Stjärnstatus!!!!

Alltså jag måste ju bara säga LARS!!! Han är ju en STOR stjärna redan. Helt underbar för tusan.
Ja det var en kanon kväll i soffan!!!
Nu är det dags att sov lite och få sin skönhetssömn så man är utvilad och snygg imorgon!! Ska kanske klippa mig då, det beror p hur det går på förskolan med Ludvig. Så vi får se om jag är lång eller korthårig imorgon kväll!!

Ja kära vänner då säger jag godnatt och sov sött, det tänker jag göra!!!!

Kram o puss

Henke säger att min plats är i köket och sovrummet

Jäkla skit alltså. Nu får man inte vara ifred när man bloggar  heller.. Henke sitter just nu över min axel och läser varenda litet tryck på tangenterna haha!! Hans seende är att min plats är i sovrummet och i köket.... hihihi men det vet han ju såklart att det är hans plats!!! puss på dig min matcho lilla Henke.
Han tar nog tiden på hur länge jag får sitta här innan han ska spela. Jag sa ju att jag skulle bara betala en räkning och sen fick han spela sitt jäkla dataspel. hihi

Kom just nu på att hela okt och nästan hela nov är fullbokat. Det är inte lätt att vara poppis!!! hihi
Snart är det idol!!! HEJA LARS!!!!! Han är ju helgrym. RING OCH RÖSTA PÅ HONOM!!!

Sen ännu bättre fick veta nu att Grey börjar imorgon JIPPIIIIIII...
Nej nu är det dax. Håll nu tummarna för honom!! 
Ses sen puss puss  


Min älskade bebis...!!!

Fick nyss veta att desperate housewifes börjar idag!! Jippiii äntligen nåt kul. Nu väntar jag bara på Grey och min snygge Michael i prison brake!!!

Sitter på jobbet och hänger. Jag har slipat 9 jobb idag!! Så jag förtjänar faktiskt en lite paus nu p slutet!!!  Ludvig har varit helt själv idag på förskolan. Det hade gått så bra tyckte de efter en stund så Henke hade sagt hejdå och gått. Det hade gått bra..... Men i mitt hjärta svider det. Som min vän CArro sa att jag kommer att dakta med honom för han är min lilla bebis... Nja.. Kanske lite men det är svårt faktiskt att släppa, nu när man vet att det är sista bebisen!!

Jaja nej nu måste jag räkna kassan så man kommer hem nån gång!

Ses!!
Puss

När börjar GREY?????

ja det känns verkligen skönt att det är fler än jag som är mörkrädda!! Men det gick bra denna gången oxå! Jag klarade mig!!! Men bra är det, CSI alltså! Jag önskar bara det gick oftare!
Men nu så kom jag och tänka på Grey!!! När kommer det igen? Jag har för mig nån sa att det börja denna veckan, så jag får nog kolla det nogrant så mann inte missar det, det skulle vara för hemskt!

Har lunch nu och är propp mätt. Jag åt lasagne och det är ju tusan så gott!!
Nu har jag exakt 6 minuter kvar och jag ska minsann inte gå tillbaka en minut tidigare... Ska hem till cgefen imorgon på möte inför vårens schema... Jaaa undra hur det ska gå. Vi får väl se!! Jag ska stå på mig iallafall!!!

Åh varför är det så att man blir så J-A gottis sugen efter maten. JAg hade verkligen gjort allt för en chokladkaka, eller kanske kola..... mmmm. Tror minsann jag dreglar nu hihi=)

Nej 3 minuter kvar...... Ska fixa lite annat innan jag börjar såå ses senare!!

Puss puss

Mörkemasse kommer.....

Jaha då sitter man här igen och kollar på CSI. Det är ju så jäkla bra. Men jag är ju sån att jag tror mörkemasse står i varenda fönster nu. Och Henke är ju inte hemma... SHIT och stackars Svante(kaninen) har ju inte fått mat, hur tusan gör jag nu..... Nej Henke får ge honom när han kommer hem. Blää vad jag hatar att vara mörkrädd. Jag önskar man slapp det, men i dagenssjuka värld så vet man ju aldrig vad som kan hända.... Det kan ju komma vilken idiot som helst in och ....... Nej nu stirrar jag upp mig igen. Ett djupt andetag och kryp ner i soffan med persiennerna nere så blir det bra!!!

Och Idol!! Jag blev förvånad att Sep...nånting var så bra, hon och den sista rödhåriga...Linda?? var bäst idag tycker jag, Anna var inte alls bra. Vi får se vad som händer!

Sov gott!!
Puss o kram

Henke penke päronpung hihihihi

Alltså nu måste ni alla som läser min blogg veta att det är sååå kul att få kommentarer på sin bloggsida!! Tack så mycket kära svägerska för det hihihi!!

Nu är det sååå lugnt och skönt att sitta här. Jag har lagt båda, ja eller Ludvig Albin sitter och tittar på bolibompa. Men han sover snart det är bara en tidsfråga!! Och Henke är på jobbet så jag har datan alldeles(??stavning???) för mig själv!
Och kan ni tänka er Henke har gått med i facebook!! Ni som känner Henke tappar nog hakan nu. Han har dissat mig som tusan för att jag är med på facebook och bloggar. Men nu minsann har han gjort sig en egen liten profil. Och gissa om han blev sådär 5 meter längre när han såg hur många förfrågningar han fick på några timmar! Det var en hel del i inkorgen när vi pratades vid precis haha!! Ja min älskling du är bara för söt!! hihihi

Jobbdag imorgon.......!....????..... Det är nog bra!
Nej nu är det en hel lista med saker som ska göras innan man ska krypa till kojs! Tvätten,disken.... jaa ni vet nog redan och det är ju inte så intressant ändå!! hihihi

Vi ses nog en runda till idag, men om jag mot all förmodan skulle somna innan så sov gott och dröm sött!!!

Puss puss

Handla...jippiiii......hmhm

Nu är det full fart igen! Albin och Ludvig leker tillsammans med en boll i hallen. Det går jättebra!! Har varit på förskolan idag. Det gick nog bra, Men jag tyckte att han var lite mycket på mig, men han var visserligen trött!! Ska dit igen imorgon, men då ska Henke gå. Kanske går bättre då??!!

Ska iväg och handla nu jippiiii....
Ska kolla om pengarna har kommit in på Ica, det var ju egentligen det jag skulle, men var ju bara tvungen att skriva lite oxå.. hihihi

ses puss puss

ÄNTLIGEN!!

ÄNTLIGEN har Henke läst min blogg!! Han tyckte nog det var rätt kul men som han är så visa han ju inget utan grymtade nåt ljud och log lite pillimariskt!!!
Nu tycker han att jag sitter och bloggar för mycket, snacka om ironi... Detta har jag försökt att berätta att han gör med sitt J-A dataspel. Hämnden är ljuv hahaha!!

Vi har precis betalt räkningar. Det SUGER! Man har gott om pengar men PANG så försvinner de till räkningar. BLÄÄÄÄ

Nej men vad är en bal på slottet hihi

SOV GOTT allihop see you!
puss

Hur dum får man vara!!!!

Har precis lagt bägge barnen.Henke hänger tvätt och jag bloggar!! Allt är precis som det ska hihi!!
Imorgon ska jag med Ludvig för första gången till förskolan. Det ska bli spännande och se om det går lika bra när jag är med som det gick när Henke var med! Han är ju "lite" mammig så det får vi se! Men jag tror det kommer gå bra. HAn är ju bekant med miljön nu så det kommer gå kanon! MAn är ju lite nojig!Detta är ju sista gången som man är med om detta så det känns ju lite jobbigt! Att det är redan menar jag! För nu när han väl kommer in i denna ruljansen så går det undan så plötsligt ska han börja skolan. Kolla på Albin det är ju bara ett år till, inte ens det så börjar han skolan.... SHIT.... JAg vill inte kan någon dra i nödbromsen tack...

Nog om mina nojigheter!! Igår var vi hos mamma på lite firande! Det var jättetrevligt! Och god mat! Och vin!!!
Det värsta var att jag och min syster glömde ju för tusan att köpa hennes present.... Sååååå typiskt oss. Vi skulle träffas i stan på dagen för att gå upp till hälsa och helhet och köpa ett presentkort. Men vi blev så uppslukade av shoppingen så vi glömde tusan ta mig det. Så när vi går av bussen i vä kommer jag på detta. JAg satte mig på gräsmattan och tänkte hur J-A dum får man vara haha. Men tackvare min snälla och tålmodiga man så fixade han ett kort och pengar så skrev vi lite snyggt och allt blev bra!!!
Så tänker ni säkert hur kan ni vänta tills sista dagen att köpa presenten, PLANERA!!! JAAAA men det hade vi gjort, syrran skulle köpa en kaffebryggare... men det visade sig att hon hade ju redan fått det av mormor och morfar. Så det var bara att tänka om! Så nu känns mina skuldkänslor lite bättre hihihi!!

Nej det är en tidig dag imorgon. Så so long, farväl, aufviederseen(glömt stavningen hihi), goodnight!!!

Puss på er!!

Den siste idioten är fortfarande inte född!!!

Ojoj!! En hel dag utan att blogga... Det känns ju inte bra. Konstigt vad man har utvecklat ett beroende på så kort tid! Jag gick hela tiden och tänkte igår att jag måste ju skriva!!
Jag var i stan igår och shoppade! Hittade jag nåt?? Jaaa! Faktiskt så gjorde jag det. Det blev lite koftor och toppar och skärp. Det var kul faktiskt att få handla!!
Som tur var hade jag hjälp av syrran och hennes Johan. De tog hand om Ludvig medan jag provade kläder! Det gick bra när han sov men inte annars, sån mammagris som han är så skrek han som en stucken gris när jag gick in i provrummet så vi fick gå ut igen...

 Jag hörde nåt så dumt igår så det r sjukt!! En kompis berättade att hon hade fått en ring av sin dåvarande pojkvän. Sen tog det slut och det är ett bra tag sen nu. Hon har ny pojkvän och han har ny flickvän. Den nya flickvännen råkar känna min kompis lite, så en kväll kom hon fram och frågade min vän om hon hade fått en ring av honom! Jaa svarade min vän. Då säger detta skåp Jag tycker att jag skulle få den nu om du ändå inte använder den.... Hur korkad får man va????
Som jag sagt innan den siste idioten är inte född...!!

jaja så är livet.
Ses senare
puss puss

J-LO är hot!!! hihi

Okej! Nu var man tillbaka, tiden går! Tittar nu på en film med Jennifer Lopez, shit vad hon är snygg. Jag hade inte bangat för hennes look...
Efter GOD tacos till kvällsmat och lite annat gott:) så är jag helt sliten. Ska bara softa framför tvn och sen lägga mig och sova min skönhetssömn!!! Den behövs verkligen hihihi.
Imorgon bär det av till stan och shoppa lite till. Jag och Ludvig tar tåget in och ska möta upp syrran och Johan! Sen kommer Albin och Henke till vä senare, de ska och fiska med Bongs. Kul för dem =)

Visst är det konstigt att man kan ha en vän som fungerar precis som mig själv! Allt jag tänker (nästan=),hihi)  tänker denna vän oxå! Jag har tänkt mycket på det och det måste vara så att vi kännt varann i ett annat liv,haha!
Jag tycker om Lars i idol, naturligtvis fick jag reda på att det gör denna vän oxå! När vi ska säga nåt om någon eller till någon så OFTA blir det samma ordval och gärna i mun på varann!! Det är fantastiskt att man har sådana vänner!!! Jag är sååå lyckig att jag har det i mitt liv!! PUSS!!!!

Sov gott hela Sverige!
Kram och pöss

Shopping!!!

Hej på er!!
Idag har varit en bra dag!! Allt har liksom gått på räls. Och det är klart det blev nog en bra dag när vi var i Sölvesborg och shoppade, jag och hela min familj! Och jag hittade nåt!! Det är en sån skön känsla när man är ute efter nåt och hittar det man söker och ovanpå allt är man nöjd!! Härlig känsla, visst!!!

Åt en helgod lunch på Kristinas i Sbg. Fetaost, kassler paj! mmmm så gott det var!! Slutade klockan 13 idag. Det är det ultimata att jobba så och sen var ledig på Måndagen är ju bonus!!!

Nu fick vi gäster, kommer igen sen!!
Puss puss

Heja Lars!!!

Nu är det verkligen sov dax! Jag har sån himla skallebank... Så ett par panodil och sängen gör mig nog fit for fight imorgon!!!
Tittade på idol.. Gud jag är ju helkär i Lars! Han är helgrym. Hejar på honom!! Heja Lars!!!!

Sov gott hela svenska folket!
puss puss

Första dagen gick bra!!!

Idag har ju Ludvig varit på förskolan för allra första gången. Det hade gått jättebra! Han ade lekt och varit med fröken och gjort grejor. Men hade hela tiden kollat pappa där han satt, precis som det ska vara alltså!! Sen att det var fotografering samma dag var kanske inte jätte lyckat. Han ville inte vara hos henne då utan hos pappa. Vi får se hur bilden blir sen!!

Lugn dag på jobbet idag! Har allvarliga funderingar på att gå den där kursen, man får ju tom. betalt!!

Nej nu ska ja åka och hämta mina små änglar! De är hos farfar, pappa jagar....

Ses
puss puss

Den siste idioten är inte född.....

Ja nu sitter jag och bloggar igen!!! HIhi det är ju så kul! Men man ska ju egentligen inte göra sånt här på arbetstid, men jag hade ju några minuter kvar på min middag!!!
Fick nyss veta att det finns en kurs att gå i November genom facket. Det gäller arbetsmiljön. Psykosociala och den fysiska arbetsmiljön..... Kanske man ska gå den. Det finns ju alltid saker att förbättra......... Tror det är rätt passande faktiskt!!

Sen skulle jag vilja berätta för folk att man inte gåt in i en butik fem i sex och ska prova ut bågar. Det tar ju en stund och en butik som stänger klockan sex.... Det säger nästan sig själv... Hoppas attalla skulle kunna förstå att stänger man en butik klockan 18 så stänger man då!!!!!

Jaja så är det den sista idioten är tyvärr inte född........

See you!
Kram och pöss pöss


Då var det dax...

God morgon!
Nu var der dax för oss alla att gå iväg. Jag ska jobba och Henke och barnen ska till förskolan. Allra första dagen idag för Ludvig. Och de ska ta kort. Vi får se hur det går.
kram

Det är ju för tusan Ludvigs första dag........

nu är min älskling ett år... Herregud alltså jag kan inte fatta det!  Vi har haft lite kalas för honom idag. Det blev jättebra!
Han fick så mycket fina kläder och saker. Jag tror han undrade lite vad som egentligen hände. Han bara stod där och kollade på alla människorna runt honom. Men äta det kan ju Ludvig, och det gjorde han!! Han klippte två bitar med tårta. Vi hade ju två tårtor, en till Ludvig och en till mormor, det är ju hennes födelsedag oxå faktiskt.
På Lördag ska vi hem till mamma och äta lite och fira henne, hon får ju oxå ha en egen dag, Ludvig kan ju inte ta hela mormors dag!! Då kommer syrran och Johan hem. Ska bli kul att träffa dem. Det var ett tag sedan. Måste ringa henne, men det får jag ta sen!! Det gäller mammas present, och det kan jag ju inte skriva här om du läser detta mamma lilla!! hihihi

Gud vad kul!! JAg fick veta idag att några tjejkompisar och jag ska träffas en kväll och äta lite gott och snacka skit! Det var så längesen och det ska bli sååå kul!! JAg längtar redan faktiskt! Man borde göra det oftare!
Men först är det ju Ladys night i Karlskrona. Det ska oxå bli kul. Vi är nio stycken som ska dit!! Ska nog åka in till stan i helgen med syrran och handla nåt snyggt!!

Jaha nej nu är det läggdax! Jobba imorgon..
Just det det är ju för tusan Ludvigs första dag på förskolan! Åhh, det är inte sant...nu när han väl börjar där så kommer han bli så mycket större med en gång.... Jaja vad gör man kan ju inte stanna klockan hur mycket jag än vill...
Kunde ju stannat den iallafall så vi slappden där hemska dagen i December....................................

Sov gott allihop!!
Puss puss

Ett års kalas på G

Åhh, nu är det inte långt kvar tills min lilla Ludvig är ett år!! Tänk att för ett år sedan gick jag med en jätte mage och längtade efter att han skulle komma ut... Jag blir knäpp när man tänker på att ETT helt år har redan gått. Snart sitter vi där och förbereder konfirmation...
Så nu har jag förberett det sista inför imorgon. Ska duka och laga maten imorgon, men jag är u ledigt så det är lugnt. Imorgon är jag ju "bara" mammaledig.... Det finns så många pucko som tror att det är ju inget att vara mammaledig. MÅstevara skönt att bara vara hemma och ta det lugnt,,,, Dem har definitivt inga barn själva!

För lugn och ro det vet jag knappt vad det är nu förtiden! Men det skulle jag aldrig byta ut mot mina små rackarungar!!!

"Nåväl vad är en bal på slottet" Nu ska jag sova och bli pigg..... HAHA
Sov gott hela sverige kram och puss
see ya!

J-A sjukvård...

Jaha så var man där igen. Sverige j-a sjukvård... Har suttit på akuten i FEM timmar. Att det överhuvud får heta AKUTmottagnig är ju nästa ett lagbrott.
Albin blev ju då sämre idag så jag bestämde mig för att det var lika bra att åka och kolla honom. Så klockan 17.10 körde vi från Bromölla. Och exakt 5 timmar senare körde vi ifrån CSK.
Det är helt sjukt att man ska behöva vänta så länge, särskilt med ett barn som mår dåligt. Att inte de får gå före när de ser hur dålig han är... Han hade 39.4 i feber och låg helt utslagen i mitt knä. Men jag ger f-n inte mycket för denna sjukvård vi har. Jo om man väl kommit in och får vård då är det helt okej. Då blir man såå väl omhändertagen. Men att komma dit är ju en hel vetenskap...
Hoppas vi slipper det stället på MYCKET länge nu!!
Hur det gick med Albin?? Jo han hade en kraftig öroninflamation i båda öronen. Så det blev antibiotika. Inte konstigt att han inte hör ordentligt när vi pratar med honom. Jag har skällt på honom och sagt han måste lära sig lyssna..... Hur lätt är det när han inte hör..... Stackare... (men jag har knappt skuldkänslor...)

Nej nu är det nanna dax. Jobb imorgon.....................

Godnatt sverige puss puss

GRATTIS JOSSE OCH ANDRE!!!

Då var det en ny vecka igen... Nu har vi börjat planeringen av ett års kalaset på Onsdag. Tänk... Ludvig är redan ett år! Gud vad tiden har gått fort, (låter som man ältar detta hela tiden..."åh vad tiden går" hihi)
Men nu är det dags. Jag ska baka kanelbullar och kladdkakor. Och idag har vi vairt och handlat lite mat! Bara nu alla håller sig friska, eller rättare sagt att alla blir friska. Albin är ju fortfarande kass och jag hörde att svärfar har feber. Jag mår inte heller så jättebra men lite alvedon gör susen!
Just nu sover mina änglar middag. Albin deckade oxå i soffan så han får sova en stund, kanske han blir frisk då :)

Och sen vill jag gratta Josse och Andre till deras lilla gosse!!! GRATTIS!!! Hoppas allt är bra med er och att ni snart kommer hem!

Nej, nu hörde jag att tvätten kallar så det är bara att at tjuren vid hornen hihihi!!

Ses! Puss puss

Trist dag....

Vilken dag detta blev... Jag skulle ha mary key party, men det blev inte så för Albin är dålig , tror det är öroninflamation. Dessutom är jag inte heller bra.. Har ont i hela kroppen och huvudet och mår allmänt skit...
Var är Henrik?? Han är och spelar paintball. Hoppas han kommer snart. Ludvig har varit på promenad med farmor så jag och Albin kunde vila oss!! Tack farmor!!!

Nu kom Albin och sa han hade ont i örat igen så det är nog dax för alvedon igen....

Hoppas detta försvinner igen helst NU!!!

Ses puss puss

TRE små bebisar som är efterlängtade!!!!

Sitter här i soffan och kollar på TV. Har varit på kalas hos svärmor. Såå gott det var! Goda kycklingfileer med klyftpotatis och efterrätten.. chokladtårta med blåbär.mmmmmm!!!
Albin är tyvärr sjuk... Han har jätte ont i sitt öra och nu ikväll har han fått feber. TRIST!! Jag börjar faktiskt oxå känna mig kass, men det är så att känner man efter så blir man sjuk så det struntar jag i:):)

Imorgon ska jag ha Mary Key party. Man fick bara bjuda några stycken för att hon skulle låta oss testa produkterna! Ska bli spännande!!
Sen fick jag veta en spännande nyhet!!! Kompisar till oss ska ha barn!! Så nu väntar vi på 3 stycken små godingar som ska komma 14 februari, en den 7 Mars och en den 19 Mars!!! Det är helt underbart kul!!!! Längtar sååå!!!
Och jag tror minsann att våra nästan grannar är på förlossningen just nu!! LYCKA TILL Andre och Josse!!! Tänker på er och hoppas lille killen mår prima!!!

Jaha nej nu får man väl gå och hålla min sämre halva sällskap!! Nu när han väl är hemma.........

See you later!! puss puss


Mysigt 1 års kalas!!!

Jag är deppig... Det är inte kul att känna som jag gör just nu! Det känns som man har gått bakom ryggen på mig...
Det är inte alls roligt att ha människor omkring sig och känna sig så osäker på vad de nu ska hitta på.....
Men det är väl bara till att resa på sig och stå på sig som vanligt.....
Ville bara också påpeka än en gång hur underbart det är med mina vänner som lyssnar och stöttar STOR kram och puss till er!!!
Jaja nog om det! Idag har vi haft ett års kalas för Ludvig och Olle(Ludvigs kompis som är 11 dagar äldre!)
Vi åt chokladbollar och kladdkaka. Gissa om de gillade det!!!  Man skulle kunna säga att hela bordet var en chokladbolle och när Ludvig knöt händerna så hörde man riktigt hur kladdig han var!! Det var jätt härligt att se de.
De lekte och busade fast de var sååå trötta!!

Imorgon är det kalas hos svärmor! Så jag gissar det blir god mat och fika, sen är det en LUGN helg! Ska faktiskt bli skönt. Jobbar inte förrän på Tisdag nu, SKÖNT!!!!


Vilka kan man lita på?????

Idag har varit en mycket händelserik dag! Det har hänt en hel del!!
Jag har jobbat hela dagen. Det var väl okej......, förutom att det inte var så mycket kunder i butiken så då blir det genast lite långtråkigt!
Men jag och Catti har roat oss med lite småjobb iallafall, lite lödningar och beställningar och en massa snack också såklart!! Idag så hade jag mycket inom mig som ville ut då är det såå underbart att ha vänner som finns där och lyssnar! Tänk vad skulle jag göra utan mina vänner, de är kanske inte så himla många som är så där riktigt nära men det finns. Jag är så lyckligt lottad som har det. Jag tror det finns många människor som inte har det. En sån där vän som man kan berätta ALLT för. Och utan att det går vidare till nån annan. Det tar tid att veta om man kan lita så mycket på en vän, men man märker det efter ett tag.
Jag brukar tänka  att det som jag får höra av personen, kanske inte bara personen säger till mig utan andra också. Och om personen brukar säga "du säg inte detta till någon" så varför skulle inte personen då säga så till fler???
Men om man råkar ut för att man diskuterar något, och personen vet det du redan berättar, men fick ju inte säga det för någon DÅ är det nåt att lita på!! Det kan ni skriva upp!!!
Det är liksom som ett förhållande. Man bygger upp ett förtroende, men om det sviks vilket jag har råkat ut för några gånger så är det kört. Jag skulle aldrig lita på den människan igen. Kanske man kan vara vänner, men inte de där riktiga vännerna.
Så är det mina vänner!! hihi
Kram på er alla och Godnatt
puss puss

Saknar Grey!!!

Sitter på jobbet och har lunch nu. Himla skönt!! Men det är strax dax igen att kasta sig ut i verkligheten. Var på föräldrarföreläsning igårkväll. Det var verkligen bra. Jag tänkte till flera gånger hihihi!!
Man fick sig en tankeställare faktiskt, och framförallt tips på  hur man ska tackla de små liven!!

Idag är Henke ledig, undra om han fixar tvätten....... Vi får väl se när jag kommer hem, jag har inte sagt nåt men han kan ju tänka själv så kanske han kan se tvätten hehe!!

Mitt humör idag är inte det bästa. Har lite att tänka på när det gäller oika saker. Tex. falska människor tänker jag MYCKET på...
Jag önskar såååå att Grey börjar snart. Jag saknar det som tusan. Hörde idag att det nog skulle börja typ nästa vecka. LÄNGTAR!!!!!

Vi ses!

Puss puss

FY F-N FÖR FALSKA MÄNNISKOR!!!

F-N Vad jag blir förbannad... En annan försöker hjälpa och hjälpa men andra bara skiter i det. Sånt gör mig fruktansvärt arg. Jaja det blev väldigt privat nu men jag var tvungen att få ut MIN ILSKA!!!

Tur att det finns människor som man kan prata med som är härligt trevliga och INTE falska! För det är det värsta jag vet FALSKA människor. Att man inte kan stå för vad man gör eller säger är ruttet! Men man vet vilka man ska prata med, det märks ju ganska snabbt. Det är klart jag har ju stött på folk som liksom påett konstigt sätt ringlar sig runt ett ämne och får rätt... Det låter ju konstigt men så är det, plötsligt står man där och håller med personen och inser inte förrän senare att just det det var ju inte detta vi pratade om.... Vet inte vad det heter men jag tror man är sån om man är mytoman...

Sitter nu här vid datatn och njuter. Om jag stannar upp     så hörs inte ett ljud. Barnen är med farmor och farfar i Åhus hos Farbror Chrille och Elin. Och Henke jobbar. Jag är HELT själv. Lite ko´nstigt tyst faktiskt, men ganska skönt. Jag älskar min familj över allt annat, men ibland så är det skönt att vara helt själv faktiskt!! Men det varar inte så länge för jag ska ju på föräldrarföreläsning! Så en halvtimme till ska jag njuta!

Jaja, vi ses
puss puss

Var smart när du använder propplösare!!!

Idag har jag gjort nåt oerhört korkat. Jag städade toaletten, och märkte det var lite stopp i vasken. Så duktig som man försöker vara rotade jag fram propplösare i skåpet.. Läste på flaskan och öste ner i vasken. Spolade på lite hett vatten. Bara att det stod ju inte det blev ånga av det hela så där stod jag ovh lutade mig över... F-n vad det stack i näsan och hela halsen. Så nu har jag ringt giftinf. och frågat om jag kommer att dö:)hihi
Nej, men om det är farligt. Hon sa att jag hade lindriga symtom, men om det inte var borta imorgon skulle jag kontakta läkare... Typiskt mig när man ska anstränga sig lite haha!

Föräldrar föreläsning ikväll. Det ska bli väldigt intressant faktiskt. Jag har varit på en med dett par innan, paret Orwinger. De ska föreläsa hur man stärker barn självkänsla och samarbetsförmåga! Kan bli kul!

Henke jobbar kväll ikväll... trist, så det är till att rulla ner i hela huset. Tittar jag på nåt bra, tex. CSI eller nåt så inbillar jag mig att det är jag som är nästa offer, så det är bra att rulla ner!!!! Då kan ju inte mörkemasse se mig hihihi!!

see you pöss pöss

Ibland fattar jag inte vad de gör där i Idol...

Oj oj oj vad denna dagen sa poff... Den bara försvann. JAg har jobbat idag från 9-18. Men idag var det faktiskt jättekul att jobba. Jag hade en mycket tuff utmaning. En dam hade problem med sina bågar och de skulle slipas om i en annan båge, hon var inte glad alls på situationen. Men lilla jag lyckdes vända henne fixade ett par kanon bågar och det slutade med att jag fick en kram så glad hon blev!!! Det är det som gör att det är kul att jobba med andra människor!!!

Tittar på Idol nu.. Vilka lustiga kufar det finns... Fattar man inte att man inte kan sjunga när rösten brister hela tiden, de måste ju vara helt tondöva... Och inte snacka om deras kompisar (som inte kan vara riktiga vänner) som säger att de sjunger bra???? Vad är det för skitsnack. Ibland undrar jag om allt bara är skämt, men det är det väl inte tråkigt nog... Men det överväger de som är bra! Vilken gullig kille som hade giuarr som var telefonförsäljare, jag blev ju helt såld!!

nej nu är det dags att se resten,
See you!!!
Puss puss

Hyr inte den filmen...

Äntligen sover lilleman!! Han var sååå trött att han knappt kunde hålla ögonen öppna. Han sov bara 1 h och 10 min innan vid middag, sen har han varit vaken hela dagen.
Vi var på mammagruppen nu på eftermiddagen. Trevligt, men himla trist att så några kom. Jag fattar inte varför inte fler tycker det är kul tt träffas och snacka och att barnen får leka! Så om ni som läser min blogg kanske har lite åsikter om mammagrupper så skriv gärna, hade varit kul och höra om det är fler av samma åsikter eller kanske nåt helt annat!

Jo vi hyrde ju film igår! Det var den SÄMSTA film nånsin. Det var Alexandra Rappaport och Loffe Karlsson. Mmmm just det i HELA filmen. Det fanns inte en enda skådis till. Det handlade om Anna (Alexandra) som hade lite otalt med sitt förflutna och sökte upp Sture(Loffe) för han hade nog varit inblandad. Ja jag vet inte den var SKIT dålig iallafall!
1h och 18 min varade den, men vi spolade igenom halva, men den blev inte bättre för det... Så hyr den för att skapa din egen uppfattning eller gå på mina rekomendationer och SKIT i och se den, du slösar bara 1 timme och 18 minuter av ditt liv på nåt helt onödigt...

Jag vet inte riktigt hur jag ska göra med vissa saker.. Det finns någon som inte fattar vad teamwork är.. Jag menar om man sätter sig själv framför allt annat måste det ju vara nåt fel uppe i knoppen... Man kan ju inte bara vara egoist om man ALDRIG tänker på annan än sig själv.... Måste vara en sjukdom... eller kanske en dålig barndom????
Vad vet jag, jag är ingen psykolog, kanske man skulle bli??? Nej, vad jobbigt det skulle vara och höra andras problem jämt och inget positivt, samtidigt så hjälper man kanske en person... ja ja inget för mig iallafall.

Nej nu ska jag prata med min vän caca!!!

puss puss

GRATTIS PYTTAN OCH ANDRE!!!

Nu har vi varit på öppna förskolan på förmiddagen! Det är jätte trevligt faktiskt. Det är så härligt att se Ludvig leka med andra!
Första gången vi kom dit så märkte man tydligt att han inte kände igen sig alls, han var som ett plåster på mig. Nu har vi varit där rätt många gånger och idag så gick han rakt in utan att ens titta efter mig! Så tydligt och konkret bevis att barn lär känna nya ställe och känner sig hemma efter ett tag!!

Nu har vi käkat lite lunch och Henke ska iväg och jobba! Vi ska nu vidare till mammagruppen. Albin har packat sin egna lilla väska med lite grejor att leka med och såklart lite fika! Han ville ha glass med sig men.... det gick ju inte efter att ha tänkt till lite hihi!!

Åhh en fantastisk nyhet är ju att kompisar till oss fick en flicka i dagarna!! Så kul!! Ett stort grattis till Pyttan och Andre!!!
Man blir helt såld på tanken att de fått en liten go plutt att ta hand om och mysa med!! NEJ, Nej tro nu inte att det kommer fler hos oss, nej det är färdigavlat här!!! Nu har vi fullt upp att gosa med våra busar och alla runt omkring oss får stå för bebis myset hihi!!! (Återkommer om det vid ett senare tillfälle thithi!!!).

Vi ses! pöss o kram

GOD NATT!!!

Nu var det kväll igen och man ska snart lägga sig!! Har hyrt en film, för det var inget intressant på tv..
Nån film med loffe karlsson, hm... kanske kan bli bra.. Det finns ju folk därute som vet att jag kan hyra "fantastiskt bra" filmer hihi..
Jag måste ha hjälp med hur det var man kunde designa om min fina bloggsida!!
SABINA HJÄLP!!!!!!

Ja ja det tar vi imorgon!
Sovgott hela sveriges avlånga land
puss puss

Ätit god middag!!

Jaha så var det eftermiddag nu! Tiden går ju GANSKA fort!! Har varit hod svärföräldrarna och ätit middag!
Det bjöds på köttgryta. Det var bacon och trattkantareller i, det var tur för när jag började skära i köttet upptäckte jag att det var vilt..... Men det var det ingen som sagt. Jag är ju ingen fantast av vilt, klara inte viltsmaken alls. Men den försvann faktiskt ihop med bacon. Men de försökte lura mig, men icke det gick inte!!!!

Det får mig att tänka på när jag var mindre och mamma brukade laga levergryta. Hon sa då att det var vanligt oxkött, men tusan heller det var ju lever, det är verkligen inte kul att hon försökte att lura mig när jag kände att det var annat än oxkött! Men inte heller då gick jag på det! HAHA!! Detta är nåt som jag inte ska föra över på mina egna barn!
På ett sätt kanske jag kan förstå mamma, jag åt som en kratta och var kräsen. Men när det är annorlunda saker så luras inte jag iallafall!!!

Stor puss till hela sweden!!

Vad ska jag skriva??

Håller ju just på att bygga upp min egen blogg!! Det är jättekul. Man ska då beskriva sig själv om man vill. Men det är svårt! Vad ska man skriva? Att jag befinner mig i en 30 års kris och att jag är en glad tjej på 29 vårar??
Nej för mycket "bullen" över det!!
Har svårt för att säga hur jag är! Att jag känner mig själv det gör jag, men att sätta ord på det är svårt! Tåls att tänka på!

Idag är Albin (den stora sonen) och leker med en kompis. Ludvig (den lilla sonen) sover middag! Henke(den största sonen...hihi) Är ute och bygger på uterummet, äntligen ska det snart bli klart! Det är helt användbart, men de där små detaljerna som oftast får vänta (några ÅR) håller just nu på att bli klara!! Det är såå skönt!
Men så är det ju med hus man ska renovera. De blir liksom aldrig helt klara, och när de väl är det så ska man börja om igen.

Ja ja så är det här en helt vanlig söndag!!

puss puss

Är stolt över mig!!!

Jag har äntligen fixat mig en bloggsida!! Jag är stolt över mig själv, trodde aldrig jag skulle fixa det.  Jag skulle vilja tacka Sabina för hon har inspirerat mig!!! Tack gumman!
Idag har jag fått hjälp att putsa mina fönster av en proffessionel fönsterputsare! Oj vad bra det blev! Nu kan vi titta ut igen!!

Jag och Henke har pratat om att skaffa en hund, men vilken sort??? Att det finns så många att välja på är för mig helt ofattbart. De som känner mig vet att jag inte alltid varit så glad i hundar, men det kan ju ändras. Jag har intalat mig själv länge nu att det inte är så farligt om jag har en egen hund och sett sedan valp. Henke har ju tjatat ett tag om att ha hund, han vill ju ha det i jakten, så vad gör man inte för in kärlek!!

puss puss

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0