Som vanligt igen!?

Då var denna helgen över... Syrran har åkt hem och allt är som vanligt igen...Bra eller dåligt??!!! Båda skulle jag vilja säga. Bra för att hon har varit här och dåligt för hon åkte hem, och allt är som vanligt..
Vi har haft en heelmysig helg. I Fredags så kom Syrran och Johan hit och sen var det middag, de sov här så det var inget stress utan bara god mat och vin och umgås!! Det var så myyys!! I LÖrdags så bar det av mot Kivik till mormor och morfar. Jag installerade deras data och kopplade in internet! Jaa det lär ju ta sin tid innan de lär sig, men det verkade gå jättebra!! Skoj att det funkade så bra!!
Syrran och Johan var oxå med och naturligtvis hela min familj. Vi åkte en runda till Kiviks musteri och handlade lite gott, Albin sa häromdagen att "nu är det snart dax för en ny runda till musteriet", ja det var ju så att sylten var slut haha älskade unge hihi!!
Efter Kivik åkte vi till Vä och skulle fira mamma lite med Ahlbergarna och Ros-Marie. Mamma hade gjort så god mat, det värsta var att innan vi kom dit så stannade vi på Vä grillen och skulle bara ha nåt litet sådär lite snabbt. JAHA...Vi väntade i en halvtimme på våra små hamburagre, och barnen korvar (efter den halvtimmen) var kalla när vi fick de, han la på två tjocka korvar EFTER hamburgarna var klara, så naturligtvis var de kalla, och vi hade ätit upp nästan....Vi lämnade tillbaka korvarna och krävde pengrana tillbaka, så fick de äta min burgare istället....J-A idiot "kock" GÅ ALDRIG DIT !!!!!

Igår var det fullt ös igen, då fyllde svärmor 55 år. Så vi hade ordnat lite mat och tårta och överrsakade henne när hon kom hem, hon blev glad, och jäkligt rädd när hon öppnade dörren haha!! Det var mysigt igår oxå, man fick ju pussa på Viggo oxå hihihi!!!

Med andra ord har det varit en härlig helg, men intensiv (som vanligt;-) Nu skulle man behöva vila en vecka haha!

XOXO

Kommentarer
Postat av: Elin

Vila du ut nu under veckan sen e det nya tag nästa helg...för det e väl så man ska göra!!!;) Kraaamar

2009-09-21 @ 15:54:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0