta nytt gruppfoto på förskolan för att det första var inte så bra, ca hälften såg panikslagna ut och grät, så de skulle göra ett nytt försök. Mig kvitta det, Ludvig är ju som sin mamma och ser ut som en skönhet på alla foto hahaha!!!

Gjorde ju IQ test igår. Vet inte men jag tror det blev rätt ok, jag fick 119 så det var ju bra!! Men det är helt otroligt vad bra Carro fick, hon hade 125 (visst var det så.... jag tror det) Det är ju fantastiskt bra!! Men hon är ju smart så inte så konstigt hihi!!

Idag på morgonen lyssna jag på rix morgonzoo som vanligt. Det var Carolina Gynning som var gäst. Jag gillar henne starkt!! Släng er i väggen alla ni som tror hon är en blåst bimbo, det är hon verkligen inte. Hon säger vad hon tycker, gör kanske lite tokiga saker ibland, men hon är ju helskön. Man blir glad av henne. Hon påminner mig om en väldigt nära familjemedlem haha!!! Lika underbart skojig och ärlig och struntar blankt i vad omgivningen tycker!!! Love you syrran hahaha!!!

Ska nog jobba lite
pusspuss 

IQ badboll????

Såå nu känns allt bättre. JAg är hemma och mätt haha!!

Jag har så mycket inom mig som jag vill skriva, men jag kan inte. Det är ju en överrasknig ju... Kan inte avslöja, men det känns jobbigt att vänta enda till feb.... Men jag berättar sinom tid.....
Hade jag bara vetat säkert att Henke inte läser detta så, men jag tror han läser lite i smyg så jag tar inga chanser haha!!

Idag mina vänner så är det Desperate Housewifes!!!!! Idag är det Tisdag upplyste min kära vän Carro mig om just haha!!
Jag har nyss fått veta av Carro att man kan göra IQ test på illustrerad vetenskaps hemsida!!! Tänkte jag skulle göra det nu!!

ses
pusspuss


Såååååååå hungig så magen hörs i hela byn haha!!

Nu är jag sååå hungrig, vad gör jag nu. Jag är alldelles själv just nu, chefen har ju lunch... Får väl äta nån godisbit sålänge haha!! Ååå vad synd...hehe!

Ska hem på middagen så jag får nån middag haha... Det ska bli skönt. Det var en sån stressig morgon idag. Jag råkade sova lite länge, så jag får hem och röja lite på middagen!!

Ska jag berätta en sak!! Idag är det DH haha! Det lovar jag, ja för det är väl Tisdag hihi!! Shit den 2 december.... Bara några dagar kvar ..........

Ses sen

pusspuss

Ehh snurrig haha!!

Ja som sagt jag sa ju att jag var lite flummig idag, det är ju för tusan bara Måndag, tack för påminnelsen min vän haha!!
Men det blev bra ändå, det är ju prison break!!! Och imorgon är det väl Tisdag haha!

godnatt och sov gott allihop!!

pusspuss

DH ikväll jippiii!!!

Snart ska man hem, sååå skönt!!
Jag var inne och kollade mina pengar, men vad tusan jag har inte fått nåt från kassan.... Jag hatar sånt, när det inte funkar, nu tar det ju ännu längre tid... Bara jag inte behöver vänta så länge som Ina fick vänta på sina a-kasse pengar... sådär en 10 veckor... Då är det ju redan en utbetalning till haha! SKITSYSTEM!!!

Ikväll är det DH!!! Jippiii. Jag behöver det ikväll. Henke var jättetrött sa han så han lär väl somna innan 9 så jag har hela tv för mig själv hihii!!
Så den ständiga frågan! Vad ska vi äta ikväll? Vet inte bestäm du! Nej säg du jag kommer inte på nåt....
Så kan man hålla på i evigheter, jag blir så trött!!! Det bli in i affären och köpa nåt snabbt och lätt. För vi behöver ju handla där hemma och det orkade inte Henke idag........

så dax att avsluta dagen!

ses
pusspuss

Kallt kallt hy hy!!

Att det inte blir lite kallare.... Jag fryser som en galen gris. Det är skitkallt här på jobbet, det drar i alla hörnor så man huttrar, HY!!

Önskar jag vore hemma nu, det är ju mycket som måste göras sär, jag har tex en ganska STOR hög med tvätt som ska sorteras men man får väl ta det nästa vecka när man är ledig lite igen hehe!! Jag längtar till jag inte ska jobba fullt !!!!

Om fyra minuter är min lunch slut så jäkla tråkigt. Jag fattar ine att den lilla timmen man har går över som om det vore en 5 minuters lunch.... Är det sen klockan 17 så går den timmen sååå låååångsamt...... Det måste vara nåt fel på systemet, någon sitter och bestämmer att lunchen ska gå fort hahaha, känner mig lite flummig idag!

Vi ses senare

pusspuss

Måndag igen!!

Så avr det Måndag igen och åter på jobbet! Nästa helg blir go, då jobbar jag till kl 13 på ´Fredagen och ledig på måndagen!!! GÖTT!!!
Sen skulle jag vilja dissa K-bladet idag. Inte ett ljud om Bra vibrationer från Lördagen. >Det är illa mycket illa. Det var likadant efter Timbaktu var här, inte ett ord om det efteråt. Jag tycker man skulle ha en stor bild och skriva vad duktiga och bra de var, men inte K.bladet, nej de lägger all sin energi på allt annat ointressant....

Jag skulle vilja hylla fröknarna på förskolan där mina pojkar går. De är så underbara och ställer upp för oss.  TACK TACK det uppskattas verkligen!!!

Ja nej men kanske man ska börja jobba hihi!

kram kram 

RSS 2.0