Trevlig Valborg!!

Godkväll!!
Åhhhhh vad jag har så mycket agg i mig, jäkla människa som inte fattar sitt eget bästa, att skada sina nära så jäkla innan, det är helt sjukt hur vissa människor bara funkar?!!!!! Jag skulle bara vilja ta hand om den lilla familjen som bara står där helt själva, till viss del kan jag hjälpa det känns bra iallafall!!!!

Ikväll har vi varit och kollat in elden i strandängen, mysigt, synd bara att halva elden var utbränd när vi kom haha!! Men vi såg en eld iallafall..
Grillat blev det när jag kom hem och viiin sååå gott!!
Nu sitter jag och lyssnar på ett antal snarkningar ganska tröttsamt måste jag säga, det blir väl sängen för mig oxå haha!

Jag har väckt en dröm hos mig, skulle kunna tänka mig bli advokat eller barnboks författare!! Advokaten i mig hade räddat alla från onda häxor och barnboksförfattaren hade kunnat förmedla känslor hur man INTE ska göra mot sin familj, både av personlig erfarenhet och andras hemskheter och beteende!!!! JÄKLA PUCKO!!!!!

Så var man där igen kan inte släppa fanskapet ur huvudet, det är som en liten jäkla fästing som inte vill släppa!!!

Nåja efter en rolig avslutning på min valborgskväll så ska jag knyta mig, slänga in handuken eller helt enkelt gå och lägga mig haha, är lite smått flummig just nu kan bero på lite vin, lite trött och lite Carro hahaha

Sov gött
XOXO

I´m back for now ;-))

jaha då känner jag för att skriva av mig lite ;-)) Det kommer att bli lite mellanrum mellan inläggen, men nu när vi skaffat en laptop som vi har i vardagsrummet är allt lättare!!

Det har varit en tid just nu som har varit jobbig, jag är fortfarande inte ok, men ganska!! Jag håller det så, jag vill inte gå in på allt för mycket just nu !

Kul att börja skriva lite igen! ska försöka börja lägga upp lite bilder, men jag måste fixa en nu mobil först!!

Idag har jag slutat tidigt det var skönt, trodde jag! Det var handling, fotbollsträning i 1 1/2 timme, vilket jag trodde bara skulle vara i en timme.... Sen var det hem duscha, mata och sova!! Nu sitter jag här och kom på att jag har ju inte själv ätit...Kanske dax för att börja tänka på CAMILLA lite?

Tänk imorgon firar min mormor och morfar 55 årig bröllopsdag!!! Det är så himla skönt att veta att kärlek kan bestå!! Att alla skijler inte sig iallafall, det känns som majoriteten inte lyckas, men det hoppas jag på för jag vet att träffar man rätt finns evig kärlek!!! GRATTIS och LÄNGE LEVE KÄRLEKEN Mormor och morfar <3<3<3<3<3


oj jag kan liksom inte sluta skriva!! Skööönt

Nu ska jag nog gå och äta något och sen krypa till kojs;-)

Ses snart hoppas jag!
XOXO

RSS 2.0