GRATTIS PYTTAN OCH ANDRE!!!

Nu har vi varit på öppna förskolan på förmiddagen! Det är jätte trevligt faktiskt. Det är så härligt att se Ludvig leka med andra!
Första gången vi kom dit så märkte man tydligt att han inte kände igen sig alls, han var som ett plåster på mig. Nu har vi varit där rätt många gånger och idag så gick han rakt in utan att ens titta efter mig! Så tydligt och konkret bevis att barn lär känna nya ställe och känner sig hemma efter ett tag!!

Nu har vi käkat lite lunch och Henke ska iväg och jobba! Vi ska nu vidare till mammagruppen. Albin har packat sin egna lilla väska med lite grejor att leka med och såklart lite fika! Han ville ha glass med sig men.... det gick ju inte efter att ha tänkt till lite hihi!!

Åhh en fantastisk nyhet är ju att kompisar till oss fick en flicka i dagarna!! Så kul!! Ett stort grattis till Pyttan och Andre!!!
Man blir helt såld på tanken att de fått en liten go plutt att ta hand om och mysa med!! NEJ, Nej tro nu inte att det kommer fler hos oss, nej det är färdigavlat här!!! Nu har vi fullt upp att gosa med våra busar och alla runt omkring oss får stå för bebis myset hihi!!! (Återkommer om det vid ett senare tillfälle thithi!!!).

Vi ses! pöss o kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0