BLÄÄÄ vilken dag.

Idag har varit en SKIT dag. Jag har mått dåligt och stressat hela dagen. Har skitont i halsen och är helt yr....
Sen har jag varit och röntgat mig idag, så får vi se om de hitta nåt!!

ikväll kommer lilla mamsen och henkes föräldrar på grillning och sen ska vi till eleden, ska bli skoj att se Ludvigs min när den tänds hihi!

Nej nu måste jag jobba det sista, annars får jag nog skäll hihi!

ses puss

Min blogg syns inte??? Eller??

Idag fick hag veta att Elin har haft problem med att komma in på min blogg, är det fler som haft det???
Jag har ju inte varit jätte flitig med skrivandet, men det finns ju en del trogna läsare;)

Idag har jag mått lite bättre, tänk vad alvedon kan göra susen! Ont i halsen har jag och förkyld, men annars varit lite klarar i huvudet!! (så gott det går hihi)

Imorgon är det valborg, tänkte jag att vi skulle kolla in elden nere i byn....MEN vad gör då den förbaskade kommunen.... De har dragit in eldfirandet nere i hamnen....:(
Så nu får vi åka en liten bit för detta...SKIT...Men en eld ska vi se iallafall ;)

Nu har jag och Albin suttit och gjort matlista för hela maj!! Japp så duktig är jag hihi! Så är det när pengarna kniper, då får man bli ekonomisk haha!
Deklarerat har jag oxå gjort. Så har man det klart. I vanliga fall brukar vi sitta med det dagen innan haha!

Nu ska jag gå och lägga Albin, som är ledig imorgon med pappa och lillebror, knappt avis, sen är det GREY som gäller...
För visst är det Onsdag idag??!!!

puss puss

:(

Idag är INGEN rolig dag, jag mår skit... Förkyld långt upp i huvudet och jag har inget tålamod alls..... Känner bara för att bädda ner mig i min säng....

Igår var jag i Malmö med jobbet på Hoya optikslip. En glasleverantör till oss. Det var verkligen kanon intressant. Vi fick se hur det hela går till och hur ett glas görs!!! Sen fick vi lektion i alla deras glas, en hel del i huvudet!! Men kul var det!

Nu ska jag lägga mig på soffan en stund innan jag MÅSTE jobba.... BLÄÄÄ

puss

Förbannade kaffebryggare haha!

Vilken dag! Jag har ju haft aloevera party! Det gick jättebra. Bara det att min kaffebryggare är helt knas. Den tar typ hundra år att rinna ner. Lite trist att folk fick stå och vänta på det......Men det var väldigt trevligt!!! TACK alla som var här!!

Nu ska jag gå och lägga mig efter det att jag har duschat. Jag är helt slut! Håller på att bli förkyld, och även mina grabbar håller på att bli det. Ludvig är genomförkyld, och det känns inte som det kommer bli bättre än på ett par dagar.... Men jag hoppas på det!!

GODNATT och sov gott mina vänner! PUSS

oj

Oj vad det rullar på. Jag hinner inte med att bara leva.....
Jag vill stanna allt så man kan ta det lugnt, men det går ju inte....
Idag ska jag ha aloe vera party. Ska bli kul !! För en gångs skull har jag fått ihop lite folk!! Men oj vad stressigt det är. Nu vill jag åka och handla, men har ingen bil, Ludvig sover.
Vi var och grillade hos K och m-L igår kväll. Jag åt vildsvin, och kan ni tänka det var faktiskt gott. Det smakade inte alls vilt så det var jätte gott!! Det är ju ra sa Henke för vi har hela frysen full med kött hihihi!!

Imorgon ska jag till Malmö och kolla in en glasleverantör till oss.
återkommer snart måste gå puss

UNDERBART väder!!!

Vilken dag igår!! jag var ju i malmö och shoppade med mormor och mamma!! De ar jätte mysigt. Snacka om ont i fötterna när man var hemma klockan halv åtta!!!

Idag är det UNDERBART väder och jag slutar klockan fyra jippiii!! jag skulle ha lunchat med PG idag, men hennes chef skulle ha lunch istället klockan tolv:(   Men det kommer ju flera fredagar!!(så optimistisk man kan va då haha)

Nu har jag börjat att jobba igen hii! Så det är bäst jag går nu så lillmadde kan ha sin lunch!!

Ses puss

Talang 2009, skrattade så tårarna rann!! Vårsågod till ett gott skratt!!! puss


TOLV ÅR..-.

Okej då var man på jobbet igen. Men vad kul det var. När jag öppnade så stod Jessica där, som jag gått i samma klass med. Så vi stod och pratade en stund, Hennes äldsta son var med. han blir tolv iår. HERREGUD! Hon som var gravid när vi tog studenten.....Alltså är det TOLV år sen vi tog studenten..... :(
Fattar inte var tiden tar vägen...
Men skoj var det att träffa henne, och det blev ju snack om en träff...VI MÅSTE HA EN TRÄFF!!!!!

Nej nu måste ja jobba!

ses puss

Inget ont som inte har ngt gott med sig!!

Inget ont som inte har något gott med sig!! Har ju hunnit att tvätta upp lite idag. Ludvig har ingen feber nu så det blir nog jobb imorgon!
Men en sak tycker jag!! Jag hade lätt kunnat bli hemmafru just nu!! Det är hela tiden saker att göra och hitta på med barnen så jag hade gärna gått hemma, men tyvärr så är man ju inte gjord av pengar så det sket sig......

På Torsdag ska jag, mamma och mormor till Malmö. Mormor fick det i present av oss, hon ska få klippa sig på salong sex stolar. Sen blir det ju lite shopping oxå hihi!
Problemet var ju att min svärmor har fått jobb, ja för barnen kan ju inte vara på förskolan när jag har semster.... Nej så då stod vi där, Henke får inte ledigt på sitt jobb... Då kommer hon! Räddaren i nöden!! INA!!! TACK INA!!
För det hade inte varit så kul att ta med barnen dit, de hade bara tyckt det var tråkigt!! Elin erbjöd sig att ha Ludvig, då hade Albin fått följa med, det hade ju gått, men det hade oxå blivit drygt för honom! Så det blev bäst såhär!!

Nu ska jag gå och plocka in disken från middagen!!

Ses puss

VAB....

Vilken dag! Vi har varit ute mycket, men tusan vad det blåst kallt, så jag och Ludvig fick gå in. Han har ju fortfarande feber, men är pigg... Så det är inte mer med det än att jag får vara hemma imorgon med honom!

Nu har jag kollat på gossip girl, tusan vad det är bra. Riktigt spännande har det ju blivit!!!

Jag önskar så att det var semester nu. Både jag och Henke är hemmakära just nu. Vi bara vara här och pula och greja..Men man måste ju ha mat på bordet så det är bara att jobba på....

Igår var vi hos MAlin på kalas, sååå god mat det var eller!! Kyckling med ris osm var JÄTTE gott. Till efterrätt fick vi en sorts chokladtårta med krossade hallon och grädde, jag är ju inte allas förtjust i grädde så jag hoppade det, men det var sååå gott ändå! TACK för jätte god mat!!

Nej, nu ska jag gå in och anmäla vård av barn på försäkringskassan!

Ses puss

KONSTIG BLOGG??!!!HAHA

Det var ju värst vad det var konstigt nu på min blogg. Texten blev ju hel lustig.... Ja jag vet inte vad som hände.. Men det gick att läsa iallafall hihi!

Nu när det är så skönt väder och allt så har jag inte sån lust att sitta vid datan så det blir lite mindre bloggning nu....
Men jag måste ju ibland hihi!

Idag har vi bara tagit det lugnt. Ludvig har lite feber, inget annat bara feber??? Han är jättepigg...så jag fattar noll....
Men som alla andra säger.."tredagarsfeber?" eller "det måste vara tänderna?" Ja det är bra svar när maninget vet haha!

Ikväll ska vi fira Malins födelsedag, så det bär av till stan på lite kalas!

Nu ska jag gå in och kolla fejjan lite!! hihi

ses puss

Träna idag!!

Så då har man nästan hämtat sig igen efter allt ståhej på jobbet. Vi börjar få kontroll igen!! Men shit vad det är ösigt....

Idag har det varit kul, men det har nästan känts som en Fredag... Jag slutade fyra idag för jag bytte med Madde, hennes Selma är sjuk.. Fast det gjorde ju inte mig ett dugg att få gå fyra eller fem som jag egentligen skulle jobbat till, men det ville inte chefen....
Men iallafall så har ju Petra varit hos grannen idag!! Så det var kul!
Nu ska jag bege mig iväg och träna!!! SÅÅÅ skönt ska det faktiskt bli, det var ju ett tag sedan jag tränade!!

så vi ses imorgon om jag inte hinnr skriva mer ikväll.
puss


F-N vilken dag!

Vilken förbannat hemsk dag det varit!! Jag fattar inte att jag tog mig igenom... Ett tag trodde jag att jag skull börja gråta... Så mycket det varit på jobbet i eftermiddag... Pallar inte... Kund efter kund, bågvisning och allt bara växer på verkstaden...
En kund kom in idag och skulle hämta sina glasögon...Men vi hade ju inte hunnit slipa nåt så de var ju inte klara... Jag nämde detta för chefen men tror inte han förstod piken att vi behöver lite folk till.... Iallafall nu när det är mycket att göra...
Men det lär nog inte bli så.......:(
Nåväl jag överlevde men tillbaka imorgon igen....

Idag ska jag avslta perfekt, med ett dubbelavsnitt av DH!!! Ska bli gött att koppla av till det!

Jaja jag skriver mer sen när jag pallar!
puss

Ojdå redan Måndag....

Ojdå vad tiden går snabbt!! Jag har inte bloggat på flera dagar, men jag har bara haft en underbar ute helg med familjen!
Vi har inte suttit vid datan någon av oss, bara slappat och haft det gött!!

Imorgon är det tillbaka i verkligheten igen, denna helgen fick man ju nästan lite semesterkänsla!! Jag längtar redan!

Ikväll kommer det hit lite gäster!!!!! Vi ska grilla och Linda, Henke, NORA kommer på ett litet besök! De ska käka lite mat och vi ska snacka lite , det var så längesen så det behövs hihi!!

Imorgon ska jag hålla min älskade vän lite sällskap! Carro ska åka hem från Åre och det tar ju sin lilla tid. Så telefonen går ganska varm hihi!!

Ses imorgon så skriver jag mer i detalj vad som hänt i helgen!!
puss

Glad påsk!!

Vilken Helvetes dag det varit. Vi har haft så mycket så jag bara snurrar i huvudet nu. Med en man kort så märks det tydligt att man inte hinner vad man brukar. Nu ligger vi lite efter men vi får ta det efter påsk....
Jag vill bara hem nu och vara ledig...
har så förbannat ont i magen, vet inte varför men tror på magkatarr eller nåt... har haft det nu en vecka, antingen så är det efter helgens bravader eller så jaa vad vet jag.... Men jag hoppar träningen idag för det känns inte alls bra.... plus att man har haft denna dag och det blev inte bättre i magen direkt!

Nu är det iallafall 50 minuter kvar bara!

JAG ÖNSKAR ER ALLA EN RIKTIGT GLAD PÅSK!!!!

puss puss

FÖRBASKADE IDIOTER!!!!

Men vad i hela friden är detta.... Jag har ju bloggat två gånger idag.... inga inlägg...... Hur kan detta vara nu då....
trist ju....

Jaja då får jag väl berätta allt igen då. Hm vad var det nu jag skrev då...haha jaja det var nog inget viktigt hihi.

Jag skulle ju vilja tacka tant Carro för de fina påskpresenterna du gett mina barn!! Puss på dig! De är för bortskämda mina barn!!!
Men den lilla saken du fick av oss...MÅSTE öppnas på skärtorsdagen på tåget!!!! Det är installerat larm i så jag vet nog om du tjuvkikar hihihi!!

Idag har det varit mycket igen. Madde är hemma med sin Theo så jag och den andre Madde var själva, men hon har ju synundersökningar så jag har i princip varit själv i butiken, hon har ju oxå haft fullt upp. Men vid tre tiden så kom Pelle och jag drog vidare hem och hämtade Ludvig. Han har varit på BVC idag. Han fick spruta (ja det var ju detta jag skrev om innan idag..hm..eller gjorde jag inte det...jag börjar nog bli knäpp p riktigt haha) han var sååå duktigt. Sprutan var ingenting för honom, MEN doktorn!!! Shit vd han skrek när han kom nära och skulle lyssna och känna på stackarn. Han klamrade sig stenhårt fast på mig, och skrek som en galen gris.. Men det gick över när han fick sprutan....HM...måste varit chocken hahaha

Och blev jag ARG idag eller vad!! INGEN GREY!!! Förbaskade idioter..Hockey hit och hockey dit jag blir galen..... Likadant i går ju, inget DH.... Av alla jäkla kanaler så väljer de femman....Håll er till sportkanalerna för tusan!!!

jaja, nej nu ska jag kolla in FB och sen ska jag softa med en bok, och bojkotta tvn!!

puss

Påsk?? Måste man??

Idag har det varit mycket! jag är lite stressad med allt pysslande hit och dit, men då ställer jag mig frågan:
Måste man vara så perfekt alltid? Jag menar då måste man pynta så mycket till påsk? Med blommor och ris och ägg som ska målas och ätas.... Jag bara undrar för då gör jag ju det hehe! Nej men allvarligt talat så känns påsken väldigt bara för mycket... Det varar bara några dagar och sen är det över.... Nej jag är mer en jul människa!!

Nu måste jag jobba lite till, pallar inte men måste!!

Ses puss


Ni finns i mina tankar hela tiden. Livet är så orättvist! Det var så fint det du skrev på din FB om honom, jag saknar ord.. Men han finns säkert med er, som lilltjejen drömmer! Kram till er alla fyra


SOOOOL!!

Jag har haft lunch nu, och gissa om det var underbart att sitta där ute på en bänk och bara njuta av solen!! helt underbart!! Önska man hade mer än en timme middag idag!!

Dessa dagar saknar man den gamla tiden här på jobbet, då petra och jag jobbade samtidigt och lunchade varje dag och gick promenader och snacakde skit.... Så idag gick jag runt i byn och hade en nostalgipromenad hihi!!

Ses
puss

Finns inga ord....livet är så orättvist!

Åhh vad det är skönt att vara back in life!!!  Vädret är så härligt och jag mår såå bra!!!
Vi hade såå skoj i Fredags! Det slutade med eliten som var kvar jag,carro ola, blom och henke!!  Så vi drog ner till refill och kollade in deras nyöppnade pub. Helt ok, lite trubadurer och mysigt ställe!!

Jag skulle vilja ägna mig en stund att ge mina tankar till Lina, som jag gick i samma klass med i gymnasiet. Tyvärr så gick hennes man Petter bort förra Söndagen...... Han hjärta bara gav upp... Det finns verkligen inga ord... Jag fick mig en riktig tankeställare att man måste värna om vad man har VARJE dag!! Jag tänker på dig Lina, och dina tre barn! Kram kram på er!

Nej, nu ska jag jobba på, Madde kommer inte förrän klockan 13 så jag är själv ett tag..... det går säkert bra!!

Ses puss

Bakis bakis bakis....

Vilken dag! Den värsta av dagar på MYCKET länge! Har legat hela dagen, förutom något besök på toa.....
Jag har inte varit såå bakis en jag vet inte när. Först nu klockan nio på kvällen är jag hyfsat ok, men inte hundra, har fortfarande attacker av yrsel haha!! Men kul var det igår iallafall! Jag hade skitroligt!!

Men det får bli mer om det imorgon, måste vila nu, det har ja ju inte gjort alls idag  hahaha!!
SEs
puss

FEEEST!!!

Idag var det Fredag. Och det är fullt på schemat!! vi ska ju ha fest ikväll, så det har varit städ och mat och plocka som gäller minsta lilla tid vi har över!
Pratade precis med Henke och han ligger bra till i schemat!!
Nu ska jag jobba det sista timmarna och sen är det PARTY!!!! Ska bli riktigt kul, och nästan alla kommer oxå, det är vissa som  tyvärr inte kunde, men det är en hel del. Så det kommer bli SÅÅÅ roligt!!

Ses
puss

Nya solisar hihi

ELIN!!! du mesar verkligen inte lillkillen är ju faktiskt bara 6 veckor!!! INTE mesigt!!! Såååå kul att ni kommer!

vilken dag! Nu kan jag intyga att jag verkligen har vårkänslor!! Jag "spittar" musik i bilen och bara njuter. Idag har jag beställt nya solisar!! Coola ray-ban brillor!! Måste bara ha dem hihi!
Nu sitter jag på jobbet  och längtar som vanligt härifrån, vill ju UT i det fin fina vädret!!!

Ikväll så skajag förbereda allt inför imorgon, ska bli såå kul, jag är såå taggad!!! (Vadå aldrig mer dricka i hela mitt liv, har JAG sagt det???;)!!!!)

Ses puss

VÅR???

Ojoj, ska man våga tro det??? Är det våren som har kommit??? Näää jag vågar inte tro ännu!!!

idag är det sista dagen vi har det lugnt och skönt på jobbet! Chefen är tillbaka imorgon, så då har vi optiker här igen, visserligen bra annars hade vi ju inte fått in några nya beställningar hihi!

Imorgon ska det handlas! På Fredag ska vi fira Henke lite med de närmaste kompisarna(ok det blev 15 pers men kul!!)
Vi hade tänkt att bjuda på nåt då, men det får vi se vad det blir!! Ska bli kul med en riktig fest med alla!!! Man har ju nästan vårkänslor så det passar ju bra då med en fest!!

Ses puss

RSS 2.0