Ludvig ville blogga lite!! <3 <3

0hjkkk,k,j4e ooooiujokppöiy  fjifgiyirejyiljjghjflbnfkgutpjglfj986oimkp9u  b965 '''''''''''''ölk555555555555555555+lö,ooreeeeeeeeeeeeeeiu9999yu nj+7yyyyyyyy83bjjjjjjjjjjijurt g865§WMCMM- YKJHHHFGAFJK0¨+´¨
'
JUUUUUUUUUUUJBTTTTTTTHJKIGTYDFGJKGHJDFCGVBVB jöö887pi7å7777777777777777777777777nbbttyty tynt7yhuikl8tr
 
Kram Ludvig

GREY is back!!

Hmmm ja ett partinamn behövs?! Förslag någon??

Jag slutar fyra idag och skönt är ju det! Jag är såå trött! Men något som piggar upp är ju Kanal 5 klockan 21.00 ikväll tjohooo!! GREY is back!! I löööve!! Så spännande det kommer bli hihi!

Nej nu måste jag gå och jobba lite till hihi!
XOXO

Vecka 40....shooof så var den väck!

Jaaa vilken underbar ide Carro!! Tror vi skulle blivit politiker, då skulle alla rösta på oss, det hade blivit pengar till förskolan och vården överhuvudtaget, det hade blivit lag på siesta, och heltidslön vid 75%, och vi hade stoppat invandringen helt, och tagit hand om alla som finns här nu, och definitivt stoppat alla utgifter för att hjälpa alla andra länder, måste ju se till sitt eget först!! Shit vilka bra politiker vi hade blivit!! En sak till hade vi gjort, gett pengar till tandläkarna så det inte var så förbannat dyrt att gå dit, och bidrag till de som har glasögon, och absolut inte klarar sig utan!! japp! så hade det blivit!! HAHA!

Vilken vecka detta blir, jag känner riktigt stressen...Idag föräldrarmöte, och träning, som tur är så tog farfar med barnen på träningen, så fick man lite gjort hemma med!! Imorgon så är det väl ganska lugnt, men det ska tvättas och fejas, sen på torsdag ska barnen klippa sig, fredag ganska lugnt jag jobbar till 18, lördag tjejfest hos Kajsa!! Jaha så det var den veckan det!

nej nu ska jag gå och äta, har visst glömt det....
XOXO

Måndag...och veckan är helt fullspeckad..

Då var det Måndag igen och man har en fullspeckad vecka återigen!
I helgen har vi haft riktigt skoj. I lördags var vi på Jerrys 30 års fest, det var skojigt!! Vi sov i Vä hos mamma. Hon och barnen sov i Kivik så vi hade hela lägenheten för oss själva, och kunde SOVA!!! Vi var hemma vid halv tre tre eller nåt, skulle äta lite nattamat, så ser jag en gryta i kylen. Lyfter locket och där ligger en porterstek...mmmm
Mycket riktigt när mamma kom hem med barnen så bjöd hon på en riktig söndagsmiddag, ååhhh vad det var gött!! TACK snälla söta lilla mamma <3<3

Börjar snart jobba igen nu. Att tiden går fort..en timmes lunch..det borde nästan vara lag på att ha en timmes lunch OCH en timmes siesta om dagarna. ALLA skulle vila i en timme, ojoj vad bra det hade varit!!!

Nej dax att köra!
XOXO

SNORUNGAR!!

Då var det Lördag! Fullt ös som vanligt. Fick man sova inatt då?? NEEEEJ!! Och det berodde inte på min lilla familj, neej då det var den lilla snorungen som bor granne med oss, han hade folk där, det störde ingen, men vid tre tiden så skulle alla hem, bilar som stod igång och folk som skrek och hade sig, naturligtvis så har vi sovrums fönstret precis intill han uppgång till sin källare....så vi hörde allt... Efter det vaknade Ludvig, och i sin vanliga ordning Ture...så sömn?? Vad är det?? Jaja, jag ska inte klaga fast jag ville skrika ut genom fönstret HÅLL KÄFTEN! Men neej, de ska få igen, mina barn lär ju oxå bli tonåringar haha! Jag har TVÅ dessutom HAHAHAHA!

Ikväll ska vi till Jerry som firar sin 30 års dag. Den ska vara i Vä, ganska bra tyckte vi då mamma och barnen ska sova i Kivik, så vi får låna mamma lägenhet, GÖTT!! 5 minuters gångavstånd, bättre kan det inte bli!!

Jaha nej nu ska vi äta, sen bär det av! Ha en bra Lördag <3
XOXO

GRATTIS LUDVIG PÅ 2-ÅRS DAGEN, OCH GRATTIS LILLA MAMMA PÅ DIN DAG <3<3<3

Grattis till mitt älskade lilla charmtroll. Ludde fyller två idag... Sjukt att han är så stor nu. Känns som igår jag hade världens snedaste mage som han låg och rullade rundor i haha!!
Idag är det ju faktiskt mammas födelsedag oxå, grattis mamma!! Ludde lyckades ju komma på just hennes dag.

Jag vill bara hem nu. Chefen har sagt jag kan gå efter den unders han har nu, men det känns osm en evighet... Vill bara hem nu och kalasa järnet med alla hihi!!

Ingen träning idag, får kankse ta en runda imorgon, om jag hinner ;-)) MÅSTE ju träna, men det är ett tag till mitt mål måste vara nått. Si sådär fram till den 24 Juli hihihihi

Neej, vi ses mina vänner!
XOXO

GREY BÖRJAR!!!

Idag ska jag sluta tidigt, eller ja klockan fyra. Såå sköönt är det!
Har oxå tagit tag i mina presentkort jag har på hälsa och helhet och ett annat massageställe, så denna hösten ska jag lyxa till mig. Ja för överraska Henke det kan han ju glömma, iallafall med spa, det dissade han som tusan sist, men då bllir det ju mer till mig haha!! Det är så skönt att helt ensam bara va en hel dag och njuta av lugnet och suga i mig med energi!! mmmm vad jag längtar!
Imorgon fyller min älskling 2 år. jösses vad tiden går. Fattar inte var tiden tar vägen, min lilla Ludde 2 år... Så det bli kalas imorgon. Jag jobbar och Henke har minsann LOVAT att fixa med ALLT! Jag behöver inte gör ett skit, det känns ju bra men så kommer det krypande, planerings Camilla som måste ha koll, jag har redan ifrågasatt allt hihi!

nej nu vankas mer jobb...
GREY BÖRJAR PÅ ONSDAG NÄSTA VECKA!! TJOHOOO!!!

GRATTIS IA och MANGE och SIRI <3<3

GRATTIS Ia och Mange till er lilla flicka, och grattis Siri som har blivit storasyster till en underbar flicka!!

Idag har det varit så jäkla mycket på jobbet. Jag har allvarligt tänt att jag ger upp idag. Madde kom vid lunch och då hade jag jobbat ihjäl mig kändes det som....När hon kom så tittade jag uppgivet på henne och tänte nu går jag hem! Det gjorde jag, men bara på lunch haha! Sen var det naturligtvis lugnare! Hoppas det blir bättre imorgon!

Nu har jag tränat mitt lilla hemmagjorda pass, svetten lackar och jag ska varva ner sen duscha och slappa i soffan med en god kopp te! Tar nog en bit brie med dinkelkex till mmmmm ;-)

Neej, de var det jag hade för nu.
Men jag återkommer hihi!

XOXO

Typisk Måndag!

Ojoj vad det har varit mycket att göra idag på jobbet, en typisk måndag! Jag har varit såkallat själv oxå för lill madde har varit hemma med sin lilleman, och stor madde sitter ju i provrummet, så en annan har sprungit som en gnu och stirrat haha! Nu är det tack gode gud lugnare och jag är helt själv nu så det passar bra!!

Idag ska jag inte göra ett skit, jag ska hem och träna och sen är det lite uppgifter som ska göras enligt lilla doktorn sen ska jag bara sova!! Ska bli underbart! Min säng har skrikit efter mig hela dagen!!

Nehej, nu ska jag jobba undan lite till imorgon!

SES
XOXO

Som vanligt igen!?

Då var denna helgen över... Syrran har åkt hem och allt är som vanligt igen...Bra eller dåligt??!!! Båda skulle jag vilja säga. Bra för att hon har varit här och dåligt för hon åkte hem, och allt är som vanligt..
Vi har haft en heelmysig helg. I Fredags så kom Syrran och Johan hit och sen var det middag, de sov här så det var inget stress utan bara god mat och vin och umgås!! Det var så myyys!! I LÖrdags så bar det av mot Kivik till mormor och morfar. Jag installerade deras data och kopplade in internet! Jaa det lär ju ta sin tid innan de lär sig, men det verkade gå jättebra!! Skoj att det funkade så bra!!
Syrran och Johan var oxå med och naturligtvis hela min familj. Vi åkte en runda till Kiviks musteri och handlade lite gott, Albin sa häromdagen att "nu är det snart dax för en ny runda till musteriet", ja det var ju så att sylten var slut haha älskade unge hihi!!
Efter Kivik åkte vi till Vä och skulle fira mamma lite med Ahlbergarna och Ros-Marie. Mamma hade gjort så god mat, det värsta var att innan vi kom dit så stannade vi på Vä grillen och skulle bara ha nåt litet sådär lite snabbt. JAHA...Vi väntade i en halvtimme på våra små hamburagre, och barnen korvar (efter den halvtimmen) var kalla när vi fick de, han la på två tjocka korvar EFTER hamburgarna var klara, så naturligtvis var de kalla, och vi hade ätit upp nästan....Vi lämnade tillbaka korvarna och krävde pengrana tillbaka, så fick de äta min burgare istället....J-A idiot "kock" GÅ ALDRIG DIT !!!!!

Igår var det fullt ös igen, då fyllde svärmor 55 år. Så vi hade ordnat lite mat och tårta och överrsakade henne när hon kom hem, hon blev glad, och jäkligt rädd när hon öppnade dörren haha!! Det var mysigt igår oxå, man fick ju pussa på Viggo oxå hihihi!!!

Med andra ord har det varit en härlig helg, men intensiv (som vanligt;-) Nu skulle man behöva vila en vecka haha!

XOXO

VAB :(((

Så var man hemma med Albin igen....Han var på läkarstationen idag, vi trodde han hade halsfluss, men det var det inte. Sen ringde dr Carro och sa det kunde vara en sjukdom som är vanlig bland barn den hette, hör och häpna, mun,hand och fot sjukan...haha det låter ju skoj, men man får blåsor i hals och mun, och lite röd flammiga utslag på händer och fötter, och det har han, så diagnosen gjorde dr Carro haha! Men det är ett virus så det behövs ingen pencilin.

(Känns lite bättre nu, men ändå mycket i huvudet... Jag ska nog lyda det jag blev tillsagd så det blir bra kanske....Orkar liksom inte känna såhär mer..)

Imorgon ska jag jobba mellan 11-18, efter det får vi nattabesök!! Syrran och Johan kommer hem tjohoooo!!! Ska bli riktigt myyyyyys, "fredagsmyys" haha!!

nej nu ska jag se vidare på idol!

XOXO

Utkast: Vad faaan ...

Vad faaan är det som händer?? Nu är Albin sjuk igen...Han kom hem med feber och huvudvärk idag efter fritids...
Har varit hos doktorn idag oxå...mycket att tänka på...fattar noll...jaja...
Idag är en dag då jag känner för att bara ge upp... Bara för mycket helt enkelt.
Jag skriver här nu för jag måste få det ur mig och jag vet att ni som läser är nyfikna på vad det är..men jag orkar inte bara prata om det, så snälla tids nog kommer jag svara på alla frågor, men just nu måste jag rannsaka mig lite först! Så jag ber er att inte ta upp nåt just nu med mig<3<3 Detta är det enda stället jag kan få ut mina känslor som jag vill, så jag bara måste få GAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHH lite här..
Okej det var ganska okej ;)
Det är tydligen idol idag så kanske några skratt idag! Neej nu blir det inte mer idag, jag ska gå och ta hand om min älskade unge som har feber<3<3

Sådär, ett djupt andetag och ett påklistrat smile så blir allt bra

Söndag. Igen???

Då var det Söndag igen! Jag är helt slut, ska man inte vara utvilad inför den kommande veckan när man har haft helg?? Varför i hela världen är man aldrig det då?? Blää..
Vi var ju på kräftskiva igår hos PG! Det var verkligen skoj! Bara det att mitt huvud skulle krångla så förbannat, fick sån jäkla huvudvärk. Men jag höll ut in i det sita, jag låtsades som om jag inte hade ont, gick ju bra lite, men när man slappnade av så ajajajaj. Jag höll ut fram till 2 tiden då ville Henke oxå hem så då gick vi. Lite trist men jaja, klockan var ju ändå två!! Sån good mat det var, mmm!!! TACK TACK TACK PETRA<3<3

Så idag har man inte gjort så himla mycket, jag vaknade återigen med skallebank. Lite tabletter och sömn så är det nästan helt borta nu!!
Nu har lille LUdde gått och blivit sjuk. Ja han har feber och är förkyld. Men Henke ska vara hemma med honom imorgon, jag måste jobba! Ganska skönt faktiskt, slipper man de där kvällarna själv med barn och hund...

Pratade precis med Elin, Viggo låg i bakgrunden och pratde så, åhåh vad  längesen man gosade med honom!! Och vad längesen man träffade min kära svåger och svägerska ;)) Nej, vi får nog skärpa oss på den fronten hihi!
Det är ju alltid så kul när vi ses, men så är det med två populära familjer ;DD Förstår hur det måste vara för alla kändisar hahaha!!

nej mina vänner nu ska jag gå och ta en välbehövlig dusch och sen blir det en film innan nattinatti!!

XOXO

Händelserik vecka?? neeeej.......

Ojoj vad kass jag har varit, jag var helt snurrig och ont i hela kroppen, jag har sovit och sovit, men nu tre dagar senare är jag bra igen, ja så bra det går att bli haha!!
Ja jag har ju inte så mycket att berätta om veckan eftersom jag inte gjort något mer än sovit, så det är ju inte så himla händelserikt haha!
Idag så vaknade Ludvig klockan sex och skrek efter pappa, som inte är hemma... Jisses vad ledsen han var, sen somnade ju inte hn om, så man är ganska sleten...Tänkte ju jag skulle få sovmorgon, men det sket sig....

Ikväll så ska jag på kräftskiva hos PG, det ska bli skoj, ja det är ju lite födelsedagsfest oxå, hon har ju fyllt 35 ÅR hihihi!! Men hon är glad för det och ser ju ut som en ung skönhet, man är inte äldre än vad man gör sig!! Vistt PG??!!! ;DD

Nu är barnen iväg och handlar skor med farmor och farfar, sen ska de ut till mamma ikväll, så vi kan gå till PG och ha skoj, de har det bäst hos mamma ;D

Nej men vi ses hörrenini!!
XOXO


Svininfluensan???

Åhhh vad trött jag är! Jag vill bara slänga mig i sängen och döööö. Så jäkla trött känner jag mig.
Man vågar ju knappt ta upp det i dessa tider, men jag har huvudvärk, ont i kroppen och mår kasst. Säkert Albins förkylning som är på G, svininfluensan?? neeej inte jag!! Jag använder ju sprit på jobbet och hemma hahaha!! (hur användningen går till låter jag vara osagt hihi) Så svininfluensan är det (nog) inte! Man vet ju aldrig....programmet som startade igår om nåt virus eller vad det var, titta inte på det ni kommer tro det är verklighet, javisst, det sa de på nyheterna, och jag är säker på att de inte överdriver eller hittar på, neeej men man kan lita på media ;-)))) Så för guds skull försök gallra verklighet från film, annars blir du ett hysteriskt panikvrak;-)))))   

TISDAG, som blivit favvis dagen i veckan, så slutar jag tre!!! Såååå naaajs!! Det är denna dagen, MÅNDAG, som jag jobbar längst, nu är den avverkad!!! Det har gått rätt bra idag ändå, inte överdrivet mycket att göra men lite!! Träffat på skojiga människor idag, nån engelsman och hans fru som var skittrevliga!! Sen kom det in några kändisar oxå, det är ju alltid skoj (alltså kändisar i min vetskap,inga tv peoples haha)!!
Nej sammanfattningsvis så har dagen varit okej!!

Så mina vänner (ni är få men ni vet ju vilka ni är!!)
Natti natti ses imorron
XOXO

EFTERLYSNING!!!!! NÄR F-N BÖRJAR GREY OCH DH?????????? Det är ju förtusan snart jul!!

Måndag igen..

Så var det Måndag igen då. Trött är jag som in i. Helgen har varit helt otroligt skoj! Klassfesten i Lördags var hellyckad! Alla var på topp, och det var som om vi satt där i klassrummet igen!! Lika pratglada allihop haha!! Nej det var verkligen skoj, vi kollade en film oxå som nån hade med sig. Ja det var sen förra återträffen år 2000. Gissa om man har åldrats "lite" haha! Det var riktigt skoj iallafall att se!! Många skratt!!!

Igår var det ganska mycket soffan som hägrade hihi!! Jag drog ett varv med dammsugaren oxå men annars var det en luuugn Söndag!!

En sak har jag funderat på lite...Jag ska sluta att vara så förbannat snäll...Ja vad tusan får man för det??? Någon som ger igen?? Ja det finns ju nån enstaka men de är jävligt få. Tack för att ni finns<3 Nej nu är de slut på allt sånt, jag är trött på att alltid bjuda och bjuda men vad fan får jag??? Så är det med den saken!!

Nej nu ska vi snart köra ses
XOXO

Lite go party komigång!! Trevlig helg! XOXO


Helg! I LIKE!!

Okej då var det ju helg igen!! fantastiskt vad veckorna går fort! Imorgon är det ju som sagt BF3a som ska återförenas!! Men så kommer man till det där lilla problemet som genast blir till ett stort problem! KLÄDER!!! Vad tusan ska man ha på sig då???? Det kan man ju verkligen fråga sig! Man måste ju ha nåt najs, inte för hot men ni vet nice hihi!!! Ska hem och testa i gardroben, eller kanske jag måste besöka min favvo affär på Ågatan??!!<3<3<3<3<3
Ja vi får se, med några kilo mindre så kanske jag kommer i nåt hihi!!

Idag var jag och PG hemma och åt lunch, Henke hade lagat ugnstekt falukorv med hemmagjord potatismos!! Shit att jag hade glömt att det var så gott!!!
TACK älskling<3<3

nej, nu ska jag nog jobba lite hihi
ses
XOXO

Reunion (stavas så tror jag hihi)

Idag så verkar faktiskt Albin lite bättre, så vi får väl se om han är feberfri idag!!!
Snart ska jag gå på lunch med PG!! vi ska äta lite inne hos henne, hon är ju solo idag, så jag gör henne lite sällskap!! Ska bli myys!!!

På Lördag ska BF3a återförenas!! Det ska bli rikitgt skoj, ska till Jessika vid 18 tiden, lite innan drar jag nog dit för en lite fördrink. Alla andra ska till stan till Lina på fördrink, men ganska onödigt för mig när vi ska vara i Gualöv hahaha!! Så jag åker direkt!!

Nej nu ska jag jobba vidare!
SES
XOXO


Med denna underbara sång avslutar jag min dröm!!


Drömmen om....

Sååå  då var det kväll nu, Ludvig sover och Albin ska sova!! Han har fått lite energi efter han fick alvedonen, men han är trött så det blir saga och sängen! Herregud jag måste få sätta mig och pusta ut jag är ju vuxen och behöver sånt haha;-))

Imorgon ska Henke vara hemma med Albin, vilket gjorde honom glad haha, själv tyckte jag det var helt okej, då får man ju kvällsmaten serverad hehe!

Sitter här och tänker på vad jag skulle göra om jag hade en massa pengar! Jag hade satt in en jäkla massa på räkningskontot, så hade man sluppit att tänka på det skitet när det kom, guuud vad skönt det hade varit! Hade jag haft så mycket som över 2 miljoner så hade jag gett lite pengar till mina bästa vänner<3<3 ja och naturligtvis familjen, syrran ,mamma och Henkes... vilken dröm...Tänk att få vara helt skuldfri...mmmmjag njuter bara av att tänka på det!! Slippa dividera om hur vi ska ha råd med ditt och datt....mmmm och där slogs den drömmen sönder, välkommen in i verkligheten Camilla, detta är livet att kämpa på......hmmm....

Ja med detta sagt så godnatt (hahaha va fyndigt det blev då^^)
XOXO

Sjuk Albin:((

Nu ska jag snart hem till lille Albin. Han har feber och mår dåligt. Vi har hyrt film som han ska få se. Ludvig är på förskolan, så det blir lugn och ro en stund hihi!!
Imorgon ska Henke vara hemma så jag ska jobba, vi är lite ont om personal då. TJOHOOO PG ;-)))


Nej nu ska jag avsluta det sista här sen går jag hem till mitt lilla hjärta<3<3

Ses
XOXO


V.A.B.....:((((

Stackars Abbe:( Nu börjar det som jag har väntat på, jag och Henke slog lite vad om vem som skulle ligga först, Ludvig eller Albin?? Det blev Albin, egentligen så anade vi nog det båda två!!
Ja som sagt han har feber och är bomb förkyld, han hostar och är helt off. Jag har inte sett honom så tagen på mycket länge...Stackare:(
Men men det går väl över, bara inte det är svininfluensan;-)
Så det blir vab imorgon, men jag jobbar fram till 13.00 iallafall. Trist värre... På Torsdag så ska nog Henke vara hemma. Men vi får se!

Åhhh vad jag saknar Grey och DH nu. Det måste ju sätta igång snart??!! Jag vet ju vem som dog i Grey, men det är ju ändå spännande och se hur det går för den andra hihi!! Åhhh vad jag längtar!!

Nej nu ska jag gå och sätta mig i soffan med en kopp te och lite brie på ett päron mmm!!!

Ses
XOXO

Fest, fest fest...mmm så är det hela sept :))

Då var jag hemma och lunchar mig lite. Men idag slutar jag klockan tre, såå gött!! Men jag måste handla och städa lite, annars blir väl inte det gjort ..... Henke jobbar kväll.....såååå trist!
Nu blev vi minsann bjudna på ett 30 års gille till. Japp det är Jerry K...... Hildingsson som ska bli gubbe hihi! Ska bli skoj, jisses vad fester det är nu. Fest i helgen då BF3a ska återförenas, det ska bli jätteskoj! Undra vad alla har gjort dessa 12 åren som gått...mmm 12 år shit vad länge....

Nej nu måste jag ila, vi ses
XOXO

RSS 2.0